Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα τωρα εχει πεσει μαυρο και τα πουλανε στα πανερια της λαικης οσο οσο για να τα ξεφορτωθουν διοτι εχει κοπει ηδη η παραγωγη τους..

Απλα τα πραγματα...

Που έγραψα ότι δεν έχουν δημοτικοτητα βρε;

Νόμιζα ότι με το έχει πέσει μαύρο εννοούσες αυτό. Εννοούσες κάτι άλλο;

Αυτο που είπα εγω πριν ηταν οτι η ελλειψη πραγματικων mid συσκευων με την ελευση των 10ων κοστισε παρα πολυ και εκει εμφανίστηκες εσύ και μου πέταξες το 950 στο άκυρο, λες και ειναι mid συσκευή. Άκυρο εντελώς βασικά. Και μετα ρωτάς εμενα που θελω να καταλήξουμε;

Είπα ότι ΤΩΡΑ πια, ναι όχι τότε, έχει συσκευή high-end σε τιμές mid-range. Καλύτερο από το mid-range σε τιμή mid-range. Ναι μιλάω για τώρα όχι για τότε. Όντως έπρεπε να είχε βγάλει κάτι καλύτερο σε 6xx τότε.

Όσον αφορά το νόημα της συζήτησης. Γενικά γιατί συζητάμε για το τι εταιρεία είναι Microsoft και αν είναι απαράδεκτη ή όχι και τι έκανε λάθος; Είναι κάποιο καφενείο του πόνου το νήμα;

Ναι το να αναφέρουμε apps, προβλήματα που θέλουμε να επιλύσουμε έχει νόημα. Το άλλο τι νόημα έχει δεν έχω καταλάβει....

Ας πούμε αυτά που κατά καιρούς ρωτάς "Δεν είναι απαράδεκτη η Microsoft για αυτό;" ή "Γιατί δεν λέτε για την Microsoft πόσο απαράδεκτη είναι που έκανε αυτό";

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος στην ουσία απαιτεί από τους άλλους να πουν κάτι το οποίο θέλει να ακούσει. Ότι δηλαδή ταυτίζονται με την άποψή του.

Η συγγραφή στο νήμα είναι οικειοθελής και αν θέλει κάποιος χαρακτηρίζει (που δεν βρίσκω το νόημα) αλλά δεν μπορεί να πιέζει και τους άλλους να το κάνουν...

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα μάθε εσυ πρώτα ποιες ειναι low και ποιες mid συσκευές και μετα απαντα σε αυτα που σε διορθωσα πιο πάνω..

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου (ή κάνω ότι δεν το καταλαβαίνω). Το σχόλιο για το σουβλάκι ήταν απλά αστείο προς την ερώτηση του Retro και δεν είχε καμία σχέση με κάτι που εσύ είπες. Τώρα που σκάλωσες και σε πείραξε, δεν ξέρω και αδιαφορώ. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην "νομίζει" πράγματα κανείς.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου (ή κάνω ότι δεν το καταλαβαίνω). Το σχόλιο για το σουβλάκι ήταν απλά αστείο προς την ερώτηση του Retro και δεν είχε καμία σχέση με κάτι που εσύ είπες. Τώρα που σκάλωσες και σε πείραξε, δεν ξέρω και αδιαφορώ. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην "νομίζει" πράγματα κανείς.

Έλα σε παρακαλώ είμαστε μεγάλα παιδιά..κανουμε μια συζήτηση..μου απαντας σου απαντώ...και γραφεις για τζατζικια και σουβλάκια σε ερώτηση του retro που απευθυνεται Μονο σε εμενα..

λυπάμαι για το ύφος της απάντησης μου προς εσενα...αλλα η δικια σου ύπουλη έμεση απαντηση ηταν κατά πολυ χειρότερη διότι δεν σου έδωσα το πάτημα για κατι τέτοιο..

Συνεχίστε ελεύθερα λοιπόν..καλο βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θα πώ ότι ειλικρινά δεν το σκέφτηκα έτσι, απλά είδα την απάντηση του Retro και του έκανα πλάκα. Αυτό που έγραψα δεν είχε να κάνει με post κανενός άλλου.

Καλό βράδυ.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά μην τσακωθείτε και οι "παλιοί" μεταξύ σας!

Εντάξει οι διάττοντες αστέρες που περνούν από εδώ. Αλλά τώρα πια ξέρουμε ο ένας τα χούγια του άλλου.

Εγώ σας προτείνω να συνεχίσουμε το thread αγνοώντας και απομονώνοντας το τρολλάρισμα και προσπαθώντας να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που έχει να κάνει με το κινητό και την windows πλατφόρμα...

Ο μηρυκασμός, οι καταδίκες κτλ δεν βοηθούν σε κάτι παρά μόνο στο τέλος κάπου να γίνει μια παρεξήγηση...

.

• Like 1
Δημοσ.

Σύνδρομο στέρησης Retro. Σήμερα δεν πέρασε κανένας παραπονεμένος να μας πεί την ιστορία του και φουντώνουμε μεταξύ μας. :D

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε πραγματικά, έρχεσαι εδώ, σε αντιμετωπίζουμε σοβαρά και με επιχειρήματα, και ξεκινάς τις προσβολές και τα υπονοούμενα και στο τέλος λες ότι το κατηγορώ σου δεν πάει σε κανέναν εδώ μέσα; Αυτό λέγεται διπολική διαταραχή!

ακουσε με,τετοιου ειδους φαρμακα ακομα δεν χρειαστηκα να κουμπωσω ,ισως εσυ τα κανεις χρηση , εβγαλες γνωματευση εκτος ο,τι εισαι προγραμματιστης εισαι και ειδικος σε θεματα ψυχιατρικης,αλλα τελος τελος εισαι η μεγαλυτερη ταλαντουχα πενα εν ζωη με τον τροπο που γραφεις και τεκμηριωνεις τα παντα!#not...

Δημοσ.

πολλες φορες δεν χρειαζεται να γραφουμε δημοσια και να υπαρχει αντιδικια,απο μερους μου ζητω συγνωμη στον retro,αλλα δεν θα ζητησω συγνωμη απο την μς!νομιζω ηταν πρεπων να μιλησω με τον retromaniac ιδιωτικα με δικη μου πρωτοβουλια,ΑΛΛΑ θα κραζω καθε αηδια της μς,ελπιζω σε δικη του αλληλεπιδραση με θετικο προσχημα εφεξης

• Like 1
Δημοσ.

Οκ. Συγνώμη και από μένα. Συνήθως δεν ανταπαντώ...

Απλά παιδιά, γνώμη μου, προσπαθείστε όλοι να μην μένουμε στο παρελθόν, αλλά στο πως να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη. Αυτό πιστεύω είναι και το ζητούμενο.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει η αδικια,υπαρχει ο θυμος,υπαρχει μετα το μισος σε μια εταιρεια που σου υποσχεται πραγματα αλλα σου παιρνει και τα δεδομενα προς τους πελατες της,δεδομενο ειναι να εχεις το skype σε μια συσκευη που ειναι ιδιοκτητρια του skype !

επισης εδωσα και μια ευχη στον ρετρο,να αγορασει ενα s7 edge οπου θα κανει εφαρμογες και θα εχει αντικρισμα σε εκατομμυρια πελατες :-D

Δημοσ.

Να πω κάτι που έχω ξαναπεί,πολύ σημασία δίνεται στις εταιρείες που δεν πρέπει (όλες),δεν αρέσει κάτι το αλλάζεις σ' αρέσει το δέχεσαι όπως είναι και κοιτάς πως θα το κάνεις καλύτερο για εσένα.

Το κακό είναι ότι έφτιαξα πολύ ποπ κορν και θα πάει χαμένο.

Τουλάχιστον σήμερα χαλαρώσαμε.

Ρετρο τη έδωσες πάλι και άρχισαν τα καλά λόγια για εσένα;

• Like 5
Δημοσ.

μάλλον η συσκευή μου έχει πρόβλημα.

Όταν ανοίξω wifi οι υπόλοιπες συσκευές μπουκώνουν και δεν έχουν δίκτυο(οι ασύρματες)

Μιλάω με βιντεο κλήση στο skype απ το λάπτοπ.

Μου έρχεται ειδοποίηση στο FB,πατάω την εφαρμογή να το δω,μπουκώνει το λαπτοπ και ενω έχω 4γραμμές και 78Mbit/s δεν πηγαίνει πουθενά.

Και απ το κινητό η εφαρμογή κάνει 5 μήνες να κατεβάσει μια εικόνα πχ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...