panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα δεν παίζει ρόλο τόσο ο επεξεργαστής όσο η ραμ ... Για τα 512 είπε οντος ότι θα δώσει κομμένη έκδοση αλλα μαλλον δεν της βγήκε ... Επίσης για το 920-925-1020 δεν το έδωσε τα 10αρια λογο του ότι οι Insiders Είχαν πολλά προβλήματα και έκαναν πολλά παράπονα ότι χαλάνε οι κάμερες ποιοτικα κκλπ... Και είχε πει με ανακοίνωση κάποια στιγμή ότι δεν τα έδωσε επειδή στα συγκεκριμένα τηκεφωνα έχουν bugs και δεν λειτουργούν σωστά ... Και οντος φιλαράκι π εχει το 1020 έβαλε 10αρια insider και οντος η κάμερα κατασταραφηκε σε όλα ... Ξαναγυρισε στα 8.1 . Αλλα για το σκαιπ δεν ξέρω τι σκεπτικό έχουν. Ίσως επειδή εκατομμύρια android έχουν απο 4 και μετά γ αυτο το αναβαθμίζει ... Γιατί εχει πολλυ κόσμο εκει . Τα περί άλλων APIs κλπ δεν τα ξέρω καθόλου οποτε δεν μπορώ να πω το γιατί . Πάντως είχε ανακοινωθεί καιρο τωρα ότι θα σταματήσει στα 8.1 . Οποτε είχε χρόνο ο κόσμος η να πάει σε wi dows 10 η σε ios η σε android . Παραλογη κίνηση μεν αλλα δεν νομίζω να ειναι χαζοί .. Ίσως έχουν κάτι κατά νου τους . Δεν εξηγηται άλλως ! Αστα αυτα με τα 512 mb ram..σε αυτα ας παει το παλιαμπελο..στα αλλα με 1gb ram και τον ικανοτατο s4 ειχαν θεματα σε preview εκδοσεις γιατι απλα η MS δεν εκανε σωστο optimisation σε αυτα και το αφησε ετσι, αρκετοι developer εκει εξω εκραξαν την ms για αυτο..επιτηδες λοιπον τα αφησε ετσι με προβληματα για να διακιολογηθει σε οσους δεν γνωριζαν και να βγαλει την ουριτσα της απεξω.. Τα ξαναλεω αυτα για να εχουμε μια ρεαλιστικη εικονα.. Για το skype θα αναβαθμιστεί σε λίγο καιρό με καινούργιες λειτουργίες για τα 10άρια,μέχρι το 2017 που θα το ενσωματώσει στο Cloud.Το τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω,ή να θα είναι με λεφτά. Καιαυτό που κάνει η MS το κάνουν όλοι,άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, για να σε υποχρεώσουν να αναβαθμιστείς και να δώσεις λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω στο 8.1 είτε κινητό είτε υπολογιστής αν και μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι ελαφρύ εντελώς. Ήδη πολλές φορές το σκέφτομαι για upgrade στο OneDrive με 7 τον μήνα,μόνο τα 60 λεπτά που θα έχω ελεύθερα για το skype θα βγάλω τα μισά λεφτά από κει. Οχι αυτο που εκανε η ms δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ κανεις σε αυτο τον βαθμο και εδωσα νουμερα πριν το τι γινεται στο android.....Δεν μπορει να αφηνει κινηταρες οπως τα 925-1020(high end με καμεραρες) χωρις skype..συσκευες 3 ετων χωρις skype? Σοβαρα βρε παιδια? Που αλλου ξαναγινε αυτο? Και εδω το galaxy s2 κινητο απο αρχες του 2011 να μπορει με το τελευταιο Update του skype? Σας παρακαλω, λιγο λογικη χρειαζομαστε εδω
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Την κινητάρα αυτή την έχετε πάρει πρέφα; http://windowscentral.com/alcatel-idol-4s-bundled-vr-headset-coming-t-mobile 1
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Την κινητάρα αυτή την έχετε πάρει πρέφα; http://windowscentral.com/alcatel-idol-4s-bundled-vr-headset-coming-t-mobile Ωραιο κινητακι και ωραια χαρακτηριστικα αλλα ηδη κατεβηκε απο την t-mobile..γυρευε ποτε θα βγει στις αγορες USA ΑΝ και ποτε σε Ευρωπη ή παγκοσμια...καμιά πληροφορηση εχουμε? 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι όσο καλό και να είναι, ήδη έχουμε καλές συσκευές στην πλατφόρμα. Το ότι υπάρχει τέτοια κινητικότητα μόνο καλό κάνει αλλά αλλού πρέπει να ακούμε τις ευχάριστες εξελίξεις και όχι αποκλειστικά στο κομμάτι του hardware. 2
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Στην κατάσταση αυτή όλα χρειάζονται! Ότι έρχεται καλό είναι
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι όσο καλό και να είναι, ήδη έχουμε καλές συσκευές στην πλατφόρμα. Το ότι υπάρχει τέτοια κινητικότητα μόνο καλό κάνει αλλά αλλού πρέπει να ακούμε τις ευχάριστες εξελίξεις και όχι αποκλειστικά στο κομμάτι του hardware. Ξερεις..αν ειχαν βγει στην mid κατηγορια (εκει στα 150 με 250 ευρω) αξιολογες συσκευες μαζι με τον ερχομο των 10 ιων θα ηταν αλλιως τα πραγματα..αρα το harware ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.. Αλλα οπως λες θελουμε αμεση κινητικοτητα στο sofware, που εκει παιζονται ολα...
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ξερεις..αν ειχαν βγει στην mid κατηγορια (εκει στα 150 με 250 ευρω) αξιολογες συσκευες μαζι με τον ερχομο των 10 ιων θα ηταν αλλιως τα πραγματα..αρα το harware ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.. Αλλα οπως λες θελουμε αμεση κινητικοτητα στο sofware, που εκει παιζονται ολα... Μα στην mid κατηγορία υπάρχουν ήδη αξιολογότατες συσκευές στα χρήματα που λες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=windows+phone&price_max=200.0&price_min=100.001
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μα στην mid κατηγορία υπάρχουν ήδη αξιολογότατες συσκευές στα χρήματα που λες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=windows+phone&price_max=200.0&price_min=100.001 Μα το 950 είναι πιο κάτω από 250 ευρώ! Μου μπερδευτηκατε παιδια....μιλησα για mid συσκευες μαζι με τον ερχομο των 10 ων..ωστε να κανουν την διαφορα εκει που παιζουν οι περισσοτερες πωλησεις γενικα..η τελευταια mid συσκευη για την εποχη της ηταν το 730 προς το 830(απο το 2014)...ολα οσα εχουν snap 210 εως 400 με 1 gb ram και hd αναλυση αυτη την στιγμη ειναι καραlow, τιποτα παραπανω..πιστεψτε με, πλεον και τα πιο απλα games runner με το ζορι τα σηκωνουν..και ηδη δεν σηκωνουν επισημα facebook και θα ερθουν και αλλες πολυ συντομα αφου εγινε η αρχη, θυμηθειτε την κουβεντα μου...βασικα ακομα και με τα 10 ρια ζοριζονται με το καλημερα τι λεμε τωρα.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, δεν μπορουσαν να βγαλουν τον Δεκεμβρη καμια συσκευη με κανα snap 615 ας πουμε με 2gb ram(αυτα ειναι τα mid specs απο περσι βασικα ετσι?) εκει στο 170 με 300 που δεν υπηρχε συσκευη ουτε για ιχνος?? Τι μου βγαζεις το 550 αφου εχεις 10 συσκευες σε αυτη την κατηγορια και το 650 με τον 212 που παιζει και αυτο low ..τοσα λαθη μαζεμενα ρε γαμωτο...ειχε και ανετοιμα τα 10 ρια και κατεστρεψε τα 950 και xl και μεσα σε 8 μηνες εφτασε η τιμη τους στα ταρταρα..και για αυτο κανει το 950 250 ευρω τωρα..αλλα τωρα εχει πεσει μαυρο και τα πουλανε στα πανερια της λαικης οσο οσο για να τα ξεφορτωθουν διοτι εχει κοπει ηδη η παραγωγη τους.. Απλα τα πραγματα... 1
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτη την στιγμή υπάρχει συσκευή στα 240 ευρω με high end specs, στα ευρος που είπες. Καλύπτει δηλαδή το κενό. Εντάξει παλιότερα όχι. Τώρα ναι. Αλλά πάντως κανεις λάθος για την τιμή οτι έπεσε στα τάρταρα για λόγους που είπες. Το αντίστοιχο σε specs nexus 5x έχει 238. Προχώρησε η τεχνολογία και πέσαν οι τιμές. Επίσης ότι δεν τα αγοράζει κανεις είναι και αυτό λάθος
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτη την στιγμή υπάρχει συσκευή στα 240 ευρω με high end specs, στα ευρος που είπες. Καλύπτει δηλαδή το κενό. Εντάξει παλιότερα όχι. Τώρα ναι. Αλλά πάντως κανεις λάθος για την τιμή οτι έπεσε στα τάρταρα για λόγους που είπες. Το αντίστοιχο σε specs nexus 5x έχει 238. Προχώρησε η τεχνολογία και πέσαν οι τιμές. Τσου τσου κανεις λαθος..το nexus 5x εκανε 270 απο τον Φεβρουαριο του 2016 δες το στην εξελιξη της τιμης τους..το 950 τοτε εκανε 480..μιλαμε για αλλο επιπεδο συσκευων εκτος απο cpu που ειναι ο ιδιος, σε ολα τα αλλα το 950 ειναι 2 σκαλες πανω, απο οθονη, καμερα(αναλογα βεβαια), ηχος, μπαταρια, ram, rom , card slots, που τα ειδες εσυ τα ιδια specs απορω βρε Retro..το οτι ειναι wm 10 με ολα τα κουσουρια τους και το κοψιμο της παραγωγη τους στο 8 μηνο οδηγησε να κοστιζει πλεον το ιδιο με το nexus 5x . (και τα 2 κοστιζουν 240,40 αυτη την στιγμη και μιλαω για το nexus 5x 16gb ετσι? Φαντασου γιατι κατρακυλα μιλαμε..
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παίδες η lockscreen κολλάει ακόμα και με battery saver κλειστό!! Έχετε καμία λύση καθώς δεν παλεύεται;; Πρέπει να κάνω όλη την ώρα restart!!!
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τσου τσου κανεις λαθος..το nexus 5x εκανε 270 απο τον Φεβρουαριο του 2016 δες το στην εξελιξη της τιμης τους..το 950 τοτε εκανε 480..μιλαμε για αλλο επιπεδο συσκευων εκτος απο cpu που ειναι ο ιδιος, σε ολα τα αλλα το 950 ειναι 2 σκαλες πανω, απο οθονη, καμερα(αναλογα βεβαια), ηχος, μπαταρια, ram, rom , card slots, που τα ειδες εσυ τα ιδια specs απορω βρε Retro..το οτι ειναι wm 10 με ολα τα κουσουρια τους και το κοψιμο της παραγωγη τους στο 8 μηνο οδηγησε να κοστιζει πλεον το ιδιο με το nexus 5x . (και τα 2 κοστιζουν 240,40 αυτη την στιγμη και μιλαω για το nexus 5x 16gb ετσι? Φαντασου γιατι κατρακυλα μιλαμε..Πανο καταρχήν δεν μου είπες τίποτα για το οτι δεν τα αγοράζεις κανένας αλλα η δημοτικοτητα είναι στα ύψη.Στο άλλο να σου πω ότι το nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες και fingerprint sensor που ξεκλειδώνει σε χιλιοστά. (που φτάσαμε εγώ να υπερασπίζομαι το nexus και ο Πάνος το 950 ) Ναι το 950 είναι καλύτερο. Αλλα όχι τοσο όπως το παρουσιάζεις. Και όσον αφορα την αρχική τιμή αυτό γινότανε και οταν τα Windows ήταν στα τοπ τους. Το 920 ξεκίνησε στα ύψη και είχε ακριβώς την ίδια πορεία. Πάντως να θέσω και ένα άλλο ερώτημα; Επειδή εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί, ποιο είναι το νόημα της συζήτησης για άλλη μια φορά. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Εντάξει για να μην λέω μαλακιες. Το 950 είναι καλύτερο, αλλα τελος πάντων όχι χαοτικά Btw το nexus 5x 32 gb, το παράγγειλα πριν λίγες μέρες για μια φίλη στα 238 καιτωρα έχει 247. 1
teo20net Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Που θέλουμε να καταλήξουμε; Οτι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται. Ε δεν γίνεται ρε φίλε, πως να το κάνουμε. 2
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Πανο καταρχήν δεν μου είπες τίποτα για το οτι δεν τα αγοράζεις κανένας αλλα η δημοτικοτητα είναι στα ύψη. Στο άλλο να σου πω ότι το nexus έχει από τις καλύτερες κάμερες και fingerprint sensor που ξεκλειδώνει σε χιλιοστά. (που φτάσαμε εγώ να υπερασπίζομαι το nexus και ο Πάνος το 950 ) Ναι το 950 είναι καλύτερο. Αλλα όχι τοσο όπως το παρουσιάζεις. Και όσον αφορα την αρχική τιμή αυτό γινότανε και οταν τα Windows ήταν στα τοπ τους. Το 920 ξεκίνησε στα ύψη και είχε ακριβώς την ίδια πορεία. Πάντως να θέσω και ένα άλλο ερώτημα; Επειδή εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί, ποιο είναι το νόημα της συζήτησης για άλλη μια φορά. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Εντάξει για να μην λέω μαλακιες. Το 950 είναι καλύτερο, αλλα τελος πάντων όχι χαοτικά Btw το nexus 5x 32 gb, το παράγγειλα πριν λίγες μέρες για μια φίλη στα 238 καιτωρα έχει 247. Που έγραψα ότι δεν έχουν δημοτικοτητα βρε;Είπα τα εξής ειχε και ΑΝΕΤΟΙΜΑ τα 10 ρια και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τα 950 και xl και μεσα σε 8 μηνες εφτασε η τιμη τους στα ταρταρα..και για αυτο κανει το 950 250 ευρω τωρα..αλλα τωρα εχει πεσει μαυρο και τα πουλανε στα πανερια της λαικης οσο οσο για να τα ξεφορτωθουν ΔΙΟΤΙ εχει κοπει ηδη η παραγωγη τους.. Αυτο που είπα εγω πριν ηταν οτι η ελλειψη πραγματικων mid συσκευων με την ελευση των 10ων κοστισε παρα πολυ και εκει εμφανίστηκες εσύ και μου πέταξες το 950 στο άκυρο, λες και ειναι mid συσκευή. Άκυρο εντελώς βασικά. Και μετα ρωτάς εμενα που θελω να καταλήξουμε; Οτι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται. Ε δεν γίνεται ρε φίλε, πως να το κάνουμε.Καλα μάθε εσυ πρώτα ποιες ειναι low και ποιες mid συσκευές και μετα απαντα σε αυτα που σε διορθωσα πιο πάνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα