Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικα με το ποσο ευκολο ειναι να υποστηριχθουν τα 8αρια δεν ειμαι μηχανικος software για να ξερω σιγουρα. Απλα εχω διαβασει οτι εκτος οτι και τα δυο τρεχουν μια εκδοση του nt kernel, ολη η υπολοιπη σχεδιαση (abstraction layers) κτλ ειναι πολυ πιο συνθετη στα δεκαρια για να μπορουν να γινονται προσθηκες και επεκτασεις ευκολοτερα. Δεν ειναι δηλαδη οτι απλα μπηκε μια υποστηριξη για ink και αν το προγραμμα μας δεν το χρειαζεται τρεχει και στα 10αρια και στα 8αρια. Ποσο μαλλον αν χρειαζεται καποια καινουργια api για την υλοποιηση του που μπορει να ειναι αδυνατον να μπουν στα 8.1 χωρις να γραψουν ολο το λειτουργικο παλι.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με υλικα κατασκευης πρωτης κατηγοριας... Εκρηκτικά υλικά :D

Γελάνε και οι πέτρες με την ποιότητα :D

φιλτατε τυχαινει να υπαρχει αστοχια σε πολλα μοντελα εταιρειων,ετυχε στο ν7,αλλα τι;το 6/7 της apple νομιζεις δεν υπαρχουν περιστατικα;οκ εγινε τελος ,θα βγει το σ8 μετα θα δεις τι θα γινει

Δημοσ.

ανοιγω το φβ στο win phone (640xl)οι φωτος ανοιγουν σιγα σιγα,με τετραγωνακια,σβηνω ξανα περναω την εφαρμογη το ιδιο,διπλα μου ανοιγω φωτος απο το s7 ανοιγουν κανονικα

edit και στον chrome το ιδιο ανοιγουν σφαιρα ολα,με τον edge στο 640 φορτωνει.....

ευχαριστώ αλλα αναφέρομαι στην φωτογραφία εξωφύλλου φαίνεται λες και έχει πέσει 3-4 φορές η ιδια φωτο η μια πάνω στην άλλη.

οσο για την ταχύτητα,φταίει το FB και η κακή εφαρμογή που έχει κάνει Port.

επίσης κάτι που παρατήρησα στο νεο store.εβαλα ξανά το messenger γιατί δεν ανανέωνε τις φωτογραφίες.

post-184642-0-57070700-1477515497_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

πες μου ποια;που ανεφερε για τα apis του android?υπαρχει ουσια;αν ναι να τη δεχτω και γω ως προγραμματιστης στο android/unix,εννοειται δεν θα αναφερθω σε δικες μου εφαρμογες,εδω δεν θα κανω πωληση και κλικς

μπράβο μην τις αναφέρεις, γιατί με το που αναφερθείς θα γίνεις πλούσιος. Και εγώ το όνειρο κυνηγούσα και προσπαθούσα να τους ψήσω εδώ μέσα. Μπορείς να σταματήσεις να προσβάλεις υπόγεια;

• Like 3
Δημοσ.

Χρήστο ρώτησες αν το κάνει στο S7 ή αν το κάνει σε άλλο windows mobile; :P

σε αλλο WP,στα androids ξέρω δεν το κάνει. Θα σχολιάζα κάτι ανάλογο αλλα δεν βρισκω σωστό meme :P

BTW,έχω βάλει να χρειάζεται επιβεβαίωση κωδικού η είσοδος στο φβ απο νέα συσκευή,και ως συνήθως χτυπάει στο S3 μου και οχι στο 435.Θα κλειδωθώ καμιά μέρα απ έξω μόνος μου τελικά αν δεν είμαι σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.

μπράβο μην τις αναφέρεις, γιατί με το που αναφερθείς θα γίνεις πλούσιος. Και εγώ το όνειρο κυνηγούσα και προσπαθούσα να τους ψήσω εδώ μέσα. Μπορείς να σταματήσεις να προσβάλεις υπόγεια;

το ονειρο το ψαχνεις αλλου!τεσπα δεν θα σου πω εγω που να το βρεις(με τα νεα apis παντα ε?)προσεξε ομως τη δομη .....το δενδρο...και καταβαθος τον κωδικα...τα pins σε εναν καταλογο δεν ειναι καινοτομια....

Δημοσ.

φιλτατε τυχαινει να υπαρχει αστοχια σε πολλα μοντελα εταιρειων,ετυχε στο ν7,αλλα τι;το 6/7 της apple νομιζεις δεν υπαρχουν περιστατικα;οκ εγινε τελος ,θα βγει το σ8 μετα θα δεις τι θα γινει

Να δίνεις 500€-1000€ για ποιότητα και να παίρνεις φρύδια... Ενώ με 100€ πήρα κινητό το 640χλ και με καλύπτει. Αν χαλάσει παίρνω άλλο. Πάρε εσύ ότι επιθυμείς και πληρώνεις να γίνεις δοκιμαστής της ποιότητας... Αρκεί να μην το πάρεις σε αεροπλάνο ✈ :D
  • Like 1
Δημοσ.

Σχετικα με το ποσο ευκολο ειναι να υποστηριχθουν τα 8αρια δεν ειμαι μηχανικος software για να ξερω σιγουρα. Απλα εχω διαβασει οτι εκτος οτι και τα δυο τρεχουν μια εκδοση του nt kernel, ολη η υπολοιπη σχεδιαση (abstraction layers) κτλ ειναι πολυ πιο συνθετη στα δεκαρια για να μπορουν να γινονται προσθηκες και επεκτασεις ευκολοτερα. Δεν ειναι δηλαδη οτι απλα μπηκε μια υποστηριξη για ink και αν το προγραμμα μας δεν το χρειαζεται τρεχει και στα 10αρια και στα 8αρια. Ποσο μαλλον αν χρειαζεται καποια καινουργια api για την υλοποιηση του που μπορει να ειναι αδυνατον να μπουν στα 8.1 χωρις να γραψουν ολο το λειτουργικο παλι.

Δεν δικαιολογειται αυτη η κινηση με ΤΙΠΟΤΑ..οταν στο android αναβαθμιζονται ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εφαρμογες απο την εκδοση 4 ice cream που βγηκε το 2011 μεχρι τωρα που εχουμε φτασει στην 7,1 και εχουν αλλαξει χιλια δυο στον κορμο του android πλεον..ολα αυτα που μου λες ουτε καν με αγγιζουν..

End of story..

Δημοσ.

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

εσυ δεν επροκειτο να ασχοληθεις σχετικα με τις αναρτησεις μου τωρα τι;εμμεσα σε κρινω αλλα δεν σε κατακρινω...

Να δίνεις 500€-1000€ για ποιότητα και να παίρνεις φρύδια... Ενώ με 100€ πήρα κινητό το 640χλ και με καλύπτει. Αν χαλάσει παίρνω άλλο. Πάρε εσύ ότι επιθυμείς και πληρώνεις να γίνεις δοκιμαστής της ποιότητας... Αρκεί να μην το πάρεις σε αεροπλάνο ✈ :D

φιλε μου μιλαω σαν προγραμματιστης,κανονικος και με γνωσεις,δεν λεω φουμαρα,αλλα ουτε κα θα πω γιατι το πηρες,καλα εκανες 

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πείστικα. Μόλις πέταξα το lumia 950 xl από το μπαλκόνι. Καλύτερο είναι τώρα. Πριν ήταν χάλια. Αι σιχτίρ πια με τα windows 10. Έχει δίκιο ο φίλτατος G10. Πάμε όλοι android. Στείλε όλοι και ένα μήνυμα στο διαχειριστή να κλείσει το Thread.

Επίσης ανεβάστε και μια δήλωση του νόμου 105, ότι δεν θα ξαναπιάσετε windows mobile στα χέρια σας και ότι το android και η samsung μας σκίζουν τους πωπούς...

Και σας παρακαλώ με το που σας λέει κάποιους χαζούς και κολημένους λόγω windows 10 κατευθείαν να απαντάτε πόσο δίκιο έχει και ότι έχετε μπει σε group therapy.

Πάμε παρακάτω!!!

εσυ δεν επροκειτο να ασχοληθεις σχετικα με τις αναρτησεις μου τωρα τι;εμμεσα σε κρινω αλλα δεν σε κατακρινω...

φιλε μου μιλαω σαν προγραμματιστης,κανονικος και με γνωσεις,δεν λεω φουμαρα,αλλα ουτε κα θα πω γιατι το πηρες,καλα εκανες 

1ον Δεν κρίνεις αλλά προσβάλεις..

2ον Δεν είναι έμμεσα είναι ύπουλα. Ή φοράς παντελόνια ή όχι...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν δικαιολογειται αυτη η κινηση με ΤΙΠΟΤΑ..οταν στο android αναβαθμιζονται ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εφαρμογες απο την εκδοση 4 ice cream που βγηκε το 2011 μεχρι τωρα που εχουμε φτασει στην 7,1 και εχουν αλλαξει χιλια δυο στον κορμο του android πλεον..ολα αυτα που μου λες ουτε καν με αγγιζουν..

End of story..

Δεν το εγραψα για να σε αγγιξει. Το εγραψα επειδη βλεπω να γραφουν στο νημα προγραμματιστες με γνωσεις μπας και μαθω τιποτε.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πείστικα. Μόλις πέταξα το lumia 950 xl από το μπαλκόνι. Καλύτερο είναι τώρα. Πριν ήταν χάλια. Αι σιχτίρ πια με τα windows 10. Έχει δίκιο ο φίλτατος G10. Πάμε όλοι android. Στείλε όλοι και ένα μήνυμα στο διαχειριστή να κλείσει το Thread.

Επίσης εγώ ανεβάστε και μια δήλωση του νόμου 105, ότι δεν θα ξαναπιάσετε windows mobile στα χέρια σας και ότι το android και η samsung μας σκίζουν τους πωπούς...

Και σας παρακαλώ με το που σας λέει κάποιους χαζούς και κολημένους λόγω windows 10 κατευθείαν να απαντάτε πόσο δίκιο έχει και ότι έχετε μπει σε group therapy.

Πάμε παρακάτω!!!

1ον Δεν κρίνεις αλλά προσβάλεις..

2ον Δεν είναι έμμεσα είναι ύπουλα. Ή φοράς παντελόνια ή όχι...

μην εσπασες κανενα κεφαλι κοιτα κατω με την πλαστικουρα

Δεν το εγραψα για να σε αγγιξει. Το εγραψα επειδη βλεπω να γραφουν στο νημα προγραμματιστες με γνωσεις μπας και μαθω τιποτε.

το να κανεις την εφαρμογη pins θελεις 7 σταδια που ειναι πανευκολο πιστεψε με με τα εργαλεια που εχουμε

Δημοσ.

μην εσπασες κανενα κεφαλι κοιτα κατω με την πλαστικουρα

Μπα αν κρίνω από την σύνταξη, μήπως σου ανατινάχθηκε τίποτα εσένα στο κεφάλι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...