Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε χίλια δίκια έχεις σε αυτό, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το ύφος σου.

το κατηγορω μου δεν παει σε καποιον η καποιους εδω μεσα ,εφεξης να το καταλαβουν,το κατηγορω παει στην μς

• Like 2
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα γιατι να χασω το δικιο μου;μιλησα παραλογα;ειπα ως εχει η κατασταση

ρε σι το πήγες σε προσωπικό επίπεδο που δεν χρειάζεται ο ρετρο προσπάθησε πολλές φορές να στο πει ότι δεν πρέπει φαγωνόμαστε μεταξύ μας για τα λάθη της μ$ αλλα να τα βάζουμε με την ίδια την εταιρία,όλη μπορεί να νιώθουμε αδικειμενη αλλα δεν ειναι ο εχθρός αυτός που θέλει να εξελίξει το λυτουργικο

το κατηγορω μου δεν παει σε καποιον η καποιους εδω μεσα ,εφεξης να το καταλαβουν,το κατηγορω παει στην μς

το ποιο πάνω μνμ το Είχα γράψει πρην δω αυτήν την απαντηση
  • Like 1
Δημοσ.

εαν ειναι τοσο αδικες οι αναφορες μου τα σχολια μου , γιατι κανεις like σε καθε ποστ μου?like = μαρεσει.επισης ειναι πανευκολο να κανεις μια εφαρμογη στα win και να τη διαφιμησεις σε ξενα σαιτ'ς,μιλαμε για μετρημενες στα δακτυλα των δυο χεριων ,οχι εκατομ εφαρμογες στο P.store που περνας απο φασεις μεγαλες και ειδικα θεματα αφαλειας,εκει ναι απαιτει γνωσεις αρκετες και γλωσσων προγραμματισμου

Ο θρύλος είναι θρύλος γιατί κάνει σε όλους like, ανεξάρτητα τι λένε! :D

• Like 3
Δημοσ.

Ωχχ χριστε μου αποψε...ρε παιδες το κουρασαμε μπορουμε να πουμε ενα τελος και οντως να σταματησουμε;; οτι εγινε εγινε!

Olympiake σταμάτα ρε φίλε, μην τους λές να σταματήσουν. Μόλις άνοιξα ποπ κόρν. Μην μας την σπάς.

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε πραγματικά, έρχεσαι εδώ, σε αντιμετωπίζουμε σοβαρά και με επιχειρήματα, και ξεκινάς τις προσβολές και τα υπονοούμενα και στο τέλος λες ότι το κατηγορώ σου δεν πάει σε κανέναν εδώ μέσα; Αυτό λέγεται διπολική διαταραχή!

Olympiake σταμάτα ρε φίλε, μην τους λές να σταματήσουν. Μόλις άνοιξα ποπ κόρν. Μην μας την σπάς.

Doritos ρε φίλε με cheddar :P

• Like 1
Δημοσ.

μου χουνε τελειωσει τα likes και πρεπει να ποσταρω σε καθε απαντηση Like γιαυτο!!

χαχαχα!! :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

εγώ λέω να ρίξω λάδι

το 435 μου έχει παρει την τελευταια διαθέσιμη stable διανομή των 10 ενω το s7 και συναφή ακόμα είναι με 6.0.1 το Nougat αχνοφαινεται.

Δημοσ.

εγώ λέω να ρίξω λάδι

το 435 μου έχει παρει την τελευταια διαθέσιμη stable διανομή των 10 ενω το s7 και συναφή ακόμα είναι με 6.0.1 το Nougat αχνοφαινεται.

ααα εσύ γίνεσαι θρασύς τώρα :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Σας έχω βαρεθεί με τα memes  :P

Πρέπει να καταλάβετε ότι κοιμούνται μικρά παιδιά στο σπίτι και δεν μπορώ να γελάω...

Δημοσ.

χαχαχααχχα το doritos φοραει καλυτερο λογισμικο....android 4.04

Τα ποπ κόρν φίλε όμως έχουν 0.70. Στα λευτά των doritos παίρνω 3 σακούλες ποπ κορν με ανάλυση 20 megapixels. 

Btw για τον Retro, έλα αδερφέ, βρήκα τη φωτό απο το 7χ7 που παίξαμε εμείς οι 5 με τα WP εναντίον των χρηστών BlackBerry.

bill-gates-celebration-india.jpg?w=560&q

P.s.1. Επειδή ήμασταν 5 μόνο και δεν βγάζαμε 7άδα, πήραμε 2 άτομα απο το service της Arvato.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άτιμος ο Retro με την πανεύκολη εφαρμογή του, που μπορεί να την γράψει ο καθε τυχάρπαστος προγραμματιστής κατάφερε να αναφερθεί σε άρθρο κοτζαμ Windows central για λόγου της.

Έλα παραδέξου, πόσα τους έταξες;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...