Retromaniac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Όχι ρε Χρήστο πρόβλημα η δικιά σου συσκευή. Απροβλημάτιστη είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Όχι ρε Χρήστο πρόβλημα η δικιά σου συσκευή. Απροβλημάτιστη είναι εδώ και 1 ώρα περιμένω να γίνουν εγκατάσταση 25 εφαρμογές. όσο ειναι στο δίκτυο το τηλέφωνο το λαπτοπ σερνεται με 150/200ΚΒ. οταν το τηλέφωνο αποφασίσει να κατεβάσει δεδομένα,τσουλάνε και οι άλλες συσκευες μαζί του μέχρι να μπουκώσει πάλι. Οταν κλείσω το wifi ω μαγικό 1.7ΜΒ/s κατέβασμα με ασύρματο στις συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Χρηστάρα βάλε μια android συσκευή δίπλα από το δικό σου όταν έχεις θέμα με το wifi και να δεις για πότε θα στρώσει χαμπάρι δεν θα πάρεις . Που να βάλεις και iphone δίπλα, θα φτιάξουν αυτόματα και τα bugs των w10 mobile . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Χρηστάρα βάλε μια android συσκευή δίπλα από το δικό σου όταν έχεις θέμα με το wifi και να δεις για πότε θα στρώσει χαμπάρι δεν θα πάρεις . Που να βάλεις και iphone δίπλα, θα φτιάξουν αυτόματα και τα bugs των w10 mobile . διπλα δίπλα είναι αλλα δεν. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έπαθε και γιατί,απο χτες το έχω παρατηρήσει. Ούτε νερά,ούτε υγρασίες,ούτε ζόρια,τίποτα. Μάλιστα είχα αποφασίσει να για επαναφορά εργοστασιακών σήμερα(να δω τι γίνεται με τα live tiles),την έκανα αλλα το πρόβλημα παραμένει. Χτες ήταν τραγικά τα πράγματα μέχρι να θυμηθώ οτι έχω ανοιχτό wifi στο κινητό. Λες και δεν πιάνει τίποτα είναι και το ρουτερ τα αναμεταδίδει ξανά και ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αυτά τα θεματάκια στα έκανε και όταν το πήρες το 435 πριν μπεις στα 10αρια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 απο χτες τα έχω παρατηρήσει. Τόσο καιρό μια χαρά δούλευαν όλα. Επιφυλάσσομαι να είναι θέμα του wifi μιας και ειναι ****οπανο εδω πέρα και παίζει 6-10 με 40ΜΗΖ και πατάει πολύ κόσμο, και αλλος ενας παιζει 4-8 και τα υπολοιπα ειναι τίγκα απο κόσμο(15 ασύρματα δίκτυα σύνολο)και πέφτει packet loss στη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν, τώρα για το τι τουλάχιστον εμένα δεν μου ερχεται κάποια ιδέα. Ψάξε καλού κακού στο internet για παρόμοιο πρόβλημα να έχεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 εμένα μια χαρά μου έχει έρθει η ιδέα και ακούγεται στο όνομα επιστροφή στο nokia 206DS μέχρι στιγμής αφού το στήσω όπως θέλω θα το δω και τις επόμενες μέρες. Στην χειρότερη δεν ξανα-ανοίγω ίντερνετ αλλωστε μέσα στο σπίτι δεν μου χρειάζεται πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Σκυλιά μαύρα αυτά τα παλιότερα nokia σαν το 206, δεν νιώθαν τίποτα. Είναι κρίμα πάντως να το αφήσεις το 435, ρίξε ψάξιμο και στην ανάγκη γύρνα το κινητό σε 8.1, είναι φθηνό και αδύναμο smartphone αλλά από την στιγμή που λειτουργεί κάνε το καλύτερο δυνατό. Που να είχες κάνα android του πενηντάρικου αντί για το 435, ξέρω από γνωστούς μου τι παίζει με τόσο φθηνά android, καλύτερα και πάλι καλύτερα είσαι με το 435 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί κάποιος με 10αρια και δίκαρτο να μου πει τι πράγματα υπάρχουν εγκατεστημένα στο ρυθμίσεις->πρόσθετα; θυμάμαι ειχε 5-6 πράγματα και τώρα έχω 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 10αρια και δίκαρτο εδώ, στα πρόσθετα έχω : Αφή, Δεδομένα κίνησης Lumia, Ισοσταθμιστής, Οθόνη, Πρόσθετα και πληροφορίες, Υπηρεσίες δικτύου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Σκυλιά μαύρα αυτά τα παλιότερα nokia σαν το 206, δεν νιώθαν τίποτα. Είναι κρίμα πάντως να το αφήσεις το 435, ρίξε ψάξιμο και στην ανάγκη γύρνα το κινητό σε 8.1, είναι φθηνό και αδύναμο smartphone αλλά από την στιγμή που λειτουργεί κάνε το καλύτερο δυνατό. Που να είχες κάνα android του πενηντάρικου αντί για το 435, ξέρω από γνωστούς μου τι παίζει με τόσο φθηνά android, καλύτερα και πάλι καλύτερα είσαι με το 435 . σε 8.1 δεν παω για κάνενα λόγο. μέχρι προχτές μια χαρά ηταν. επίσης,το 435 ηταν δώρο υπο κανονικές συνθήκες θα είχα το 206 ακόμα έχω βρίσει όσο δεν πάει με τις οθόνες αφής απο πέρσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Τότε ρίχτο από το μπαλκόνι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 10αρια και δίκαρτο εδώ, στα πρόσθετα έχω : Αφή, Δεδομένα κίνησης Lumia, Ισοσταθμιστής, Οθόνη, Πρόσθετα και πληροφορίες, Υπηρεσίες δικτύου που στο λουτσο τα βρίσκω τώρα αυτα; εχω equaliser,υπηρεσίες δικτύου και πρόσθετα και πληροφορίες. Τα υπόλοιπα άφαντα. ΕΠΙΣΗΣ θυμήθηκα ΔΕΝ έχουμε το smart dual sim, το θυμάμαι 100000% οτι υπηρχε εκει πέρα το ειδα το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Η microsoft σε καταράστηκε μάλλον τι να πω. Ως αντίδραση για να φύγουν τα δαιμόνια πέτα την συσκευή έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη...μην πλησιάσεις όμως και εσύ κοντά θα έχουμε ατύχημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα