Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που είναι το κακό στο να γράψει κανείς μία εύκολη μεν, χρησιμότατη δε εφαρμογή;

το να κανεις την εφαρμογη pins θελεις 7 σταδια που ειναι πανευκολο πιστεψε με με τα εργαλεια που εχουμε

Δημοσ.

Τις είχες μέσα στο S7; Λογικό...

ζορι μεγαλο ε;αλλαξε κανενα χρωμα στην εφαρμογη την τοσο καινοτομα και αντε καληνυχτα

Δημοσ.

εε οχι..δεν αντεξα!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ..

αχχ αχχ.. ε ρε π**τη σημερα κατασταση...GIO μπορεις να σταματησεις σε παρακαλω να ασχολεισαι αλλο;; Εχουν ξαναγινει ιδιες καταστασεις και λεμε τα ιδια και ιδια.... αν θες να πεις κατι που να χει σχεση με τα Windows και μονο πες τα...οτιδηποτε αλλο ειναι out of thread..τωρα για τα apis που λες μπορει ο Retro οντως να μην τα ξερει(δεν ξερω αν οντως δεν τα ξερει) και να μην γουσταρει να τα πει...τωρα αν θελεις δειξε τι εφαρμογες εβγαλες να σε κανουμε πλουσιο τα 5-6 ατομα που ειμαστε εδω μεσα....αα ναι μωρεε ξεχασα ειναι για android...ουπς!!μπες στο αντιστοιχο thread για android και προτεινε τα...τωρα για την εφαρμογη του Retro μπορει να ειναι πανευκολη(για να την φτιαξεις, που πιστευω πανω κατω ειναι σχετικα ευκολη) την εφτιαξε, εε μας ειπε να του πουμε αποψεις του παμε, και το κυριοτερο( ; ) μας εδωσε κωδικους(για ξεκλειδωμα features) οποτε σε οσους εδωσε(συμπεριλαμβανομενου και μενα) την εχουμε full και τζαμπα...νταξει;;τελος τωρα;; ευχαριστω!

*Επισης Retraki οταν βαλεις στην εφαρμογη να βλεπουμε οτι εχουμε αναπαντητη και τετοια ενημερωσε με καθως με ενδιαφερει!!

Οι υπολοιποι 5-6 ο θρυλος αποψε τα πηρε!!

Να ξερετε απο και δω περα και θα χετε και δευτερο αρχηγο!!

:-D  :-D  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω για όλους τους υπόλοιπους ποια είναι η βασική διαφορά μεταξύ windows 8.1 με windows 10 και android 4-6.

Στα windows 10 με την έλευση του uwp, η διαφορά στα apis, στο UI κτλ ήταν τεράστιο βήμα προς τα μπροστά. Και εκτός αυτού αν ήθελες universal εφαρμογή έπρεπε να πας σε uwp. Αναγκαστικά εκεί λοιπόν είχες 2 εφαρμογές. Μία για 8.1 και μία για 10.

Στο android τα apis φυσικά και άλλαξαν. Αλλά δεν είχαν το breaking change του uwp, γιατί εκεί συνέχιζε να είναι μόνο για mobile, και το android ήταν πιο ώριμο από τα windows 8, στην έκδοση 4.1. Οπότε δεν χρειάστηκε η Microsoft να γράψει και 2 εφαρμογή. Δηλαδή μία για το android 6 και μία για το 4. Αν είχε αναγκαστεί όπως έκανε για τα windows 10, τότε σίγουρα θα έκοβε την μία.

Αυτά τα ολίγα που δεν χρειάζεται καν γνώσεις προγραμματιστή...

Τώρα για το αν μια εφαρμογή είναι εύκολη ή όχι, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Αν θες να κάνεις μία εφαρμογή που να μπορείς να την συντηρείς εύκολα, να την αναπτύσσεις εύκολα, να είναι bug free, να έχει friendly ux κτλ έχει μία διαφορά. 20 χρόνια σχεδόν δουλεύω επαγγελματικά σαν προγραμματιστής και άλλα 10 χρόνια ασχολούμουν ερασιτεχνικά. Παίζει μεγάλο ρόλο για το application life cycle η ποιότητα και η υποδομή που έχεις στήσει...

Επίσης αν επιζητούμε την αναγνώριση καλό είναι να το κάνουμε μέσα από την δουλειά μας, και όχι προσπαθώντας να μειώσουμε την δουλειά των άλλων. Αν μη τι άλλο δείχνει μικροπρέπεια και ζήλεια...

• Like 5
Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο λέμε και για σένα άσχετα αν δεν το γράφει κανείς.

Κρίμα πάντως,θα έδινα όρκο οτι ειναι παρασκευή βράδυ στο insomnia,το μέρος όπου όλα συμβαίνουν.

post-184642-0-19009700-1477517681_thumb.jpg

EDIT:

μου έστειλε πριν λιγο ο retro αλλα ντρέπεται θα κάνει αυριο Unboxing.

post-184642-0-38964300-1477517783_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

εε οχι..δεν αντεξα!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ..

αχχ αχχ.. ε ρε π**τη σημερα κατασταση...GIO μπορεις να σταματησεις σε παρακαλω να ασχολεισαι αλλο;; Εχουν ξαναγινει ιδιες καταστασεις και λεμε τα ιδια και ιδια.... αν θες να πεις κατι που να χει σχεση με τα Windows και μονο πες τα...οτιδηποτε αλλο ειναι out of thread..τωρα για τα apis που λες μπορει ο Retro οντως να μην τα ξερει(δεν ξερω αν οντως δεν τα ξερει) και να μην γουσταρει να τα πει...τωρα αν θελεις δειξε τι εφαρμογες εβγαλες να σε κανουμε πλουσιο τα 5-6 ατομα που ειμαστε εδω μεσα....αα ναι μωρεε ξεχασα ειναι για android...ουπς!!μπες στο αντιστοιχο thread για android και προτεινε τα...τωρα για την εφαρμογη του Retro μπορει να ειναι πανευκολη(για να την φτιαξεις, που πιστευω πανω κατω ειναι σχετικα ευκολη) την εφτιαξε, εε μας ειπε να του πουμε αποψεις του παμε, και το κυριοτερο( ; ) μας εδωσε κωδικους(για ξεκλειδωμα features) οποτε σε οσους εδωσε(συμπεριλαμβανομενου και μενα) την εχουμε full και τζαμπα...νταξει;;τελος τωρα;; ευχαριστω!

*Επισης Retraki οταν βαλεις στην εφαρμογη να βλεπουμε οτι εχουμε αναπαντητη και τετοια ενημερωσε με καθως με ενδιαφερει!!

:-D  :-D  :-D  :-D

εαν ειναι τοσο αδικες οι αναφορες μου τα σχολια μου , γιατι κανεις like σε καθε ποστ μου?like = μαρεσει.επισης ειναι πανευκολο να κανεις μια εφαρμογη στα win και να τη διαφιμησεις σε ξενα σαιτ'ς,μιλαμε για μετρημενες στα δακτυλα των δυο χεριων ,οχι εκατομ εφαρμογες στο P.store που περνας απο φασεις μεγαλες και ειδικα θεματα αφαλειας,εκει ναι απαιτει γνωσεις αρκετες και γλωσσων προγραμματισμου

Δημοσ.

αυτά καλά ειναι να μην λέγονται δημόσια (θρύλε φήμες λένε ότι τον σφαξατε τον παοκ)

Sorry για το of topic

GIO10 φιλε και δίκαιο να έχεις το χάνεις όταν άπαντας έτσι να ξέρεις ,όσο εύκολη και να ειναι μια εφαρμογή να φτιαχτεί άμα δεν την κανεις ο ίδιος ότι και να λες μίζερα ακούγετε,φαντάσου εγώ να λέω ότι ειναι πανεύκολο να γίνω heavyweight ,champion πυγμάχος και να είμαι 60κιλα στέκας

Δημοσ.

Να ξερετε απο και δω περα και θα χετε και δευτερο αρχηγο!!{quote}αυτά καλά ειναι να μην λέγονται δημόσια (θρύλε φήμες λένε ότι τον σφαξατε τον παοκ)

Sorry για το of topic

GIO10 φιλε και δίκαιο να έχεις το χάνεις όταν άπαντας έτσι να ξέρεις ,όσο εύκολη και να ειναι μια εφαρμογή να φτιαχτεί άμα δεν την κανεις ο ίδιος ότι και να λες μίζερα ακούγετε,φαντάσου εγώ να λέω ότι ειναι πανεύκολο να γίνω heavyweight ,champion πυγμάχος και να είμαι 60κιλα στέκας

μα γιατι να χασω το δικιο μου;μιλησα παραλογα;ειπα ως εχει η κατασταση,ειναι ενα λειτουργικο που αργοσβηνει μερα με τη μερα απλα καιτυπικα ,η πιστοληπτικη ικανοτητα της εταιρειας(στον εν λογω τμημα) δειχνει να μην ανταποκρινεται ,οποτε οτι δεν παει σταματαει,μας το απεδειξε πολλες φορες η μς

Δημοσ.

μα γιατι να χασω το δικιο μου;μιλησα παραλογα;ειπα ως εχει η κατασταση,ειναι ενα λειτουργικο που αργοσβηνει μερα με τη μερα απλα καιτυπικα ,η πιστοληπτικη ικανοτητα της εταιρειας δειχνει να μην ανταποκρινεται ,κατασκευη πωληση κτλ

Βρε χίλια δίκια έχεις σε αυτό, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το ύφος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...