Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ήταν προσβλητικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η εμπάθεια. Πάλι μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών για κάτι που δεν φταίνε ούτε οι μεν ούτε οι δε...

Και αφού επιλέγεις να προσβάλεις κάποιους καλύτερα να το κάνεις ονομαστικά και ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να σου απαντήσουν και όχι αφήνοντας υπόνοιες

Αν διάβασες αυτά που έγραψα θα κατάλαβες τι εννοώ πέρα από τους τίτλους...

Εσύ διαβάζεις ότι διακόπτεται η υποστήριξη, εγώ διαβάζω ότι θα βγει universal πλατφόρμα σε webrtc.

Επίσης εσύ διαβάζεις 85% εγώ ξέρω ότι από αυτό το 85% έχουν την επιλογή επίσημα να πάνε σε windows 10.

προσβλητικο γιατι;προσεβαλα σε προσωπικο επιπεδο καποιον;τεχνολογικοι διαξιφισμοι ειναι

Δημοσ.

Εδω και αν εχει νοημα να την κατηγορει καποιος. Και ασε τους λογους στην ακρη, γιατι δικαιολογιες του πωπου(για την ms το λεω οχι για σενα ετσι?) δεν χωρανε εδω.

Ειναι απαραδεκτη οσο δεν παει, δεν υπαρχουν λογια...

Εδώ πάνο ποιο είναι το νόημα; Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία στάση λεωφορείου με 5-6 άτομα που γουστάρουμε τα windows mobile και κάθε τρεις και λίγο περνάει κάποιος με ένα αμάξι (που δεν ξέρει ότι έχουν περάσει και άλλοι πριν) και μας λέει ότι η πλατφόρμα είναι για τον πούτσο. Φεύγει και εμείς συνεχίζουμε την κουβέντα, μέχρι να περάσει το επόμενο αμάξι...

• Like 4
Δημοσ.

Το ios 6 δεν υποστηρίζεται. Από ios 7 και μετά...

Το άλλο που δεν καταλαβαίνει είναι ότι ήταν ριζική η αλλαγή των apis από windows 8.1 σε 10. Είναι πολύ πιο εύκολο να υποστηρίξει λειτουργικά που δεν άλλαξαν ριζικά.

δεν αλλαξε το android απο την εκδοση 4 και μετα;

https://developer.android.com/about/versions/marshmallow/android-6.0.html

http://socialcompare.com/en/comparison/android-versions-comparison

Δημοσ.

προσβλητικο γιατι;προσεβαλα σε προσωπικο επιπεδο καποιον;τεχνολογικοι διαξιφισμοι ειναι

Είπες ότι κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια για να δικαιολογήσεις τα κόκκινα bold γράμματα. Τι σχέση έχει αυτό με την τεχνολογία;

Δεν είπα ότι δεν άλλαξε, αλλά προφανώς δεν έχει breaking changes σε σημείο που να πρέπει να συντηρείς 2 εφαρμογές όπως έγινε με τα windows 10 και windows 8.1

btw εσύ τι τηλέφωνο έχεις τώρα και λειτουργικό;

Δημοσ.

Εδώ πάνο ποιο είναι το νόημα; Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία στάση λεωφορείου με 5-6 άτομα που γουστάρουμε τα windows mobile και κάθε τρεις και λίγο περνάει κάποιος με ένα αμάξι (που δεν ξέρει ότι έχουν περάσει και άλλοι πριν) και μας λέει ότι η πλατφόρμα είναι για τον πούτσο. Φεύγει και εμείς συνεχίζουμε την κουβέντα, μέχρι να περάσει το επόμενο αμάξι...

Βρε retro δεν θες να καταλαβεις μου φαινεται..και εισαι μεσα στα πραγματα κιολας..δεν εισαι κανενας ασχετος...

Ποια δυνατοτητα αναβαθμισης σε 10 ρια εχουν αυτοι που ειναι στο 85%? Αυτοι με τα 820-920-925-1020 που εφτασαν μονο μεχρι την 586 που και αυτη δεν υποστηριζει το skype? Και φυσικα πλεον οσοι γυρισαν στα 8,1 δεν μπορουν να ξαναπερασουν τα 10ια? Μεταξυ μας μιλαμε τωρα ή κανουμε πλακα για να ξερω πως να αντιμετωπισω την συζητηση,

Δημοσ.

Βρε retro δεν θες να καταλαβεις μου φαινεται..και εισαι μεσα στα πραγματα κιολας..δεν εισαι κανενας ασχετος...

Ποια δυνατοτητα αναβαθμισης σε 10 ρια εχουν αυτοι που ειναι στο 85%? Αυτοι με τα 820-920-925-1020 που εφτασαν μονο μεχρι την 586 που και αυτη δεν υποστηριζει το skype? Και φυσικα πλεον οσοι γυρισαν στα 8,1 δεν μπορουν να ξαναπερασουν τα 10ια? Μεταξυ μας μιλαμε τωρα ή κανουμε πλακα για να ξερω πως να αντιμετωπισω την συζητηση,

ισχυει αυτο αν περασει καποιος τα 8 ρια δεν ξανα μπορει να περασει τα 10 ;

Δημοσ.

Το 85% πάνο έχει μέσα και x30 που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση γιατί δεν έχουν ιδέα. το 40% είναι με x20.

Δημοσ.

Και σένα τι σε ενδιαφέρει; Γιατί θες να τους αλλάξεις γνώμη;

εσυ γιατι θελεις να περασεις τη γνωμη στους αλλους οτι το λειτουργικο και οι εφαρμογες του ειναι διαμαντια;το περνας καπως πλαγιως αλλα εμενα αυτη την εντυπωση μου δινεις

Δημοσ.

ισχυει αυτο αν περασει καποιος τα 8 ρια δεν ξανα μπορει να περασει τα 10 ;

Μόνο σε εκδόσεις που δεν παίρνουν επίσημα τα 10. Αλλά και πάλι υπάρχει hack.

Δημοσ.

εσυ γιατι θελεις να περασεις τη γνωμη στους αλλους οτι το λειτουργικο και οι εφαρμογες του ειναι διαμαντια;το περνας καπως πλαγιως αλλα εμενα αυτη την εντυπωση μου δινεις

Εγώ το κάνω γιατί γουστάρω τα windows 10, και επειδή είμαι στο thread για windows 10. Και δεν το περνάω πλαγίως αλλά ευθέως. Είναι διαμάντια με εμπορική αποτυχία... Αλλά τα γουστάρουμε.

Αλλά δεν θέλω να περάσω την γνώμη στους άλλους. Ανταπαντάω σε "επιθέσεις" χωρίς ουσία..

Από εκεί και πέρα για πες εσύ γιατί το κάνεις; Και επίσης ανήκεις στην πλατφόρμα ή απλά μπαίνεις εδώ για να τσιγκλίσεις και να φύγεις;

εδω απαντησε αν θελεις,μη λες οτι να ναι,μεινε στο θεμα και οχι στα bold και τακοκκινα

Σου απάντησα. Πρόσεξε λίγο καλύτερα...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το κάνω γιατί γουστάρω τα windows 10, και επειδή είμαι στο thread για windows 10. Και δεν το περνάω πλαγίως αλλά ευθέως. Είναι διαμάντια με εμπορική αποτυχία... Αλλά τα γουστάρουμε. Από εκεί και πέρα για πες εσύ γιατί το κάνεις; Και επίσης ανήκεις στην πλατφόρμα ή απλά μπαίνεις εδώ για να τσιγκλίσεις και να φύγεις;

Σου απάντησα. Πρόσεξε λίγο καλύτερα...

δεν αλλαξαντα apis απο την 4 εως την 6?εισαι καλα;εγιναν ριζικες αλλαγες αλλα μαλλον δεντο ξερεις,η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.φυσικα ανηκω και στα win mobile ,αλλα φυσικα και σe android.κατοχος 4η φορα συσκευης στα win με τις πολλες υποσχεσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...