Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 αυτη τη μλκια που πρέπει να σου έρθει ειδοποίηση για να αλλάξεις τον ήχο με ξεπερνα ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΡΗΜΑΔΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΣΜΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Fk Microsoft αν ισχύει κάτι τέτοιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 νταξ με πήδηξε. ανοιξα το groove για να δει τη μουσική,βρηκε τα κομμάτια με όποιον τρόπο γούσταρε και μου ρήμαξε την σειρά προσθήκης. και το foobar δεν έχει να τα βάλεις με ημερομηνία προσθήκης ΑΨΟΓΑ για 8 γιγα μουσικής,δεν θα ήθελα κάτι άλλο σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 νταξ με πήδηξε. ανοιξα το groove για να δει τη μουσική,βρηκε τα κομμάτια με όποιον τρόπο γούσταρε και μου ρήμαξε την σειρά προσθήκης. και το foobar δεν έχει να τα βάλεις με ημερομηνία προσθήκης ΑΨΟΓΑ για 8 γιγα μουσικής,δεν θα ήθελα κάτι άλλο σήμερα. Είμαι κι εγώ άτυχος με τα ηλεκτρονικά γενικότερα (9 στα 10 μου έρχονται ελλατωματικά) αλλα εσύ το τερμάτισες.! Ποιον ήχο δεν μπορείς να αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είμαι κι εγώ άτυχος με τα ηλεκτρονικά γενικότερα (9 στα 10 μου έρχονται ελλατωματικά) αλλα εσύ το τερμάτισες.! Ποιον ήχο δεν μπορείς να αλλάξεις; τα μηνύματα της δεύτερης σιμ,Δεν το έχει στις επιλογές "ειδοποιήσεις και ενέργειες" μιας και δεν μου έρθει μήνυμα σε αυτή τη σιμ ακόμα. Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής,θα γίνει σωστό καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Απο 27% σε ρισταρτ με παει 32% και μένει για ώρα.Καιρός ήταν. Τώρα για να βάλει το λεξικό στο ελληνικό πληκτρολόγιο θέλει λεει μπαταρία 40%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Βρήκες άνθρωπο. Δεν έχω αλλάξει κανένα ήχο κλήσης απο όταν το πήρα εγώ το 950. Όπως ήρθε, έτσι χτυπάει. Δεν έχω ιδέα ακόμη επι του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Βρήκες άνθρωπο. Δεν έχω αλλάξει κανένα ήχο κλήσης απο όταν το πήρα εγώ το 950. Όπως ήρθε, έτσι χτυπάει. Δεν έχω ιδέα ακόμη επι του θέματος. μωρε ναι,αλλα λόγω 2 καρτών πρέπει να "ξέρω" τι χτυπάει ώστε να ξέρω χωρις να κοιτάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εχει πάρει κανεις το camera update που εχει καινούριο interface? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί κάποιος με 10αρια και δίκαρτο να μου πει τι πράγματα υπάρχουν εγκατεστημένα στο ρυθμίσεις->πρόσθετα; θυμάμαι ειχε 5-6 πράγματα και τώρα έχω 3. Τα έχω στα Αγγλικά. Display Equaliser Extras and info Network services Smart dual sim Touch Αυτά σε δικαρτο 532 με δεκαρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Τα έχω στα Αγγλικά. Display Equaliser Extras and info Network services Smart dual sim Touch Αυτά σε δικαρτο 532 με δεκαρι. ευχαριστώ και σένα, το display δεν το βρίσκω απο κάπου να το περάσω, equalizer βρήκα extras βρηκα Υπηρεσίες δικτύου βρήκα smart dual sim βρήκα Αφή δεν βρισκω RETRO Περιμένω να με σώσεις για το που βρίσκονται(η κανεις αλλος) ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ τα γράφει διαφορετικά στο store και δεν μπορώ να τα βρώ.Ο ΜΑΚΑΚΑΣ τα είχα στην κάρτα μνήμης και τα διέγραψα πριν την επαναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Χρήστο τώρα πια έκδοση έχεις; Έβαλες την .352 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Χρήστο τώρα πια έκδοση έχεις; Έβαλες την .352 ; .321 επαναφορά εργοστασιακών έκανα απλά. με preview κλπ κλπ δεν παίζω,μόνο σταυλος εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλά είσαι. Και η πριβιού είναι καλή, θα βγει σε λίγο σε στάβλο. Μόνο οι φαστ είναι ΓΤΠ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 αφή και οθόνη που θα βρω να τα περάσω; για την κατηγορία πρόσθετα των ρυθμίσεων ΔΕΝ τα βρίσκω στο store. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Στην εξατομικεύση,εκεί είναι η έναρξη,οθόνη κλειδώματος και οθόνη γρήγορης επισκόπησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα