Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τα ποπ κόρν φίλε όμως έχουν 0.70. Στα λευτά των doritos παίρνω 3 σακούλες ποπ κορν με ανάλυση 20 megapixels. Btw για τον Retro, έλα αδερφέ, βρήκα τη φωτό απο το 7χ7 που παίξαμε εμείς οι 5 με τα WP εναντίον των χρηστών BlackBerry. P.s.1. Επειδή ήμασταν 5 μόνο και δεν βγάζαμε 7άδα, πήραμε 2 άτομα απο το service της Arvato. χαχαχα Ο άτιμος ο Retro με την πανεύκολη εφαρμογή του, που μπορεί να την γράψει ο καθε τυχάρπαστος προγραμματιστής κατάφερε να αναφερθεί σε άρθρο κοτζαμ Windows central για λόγου της. Έλα παραδέξου, πόσα τους έταξες; Εντάξει το ομολογώ. Ξέρω το περιπτερά που παίρνει τσιγάρα ο κουμπάρος της ξαδέρφης του συντάκτη. Τι να κάνεις. Πάντου τα ίδια σκατά. Μόνο με μέσον..
cameranek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τι έγινε τώρα; Πάλι μόνοι μας μείναμε εμείς οι 5 ;
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω 2. Φύγανε και οι υπόλοιποι. Την κάνω και εγώ σιγά σιγά...
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι και γω εδω... Αντε καληνυχτα και απο μενα...θα τα ξαναπουμε απο αυριο! Καλο ξημερωμα!
tasos-e Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εδώ είμαι δεν φεύγω απλά ήταν λερωμένα τα χέρια μου από τα ποπ κορν και δεν ήθελα να λερώσω το τηλέφωνο,μην ξεχνιόμαστε Windows Phone. Edit:το WhatsApp έβαλε βίντεο κλήση αλλά σε δοκιμαστική εφαρμογή WhatsApp beta. 1
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα λοιπον, νταξει αυτο με τις προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν το σχολιαζω καν, εχω πει την αποψη μου και παλιοτερα. Απλα χωρις εμπαθειες με απλη λογικη, καθαρο μυαλο και αντικειμενικοτητα σας παρακαλω πολυ, πως το κρινεται αυτο εδω? Αφησε με λιγα λογια τουλαχιστον ενα 55% ( που παιζει να ναι και παραπανω) απεξω χωρις skype ενω ειναι δικια της εφαρμογη ετσι?. Μιλαμε για πανω απο τα μισα της τηλεφωνα. Το ποσοστο ειναι γιγαντιαιο.. Και για οσους αντιλαμβανονται την αθλιοτητα αυτης της αποφασης εχω να το πω ο εξης .. Πως αυτη η αποφαση ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εχω δει απο αποψη υποστηριξης σε Mobile λειτουργικο απο τοτε που θυμαμαι να ασχολουμαι με smartphones γενικοτερα. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.... Δεν σας αγγιζει αυτο? Δεν κλονιζει την εμπιστοσυνη σας σε αυτη την εταιρεια οταν συμπεριφερεται κατα αυτον το τροπο, δειχνοντας οτι και στο μελλον τα ιδια μπορει να κανει? Μα ειμαι τοσο λαθος τελοςπαντων? 1
tsiv Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν είσαι λάθος , απλά έχεις την δική σου οπτική. Αφησε με λιγα λογια τουλαχιστον ενα 55% ( που παιζει να ναι και παραπανω) απεξω χωρις skype ενω ειναι δικια της εφαρμογη ετσι?. Μιλαμε για πανω απο τα μισα της τηλεφωνα. Το ποσοστο ειναι γιγαντιαιο.. Και για οσους αντιλαμβανονται την αθλιοτητα αυτης της αποφασης εχω να το πω ο εξης .. Πως αυτη η αποφαση ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εχω δει απο αποψη υποστηριξης σε Mobile λειτουργικο απο τοτε που θυμαμαι να ασχολουμαι με smartphones γενικοτερα. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.... Και να σου πω γι' αυτό που ρωτάς... όλα αυτά που άφησε απ' έξω είναι LUMIA τα οποία είναι ΝΟΚΙΑ και τα οποία αγόρασε και δεν θέλει να τα υποστηρίξει (δικαίωμά της είναι με την ιδιοκτησία της) Εδώ πάνο ποιο είναι το νόημα; Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία στάση λεωφορείου με 5-6 άτομα που γουστάρουμε τα windows mobile και κάθε τρεις και λίγο περνάει κάποιος με ένα αμάξι (που δεν ξέρει ότι έχουν περάσει και άλλοι πριν) και μας λέει ότι η πλατφόρμα είναι για τον πούτσο. Φεύγει και εμείς συνεχίζουμε την κουβέντα, μέχρι να περάσει το επόμενο αμάξι... Νταξ... κλαίω :lol: 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κολλημένα μυαλά και κομπλεξικοί άνθρωποι ... Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε ώρες ώρες . Ο άλλος μπαίνει για να προσβάλει κόσμο... Να πει την μπαρούφα του και να φύγει ... Λιγο σεβασμός δεν βλάπτει. Αλλαζουμε που και που και κανα κινητο αν θέλουμε να είμαστε UP TO DATE σε όλα ... Δεν μένουμε με το 520 και το γκρινιάζουμε ... Πέσαν οι τιμές ... 3
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κολλημένα μυαλά και κομπλεξικοί άνθρωποι ... Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε ώρες ώρες . Ο άλλος μπαίνει για να προσβάλει κόσμο... Να πει την μπαρούφα του και να φύγει ... Λιγο σεβασμός δεν βλάπτει. Αλλαζουμε που και που και κανα κινητο αν θέλουμε να είμαστε UP TO DATE σε όλα ... Δεν μένουμε με το 520 και το γκρινιάζουμε ... Πέσαν οι τιμές ... Σε αυτο με τις προσβολές συμφωνουμε απολυτα...αλλα δεν ασχολουμαι με τετοιου ειδους συμπεριφορες.. Στο θεμα μας, οταν η εταιρεια που της ΑΝΗΚΕΙ το skype το αφαιρει απο τα τα ΔΙΚΑ της κινητα για την εκδοση 8,1 που βγηκε μεσα του 2014 αλλα παρεχει Updates του skype στα android απο την εκδοση ice-cream 4.0 που βγηκε το 2011 και θα παρεχει για καιρο ακομα..εσυ το θεωρεις οκ αυτο ε? Και φυσικα και θα αλλαξουμε κινητα αλλα οχι σε μια τετοια εταιρεια Δημητρη(Χρονια πολλα κιολας!!) και αν θελεις να παρεις μια ιδεα μπες σε ξενα επισημα forum που υποστηριζουν την MS να δεις τι κραξιμο πεφτει.. 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά ευχαριστώ για τις ευχές ! Δίνει επίσημες αναβαθμίσεις λογισμικού αρκετό καιρο στα τηλέφωνα της η Microsoft . 2 η 3 χρονια ανάλογα και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ... Βλέπε 930. Ακομα παίρνει αναβαθμίσεις επειδή το σηκώνει το hardware του . Όπως και όλα τα τηλέφωνα που ανήκουν στην σειρά χ30... Άφησε στην απ έξω τα x20 λογο του ότι όλα τα low end έχουν 512 ραμ ... Και τα high end ειναι 4-5 χρονών . Και κατά συνέπεια αν δεν αναβαθμησεις σε Windows 10 δεν θα πάρουν και skype αφού σταματάει στα wi dows 8.1 Λάθος η σωστό δεν ξέρω πάντως η εφαρμογή στα 8.1 ήταν άθλια ... 2
panos9553 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά ευχαριστώ για τις ευχές ! Δίνει επίσημες αναβαθμίσεις λογισμικού αρκετό καιρο στα τηλέφωνα της η Microsoft . 2 η 3 χρονια ανάλογα και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ... Βλέπε 930. Ακομα παίρνει αναβαθμίσεις επειδή το σηκώνει το hardware του . Όπως και όλα τα τηλέφωνα που ανήκουν στην σειρά χ30... Άφησε στην απ έξω τα x20 λογο του ότι όλα τα low end έχουν 512 ραμ ... Και τα high end ειναι 4-5 χρονών . Και κατά συνέπεια αν δεν αναβαθμησεις σε Windows 10 δεν θα πάρουν και skype αφού σταματάει στα wi dows 8.1 Λάθος η σωστό δεν ξέρω πάντως η εφαρμογή στα 8.1 ήταν άθλια ... Να σαι καλα βρε, τιποτα. Κατσε να τα ξεκαθαρισουμε λιγο γιατι εχουμε μπερδευτει λιγο.. Η ιδια ειχε πει Επισημα οτι θα τα αναβαθμιζε και οτι σε αυτα με 512 mb ραμ απλα θα δωσει μια κομμένη εκδοση αλλα φουμαρα. Επισης να σου τονισω πως ο snap 400 της σειρας x30 ειναι ισως και ποιο αδυναμος απο τον s4 στο 1,5ghz των high end της σειρας x20 ετσι? Αλλα τα παρατησε διοτι δεν ηθελε και οχι γιατι δεν τα σηκωναν.. Επισης 4 χρονων ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε..οταν βγηκαν τα 10 θα ηταν λιγοτερο απο 3 ετων αρα μια χαρα θα ηταν απο αποψη χρονου, ειδικα τα 925 και 1020 θα ηταν κοντα στα 2 ετη , η apple δεν αναβαθμιζει για 4 και 5 χρονια? Δεν φτανει ομως που κοβει τα 10 ρια απο ολα αυτα τα τηλεφωνα που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο της πλατφορμας της και τα αφηνει στα 8,1, τους κοβει και το skype..γιατι το κανει αυτο ενω στο andoid αναβαθμιζει το skype σε συσκευες με ice cream - 4,0 και πανω που ειναι απο το 2011 ? Και συνεχιζει φυσικα να δινει updates στο andoid.. Αθετει οτι ελεγε αλλα κανει και αυτο, τι θα της κοστιζε να αφησει το skype στα 8,1? Ηδη αρκετος κοσμος επιστρεφει στα 8,1 διοτι τα 10 ρια εχουν bugs ακομα..αλλα τους αφαιρει την δυνατοτητα του skype καθως και οι περισσοτερες εφαρμογες δεν αναβαθμιζονται πλεον στα 8,1...Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα δεν παίζει ρόλο τόσο ο επεξεργαστής όσο η ραμ ... Για τα 512 είπε οντος ότι θα δώσει κομμένη έκδοση αλλα μαλλον δεν της βγήκε ... Επίσης για το 920-925-1020 δεν το έδωσε τα 10αρια λογο του ότι οι Insiders Είχαν πολλά προβλήματα και έκαναν πολλά παράπονα ότι χαλάνε οι κάμερες ποιοτικα κκλπ... Και είχε πει με ανακοίνωση κάποια στιγμή ότι δεν τα έδωσε επειδή στα συγκεκριμένα τηκεφωνα έχουν bugs και δεν λειτουργούν σωστά ... Και οντος φιλαράκι π εχει το 1020 έβαλε 10αρια insider και οντος η κάμερα κατασταραφηκε σε όλα ... Ξαναγυρισε στα 8.1 . Αλλα για το σκαιπ δεν ξέρω τι σκεπτικό έχουν. Ίσως επειδή εκατομμύρια android έχουν απο 4 και μετά γ αυτο το αναβαθμίζει ... Γιατί εχει πολλυ κόσμο εκει . Τα περί άλλων APIs κλπ δεν τα ξέρω καθόλου οποτε δεν μπορώ να πω το γιατί . Πάντως είχε ανακοινωθεί καιρο τωρα ότι θα σταματήσει στα 8.1 . Οποτε είχε χρόνο ο κόσμος η να πάει σε wi dows 10 η σε ios η σε android . Παραλογη κίνηση μεν αλλα δεν νομίζω να ειναι χαζοί .. Ίσως έχουν κάτι κατά νου τους . Δεν εξηγηται άλλως !
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Να συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης (χρόνια πολλά!!) Το έχω γράψει ήδη δηλαδή. Στα windows αναγκάστηκε να έχει 2 εκδόσεις. Για αυτό κόβει την μία. Στα άλλα δεν έχει αναγκαστεί να έχει 2 εκδόσεις. Μία συντηρεί σε όλα τα οικοσυστήματα. Απλά στα windows η μία που συντηρεί δεν μπορεί να παίξει στα 8. Εξήγησα γιατί. Το πραγματικό ερώτημα είναι λοιπόν, θα πρέπει στα windows να συντηρεί 2 εκδόσεις και στα άλλα μία; Ναι για μένα θα έπρεπε, για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμη. 1
palawiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Για το skype θα αναβαθμιστεί σε λίγο καιρό με καινούργιες λειτουργίες για τα 10άρια,μέχρι το 2017 που θα το ενσωματώσει στο Cloud.Το τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω,ή να θα είναι με λεφτά. Καιαυτό που κάνει η MS το κάνουν όλοι,άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, για να σε υποχρεώσουν να αναβαθμιστείς και να δώσεις λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω στο 8.1 είτε κινητό είτε υπολογιστής αν και μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι ελαφρύ εντελώς.Ήδη πολλές φορές το σκέφτομαι για upgrade στο OneDrive με 7 τον μήνα,μόνο τα 60 λεπτά που θα έχω ελεύθερα για το skype θα βγάλω τα μισά λεφτά από κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα