κουξκουκ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτά τα 2 τα έχω βρει,τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν όντως χρειάζονται. θυμάμαι αυτό με την οθόνη που ρυθμιζες τα χρώματα κλπ κλπ... ΤΕΛΙΚΩΣ,τσάμπα η επαναφορά του τηλεφώνου,Τα πλακίδια του email Και του ημερολογίου ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η όχι,αλλα στο Outlook έχω περασμένους 4 λογαριασμους. και εμενα κολλούσαν μέχρι που τα χώρισα έτσι όπως σου είχα πει και τώρα είμαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 και εμενα κολλούσαν μέχρι που τα χώρισα έτσι όπως σου είχα πει και τώρα είμαι κομπλέ ΤΟ κατανοώ απόλυτα αλλα πριν αρκετό καιρό λειτουργούσαν κανονικά. Δεν θέλω να γεμίζω την αρχική οθόνη με περισσότερα εικονίδια,απλα να βγάζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα νούμερο το πλακάκι οτι έχω email σε περίπτωση που σβήσω τις ειδοποιήσεις απ την μπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτά τα 2 τα έχω βρει,τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν όντως χρειάζονται. θυμάμαι αυτό με την οθόνη που ρυθμιζες τα χρώματα κλπ κλπ... ΤΕΛΙΚΩΣ,τσάμπα η επαναφορά του τηλεφώνου,Τα πλακίδια του email Και του ημερολογίου ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μην λειτουργούν όπως πρέπει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η όχι,αλλα στο Outlook έχω περασμένους 4 λογαριασμους. Για το πλακακι του mail. Διεγραψε αυτό που εχεις, Μετα μπες στην εφαρμογή στα εισερχομενα. Πατα τις 3 τελιτσες. Στο μενου που θα σου βγαλει πατα το καρφίτσωμα στην εναρξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για το πλακακι του mail. Διεγραψε αυτό που εχεις, Μετα μπες στην εφαρμογή στα εισερχομενα. Πατα τις 3 τελιτσες. Στο μενου που θα σου βγαλει πατα το καρφίτσωμα στην εναρξη. απαντώ και σε σένα Δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα. Πριν καιρό το εικονίδιο που γράφει "αλληλογραφία του outlook" μου έγραφε νούμερο κάτω δεξιά και τα email κάνανε βόλτες αναλόγως τους λογαριασμούς. Το θέμα είναι οτι εμένα αυτό με βόλευε,δεν επιθυμώ 4 εικονίδια για τα email σε ένα σημείο μιας και πιάνουν χώρο. Με αλλαγή μεγέθους του tile η λειτουργία που επιθυμώ γίνεται αλλα δεν επανέρχεται κλπ κλπ. Το ίδιο και το ημερολόγιο(αν και το ξήλωσα πλέον) Μου το έχουν προτείνει και σε προηγούμενες σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 απαντώ και σε σένα Δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα. Πριν καιρό το εικονίδιο που γράφει "αλληλογραφία του outlook" μου έγραφε νούμερο κάτω δεξιά και τα email κάνανε βόλτες αναλόγως τους λογαριασμούς. Το θέμα είναι οτι εμένα αυτό με βόλευε,δεν επιθυμώ 4 εικονίδια για τα email σε ένα σημείο μιας και πιάνουν χώρο. Με αλλαγή μεγέθους του tile η λειτουργία που επιθυμώ γίνεται αλλα δεν επανέρχεται κλπ κλπ. Το ίδιο και το ημερολόγιο(αν και το ξήλωσα πλέον) Μου το έχουν προτείνει και σε προηγούμενες σελίδες Ένα εικονιδιο θα εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ένα εικονιδιο θα εχεις. 1 εικονίδιο φτιάχνει για κάθε λογαριασμό,αυτό λέω και πριν. αν κάνω αυτό που λες στον yahoo λογαριασμό,φτιάχνει έξω ενα εικονίδιο με όνομα yahoo και με ειδοποιεί μόνο γι ααυτό και όχι για τους υπόλοιπους 3 λογαριασμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1 εικονίδιο φτιάχνει για κάθε λογαριασμό,αυτό λέω και πριν. αν κάνω αυτό που λες στον yahoo λογαριασμό,φτιάχνει έξω ενα εικονίδιο με όνομα yahoo και με ειδοποιεί μόνο γι ααυτό και όχι για τους υπόλοιπους 3 λογαριασμους Ένα πλακακι για ολους φτιαχνει σε μενα για τρεις λογαριασμούς και ερχονται ολες οι ειδοποιήσεις σε ένα πλακακι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 μάγκες είμαι 1 βήμα πριν πραγματικά το σπάσω. Μιλάω απ το πρωί με sms με φίλους και πριν λιγο με ενημερώνει μια οτι της έρχονται 2 φορές. Κοιτάζω τη συνομιλία μας και βλέπω οτι ΟΝΤΩΣ τα στέλνει 2 φορες. ΟΛΟ αυτό το καιρό(απ το πρωί δηλαδή)απαντάω στο sms απ τη μπαρα ειδοποιήσεων χωρίς να μπω στην εφαρμογή όπως έκανα πάντα. Μπαίνω και στις συνομιλίες των άλλων ατόμων και έχει γίνει ακριβώς το ίδιο. Απο 150 sms που είχα έχω μείνει με 60 με αυτές τις μαλακίες. Αν δεν έχει κάποιος την παραμικρή ιδέα,το παρατάω στην άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 μάγκες είμαι 1 βήμα πριν πραγματικά το σπάσω. Μιλάω απ το πρωί με sms με φίλους και πριν λιγο με ενημερώνει μια οτι της έρχονται 2 φορές. Κοιτάζω τη συνομιλία μας και βλέπω οτι ΟΝΤΩΣ τα στέλνει 2 φορες. ΟΛΟ αυτό το καιρό(απ το πρωί δηλαδή)απαντάω στο sms απ τη μπαρα ειδοποιήσεων χωρίς να μπω στην εφαρμογή όπως έκανα πάντα. Μπαίνω και στις συνομιλίες των άλλων ατόμων και έχει γίνει ακριβώς το ίδιο. Απο 150 sms που είχα έχω μείνει με 60 με αυτές τις μαλακίες. Αν δεν έχει κάποιος την παραμικρή ιδέα,το παρατάω στην άκρη. Επαναφορά εργοστασιακών;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Από επαναφορά είναι. Κοίτα λίγο παραπίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παιδια σε εμάς το Viber out δεν ειναι τζάμπα όπως στα αντροιτ έτσι,πρέπει να πάρουμε κέρματα για να καλέσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Παιδια σε εμάς το Viber out δεν ειναι τζάμπα όπως στα αντροιτ έτσι,πρέπει να πάρουμε κέρματα για να καλέσουμε εγώ πάντως μια χαρά είχα καλέσει το καλοκαίρι που ήταν δωρεάν. Για τώρα δεν ξέρω και είναι αργά να τσεκάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να δουλεύει και τώρα λίγο που τσέκαρα σε σταθερό,αλλα δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί η Εφαρμογή την κάρτα και τα λεπτά που Έχω μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να δουλεύει και τώρα λίγο που τσέκαρα σε σταθερό,αλλα δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί η Εφαρμογή την κάρτα και τα λεπτά που Έχω μέσα με αυτή τη λογικη και το skype στο κινητό θα έπρεπε να τραβάει απ την κάρτα,δεν γίνεται αμα δεν έχεις πληρώσει. Γενικότερα πιστεύω οτι απλά είδαν οτι η ελλάδα ειναι πολύ μπροστά στη χρήση της εφαρμογής οπότε το άφησαν ελεύθερο. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ειναι δωρεαν ακομα το Viber για κλησεις απλα το κακο ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα κλεινει και πρεπει να ξαναπαρεις!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα