Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο - Πωλείται Microsoft lumia 640xl LTE (4g) - €100

Μια χαρά αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το 640 για να το πάρω.

Δημοσ.

Λοιπον παιδες ...Για να μην μου αγχώνεστε οσοι περιμενατε κατι με το σημερινο event ή οσοι ελπιζετε σε καποια βελτιωση του mobile. Η MS φροντισε για εσας να μην κανει ΟΥΤΕ μια αναφορα στο Mobile, ΟΥΤΕ καν σε καποιο βιντεο της δεν εμφανίστηκε ουτε ενα Lumia...για σας το κανε βρε..να μην μου εχετε αγωνια.. Μα τι εταιρεια με ευαισθησίες ειναι αυτη..φτου της..

Δεν αντεξα και το εβαλα και εδω..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το 640 για να το πάρω.

με τις τιμες που τα σκοτωνουν καλλιτερα κρατατο οπως εκανα και εγω, και παρε ενα μεταχειρισμένο.

αν δεν θες 4g βρισκεις με 70ε

• Like 1
Δημοσ.

Skype no longer works on

85 per cent of Windows

Phones

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2475069/skype-no-longer-works-on-85-per-cent-of-windows-phones

#monopono

Υπάρχει λόγος για αυτό:

Microsoft warned that the cull was coming back in August as moves toward the cloud-based WebRTC format

Και επίσης

It's also worth noting that Skype will now also cease to work on Android versions below 4.0.2 and iOS 6 and below

Με άλλα λόγια να περιμένετε μία και μόνο μία έκδοση για ΟΛΕΣ τι πλατφόρμες σε WebRTC. "Βαρέθηκε" να έχει πολλαπλές εκδόσεις...

Πάντως το 85 αναφέρεται και σε συσκευές που μπορούν να πάνε σε windows 10 και δεν το έχουν κάνει. Γιατί αλλιώς είναι το 40% που δεν μπορεί να πάει (επίσημα) σε windows 10.

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος για αυτό:

Microsoft warned that the cull was coming back in August as moves toward the cloud-based WebRTC format

Και επίσης

It's also worth noting that Skype will now also cease to work on Android versions below 4.0.2 and iOS 6 and below

Με άλλα λόγια να περιμένετε μία και μόνο μία έκδοση για ΟΛΕΣ τι πλατφόρμες σε WebRTC. "Βαρέθηκε" να έχει πολλαπλές εκδόσεις...

Βρε Retro τι βαρεθηκε λες? Απλα ειναι για τα πανηγυρια με αυτο που κανει..

Η 4 ice crem ξερεις ποτε βγηκε??Τον Οκτωβρη του 2011. Μιλαμε  για 5 ετων λειτουργικο και ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι εφαρμογες απο την 4 και πανω συνεχιζουν και περνουν updates Κανονικα , 

Μονο η ms κοβει skype απο τα 8,1 και τα 10ρια  με την 586...και μας βγαζει το μεσαιο δαχτυλο...

Και υπαρχει λογος κιολας λες...λες και θα της κοστιζε τιποτα να το αφηνε..

Δημοσ.

http://www.difernews.gr/articles/25/texnologia/149682/giati-to-85-ton-Windows-smartphones-den-tha-upostirizei-to-Skype/

θα δουλευει ομως σε εκδοσεις android 4+,που σημαινει τηλεφωνα που τρεχουν εκδοση 4+ (2011) και δεν θα τρεχει στα ιδια της τα τηλεφωνα με τα 8/8,1.τι πινουν εκει στην ms δεν ξερω τοσο πολυ βιαζονται να τελειωνουν με τους κατοχους των τηλεφωνων με windows?

μετα ειναι κακοι μερικοι που κατηγορουν την εν λογω πλατφορμα

zv7l9z.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν είναι κακός που την κατηγορεί. Όπως έχω ξαναπεί βέβαια καλό είναι να την κατηγορεί κάπου που να έχει νόημα όχι σε αποφασισμένους χρήστες windows.

Εγώ δεν την υπερασπίζομαι, απλώς εξηγώ τους λόγους, για να μην μένουμε στους τίτλους.

Περιττά τα κόκκινα, bold και oversized γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορούμε και διαβάζουμε και τα κανονικά...

• Like 2
Δημοσ.

καποιοι δεν βλεπουν καλα γιαυτο και η αυξηση της γραμματοσειρας!γνωριζουν ποιοι...ειναι ενας απλος τιτλος η διακοπη υποστηριξης μιας εφαρμογης της ιδιας εταιρειας στα ιδια της τα τηλεφωνα και να συνεχιζει υποστηριξη σε αλλες πλατφορμες εκδοσεων πριν 5-6 χρονια;

τι δεν καταλαβαινεις;

τα windows mobile 8.1 ξεκινησαν τον απριλιο του 2014!!! και εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο σε σχεση μετα 10,

το δε iOS 6 ----2012

Δημοσ.

Χρηστάρα στηρίζω και εγώ την άποψη πως πραγματικά αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω και να πας στο 950 όπως λέει και ο teo20net, καλύτερα να μαζέψεις τα λεφτά και να πάρεις κάτι ολοκληρωμένο παρά να βιαστείς και να πάς στο 640xl lte. Καλό χρυσό και άγιο το 640xl για τα λεφτά του μιας και είμαι κάτοχος και ξέρω από πρώτο χέρι πως πάει :D, προσφέρει πολλά για λίγο πάνω από τα 100 ευρώ που κάνει αλλά μέχρι εκεί, το 950 είναι απλά πολύ ανώτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

καποιοι δεν βλεπουν καλα γιαυτο και η αυξηση της γραμματοσειρας!γνωριζουν ποιοι...

Αυτό ήταν προσβλητικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η εμπάθεια. Πάλι μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών για κάτι που δεν φταίνε ούτε οι μεν ούτε οι δε...

Και αφού επιλέγεις να προσβάλεις κάποιους καλύτερα να το κάνεις ονομαστικά και ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να σου απαντήσουν και όχι αφήνοντας υπόνοιες

τι δεν καταλαβαινεις;

τα windows mobile 8.1 ξεκινησαν τον απριλιο του 2014!!! και εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο σε σχεση μετα 10

Αν διάβασες αυτά που έγραψα θα κατάλαβες τι εννοώ πέρα από τους τίτλους...

Εσύ διαβάζεις ότι διακόπτεται η υποστήριξη, εγώ διαβάζω ότι θα βγει universal πλατφόρμα σε webrtc.

Επίσης εσύ διαβάζεις 85% εγώ ξέρω ότι από αυτό το 85% έχουν την επιλογή επίσημα να πάνε σε windows 10.

• Like 2
Δημοσ.

Κανείς δεν είναι κακός που την κατηγορεί. Όπως έχω ξαναπεί βέβαια καλό είναι να την κατηγορεί κάπου που να έχει νόημα όχι σε αποφασισμένους χρήστες windows.

Εγώ δεν την υπερασπίζομαι, απλώς εξηγώ τους λόγους, για να μην μένουμε στους τίτλους.

Περιττά τα κόκκινα, bold και oversized γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορούμε και διαβάζουμε και τα κανονικά...

Εδω και αν εχει νοημα να την κατηγορει καποιος. Και ασε τους λογους στην ακρη, γιατι δικαιολογιες του πωπου(για την ms το λεω οχι για σενα ετσι?) δεν χωρανε εδω.

Ειναι απαραδεκτη οσο δεν παει, δεν υπαρχουν λογια...

Δημοσ.

καποιοι δεν βλεπουν καλα γιαυτο και η αυξηση της γραμματοσειρας!γνωριζουν ποιοι...ειναι ενας απλος τιτλος η διακοπη υποστηριξης μιας εφαρμογης της ιδιας εταιρειας στα ιδια της τα τηλεφωνα και να συνεχιζει υποστηριξη σε αλλες πλατφορμες εκδοσεων πριν 5-6 χρονια;

τι δεν καταλαβαινεις;

τα windows mobile 8.1 ξεκινησαν τον απριλιο του 2014!!! και εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο σε σχεση μετα 10,

το δε iOS 6 ----2012

Το ios 6 δεν υποστηρίζεται. Από ios 7 και μετά...

Το άλλο που δεν καταλαβαίνει είναι ότι ήταν ριζική η αλλαγή των apis από windows 8.1 σε 10. Είναι πολύ πιο εύκολο να υποστηρίξει λειτουργικά που δεν άλλαξαν ριζικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...