Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχυει αυτο αν περασει καποιος τα 8 ρια δεν ξανα μπορει να περασει τα 10 ;

Ολη η σειρα 20 που ειχε παρει τα 10 ρια με insider εφτασε μεχρι την 586 η οποια ουτε αυτη υποστηριζει skype πλεον..και μετα ειπαν πως δεν περνουν επισημα τα 10 ρια..Στην συνεχεια εκοψε ΚΑΙ την δυνατοτητα να ξαναπαρουν τα 10 ρια οσοι απο αυτος πηγαν στα 8,1.

Το 85% πάνο έχει μέσα και x30 που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση γιατί δεν έχουν ιδέα. το 40% είναι με x20.

Εχεις καποιο slide να δειχνει ποσοστα?

Μόνο σε εκδόσεις που δεν παίρνουν επίσημα τα 10. Αλλά και πάλι υπάρχει hack.

Το hack εχει πολλα κουσουρια ομως. Δεν λειτουργει glance, bluetooth και εχει διαφορα κουσουρια γιατι στηριζεται σε αλλη συσκευη. Αρα μηδεν απο μηδεν ισον μηδεν.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

retro don't feed the trolls

MONO galaxy bomb ρεεεεεεεε

ειναι τρολ η ειδηση αυτη;οκ εισαι με το 0,5 τοις εκατο που ειναι πιο εξυπνοι στον πλανητη με την πλατφορμα win mob

Ολη η σειρα 20 που ειχε παρει τα 10 ρια με insider εφτασε μεχρι την 586 η οποια ουτε αυτη υποστηριζει skype πλεον..και μετα ειπαν πως δεν περνουν επισημα τα 10 ρια..Στην συνεχεια εκοψε ΚΑΙ την δυνατοτητα να ξαναπαρουν τα 10 ρια οσοι απο αυτος πηγαν στα 8,1.

δλδ εχω το 640xl εχω τα win 10 ,το σκαιπ δεν το χρησιμοποιω πλεον ετσι και αλλιως,δλδ αν το συνδεσω με το εργαλειο recovery και βαλω τα 8,1 μετα δεν μπορω να ξανα βαλω 10 οπως πριν μηνες με την εφαρμογη που κατεβασα απο το store?https://www.microsoft.com/en-us/store/p/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω όλο αυτό το hate προς το windows mobile, ναι ξέρω ότι η microsoft συνουσιάζεται και το έχει ξεσκίσει το θέμα, αλλά καμιά εταιρεία δεν είναι τέλεια δυστυχώς και αυτό είναι γνωστό. Κατανοώ ότι η microsoft τα έχει κάνει σαλάτα και μας έχει πάρει στο λαιμό της και δεν είμαι υπερ της, ίσα ίσα που περιμένω να στρώσει το λειτουργικό μιας και ήδη τα windows 10 mobile είναι σε σαφώς καλύτερο στάδιο από αυτό που ήταν πρώτα, ωστόσο από την στιγμή που δεν με ενοχλούν σημαντικά αυτά τα μειονεκτήματα δεν βρίσκω σόβαρό λόγο να μην χρησιμοποιώ το windows mobile, φυσικά και αν είχα θέμα θα το σούταρα χθες κιόλας το 640xl αλλά αφού είμαι οκ τότε και το γουστάρω σαν λειτουργικό παραμένω στο windows mobile. Φυσικά και δεν υποστηρίζω στο να μείνει κάποιος στο windows mobile αν δεν τον εξυπηρετεί μιας και τότε πολύ απλά αλλάζει συσκευή και πάει σε android ή ios ανάλογα με το τι χρειάζεται, αλλά αν τον εξυπηρετεί δεν υπάρχει λόγος να φύγει. Δικαιολογημένο το κράξιμο προς την ms, αλλά το θέμα είναι ότι όσο κράξιμο και να ρίξουμε δυστυχώς μεμιάς δεν θα αλλάξει κάτι. 

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικά και δεν υποστηρίζω στο να μείνει κάποιος στο windows mobile αν δεν τον εξυπηρετεί μιας και τότε πολύ απλά αλλάζει συσκευή και πάει σε android ή ios ανάλογα με το τι χρειάζεται, αλλά αν τον εξυπηρετεί δεν υπάρχει λόγος να φύγει. 

+1000

• Like 2
Δημοσ.

είμαστε 5-6 που γουσταρουμε windows-phone,
είμαστε σε windows-phone τοπικ
αν δεν γουσταρεις, τραβα αλλου

υπαρχει lagloid και isheep

• Like 3
Δημοσ.

Εχεις καποιο slide να δειχνει ποσοστα?

Τελικά και λίγο σου είπα. Βάλε τα ποσοστά από κάτω και θα δεις ότι το 70% παίρνει windows 10. Στο 23% είναι μέσα και lumia 950/650.

​Μην κοιτάς που δεν έχουν κάνει Upgrade και έχουν μείνει στο 15% τα 10ρια

adduplex-dec-us_0.png?itok=bqVShefa

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά συν σε αυτό πραγματικά ! 

• Like 2
Δημοσ.

ζοριστηκες ε;

τελικα retro πεταξες κατι χωρις να εχεις γνωσεις οτι δεν αλλαξαν ta apis στο android απο την 4 εως την 6,εκει κανεις την παπια δεν ξερεις τι να πεις ,λογικο!

Δημοσ.

ζοριστηκες ε;

κανενα ζορι  :-D

εγω εχω 5 lumia και συνεχιζω τη συλλογη μου

θα ηθελα και ενα εκρηκτικο κινητο, αλλα δεν προλαβα  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Κατανοώ ότι υπάρχει οξύ hate από ορισμένους, αλλά για ποιο λόγο δεν το προσπερνάτε και δεν κοιτάτε να χαρείτε τις android ή ios συσκευές σας, παρά μόνο κοιτάτε να γεμίσετε το thread το οποίο αφορά αποκλειστικά τα windows phones με ανώφελα και γεμάτα ένταση μηνύματα ; Και για όσους με πουν fanboy ας διαβάσουν καλύτερα το μήνυμα που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Δημοσ.

ζοριστηκες ε;

τελικα retro πεταξες κατι χωρις να εχεις γνωσεις οτι δεν αλλαξαν ta apis στο android απο την 4 εως την 6,εκει κανεις την παπια δεν ξερεις τι να πεις ,λογικο!

Μπράβο ναι δεν ξέρω... Αυτό ακριβώς είπα. Αλλά επειδή η συζήτηση δεν βλέπω να θέλεις να μένει σε κάποιο επίπεδο θα αποχωρήσω λόγω ημιμάθειας :P

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο ναι δεν ξέρω... Αυτό ακριβώς είπα.

ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ S7 να δεις το φως καθεσαι με το 950XL.

Πάνο,σε σχέση με αυτο που λεει ο ρετρο όντως υπάρχει κόσμος που δεν έχει αναβαθμίσει.Απ το φετινό εξάμηνο στην σχολή σκάσανε 2 παιδιά με ενα 830 και ενα 640 και κανεις απ τους 2 δεν είχε ιδέα για 10αρια.Είδαν το δικό μου τηλ και το περάσανε άμεσα.Η αλήθεια ειναι οτι οκ μπιστόλιασε την Χ20 σειρά δυστυχώς ίσως για να τους κάνει να πάρουν Χ30 η κάτι που να γράφει Microsoft αν ήθελαν να συνεχίσουν.

• Like 3
Δημοσ.

το 950/xl ειναι ενα τηλεφωνο καλο, αλλα αναπηρο ,ακρωτηριασμενο βασει του store!οκ εχει καλη καμερα με πολλα mpxls ΑΛΛΑ δεν φτανει το s7 ,τα τεστ ειναι στο διαδυκτιο με παραδειγματα ,φωτογραφιες βιντεο.

τι να το κανω τετοιο τηλεφωνο οταν δεν υπαρχει μια εφαρμογη καλογραμμενη να την τρεξω;ο edge κολλαει και κρασαρει σε μεγαλες σελιδες,αλλοι browser δεν υπαρχουν (αυτοι που υπαρχουν ειναι να μη πω γιατι,πχ uc που κλεινει οποτε θελει)

και φυσικα εχω τηλεφωνο οπως ειπα της ms και λεω τη γνωμη μου,αλλοι συμφωνουν γιατι οντως το γνωριζουν αλλοι επιμενουν στην νεκρανασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...