Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι insider, ειμαι με w8.1u1 και το viber το ξαναπερασα 25 Σεπτεμβριου. Το store δειχνει οτι ενημερωθηκε τελευταια φορα στις 19/10 και οτι η εκδοση του ειναι 4.5.5.0. Δεν μπορω να τραβηξω screenshots για να δειξω περισσοτερες λεπτομεριες.

.

Αναβάθμιση πήρε για win 10,έχω καιρό να ασχοληθώ με 8.1 αλλά νομίζω ότι δεν έχει τα ίδια 8.1 με 10,π.χ.δεν έχει μπει βίντεο κλήση στα 8.1 ενώ στα 10 έχει κανονικά,δεν νομίζω να παίρνουν τις ίδιες αναβαθμίσεις.
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά με ξεπερνάει κάποιος να προτιμάει να πατάει το κουμπί από το double tap :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Retro τη αλλαγή έκανες στην αναβάθμιση που πήραμε;

Αλλαγή στο layout. Τα κουμπιά πήγαν από κάτω.

Τετράγωνα tiles

Επιλογή αρχικού tab

Επιλογη Opacity για το χρώμα των tiles

δηλαδή που κρατάει την αφή ενεργή δεν καταναλώνει κάτι;

μου φαίνεται περίεργο.

Γενικότερα δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο πάντως,καλύτερα να λιώνω το κουμπί 500 φορές τη μέρα :-D

Αν έχω ελεύθερο χρόνο το σ/κ που θα μαι σπίτι θα δω πως θα πάει με double tap on.

Χρηστο αξίζει το double tap. Δεν τρωει πολύ μπαταρία και αποφεύγεις και την εκδοχή να χαλάσεις το κουμπί από την πολυ χρήση.
  • Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά με ξεπερνάει κάποιος να προτιμάει να πατάει το κουμπί από το double tap :lol:

Βασικά δεν βρίσκω λόγο να τρώει μπαταρία η συσκευή για να με περιμένει εμένα μήπως και αξιωθεί κανείς να μου στείλει μήνυμα :P

Χρηστο αξίζει το double tap. Δεν τρωει πολύ μπαταρία και αποφεύγεις και την εκδοχή να χαλάσεις το κουμπί από την πολυ χρήση.

Για 50€ συσκευή μακάρι να είχαν όλα την αντοχή του :lol:

Είμαι και ψυχαναγκαστικός,είχα πάρει ενα LG G4 φίλου στα χέρια μου όταν είχε πρωτοβγεί και προσπαθούσα να βρω απο που κλείνει το double tap.Οταν ειδα οτι ΔΕΝ κλείνει είχα νευριάσει ^_^

Μπορώ να πω οτι έχω ψηθεί αφάνταστα να πάρω το 640 αλλα βλέπω το δίκαρτο δεν βγαίνει σε 4G/LTE εκδοση; το 3G σε μερικές περιοχές που κινούμαι(ιδιαίτερα της voda)ειναι για ξύλο.

Δημοσ.

Μπορώ να πω οτι έχω ψηθεί αφάνταστα να πάρω το 640 αλλα βλέπω το δίκαρτο δεν βγαίνει σε 4G/LTE εκδοση; το 3G σε μερικές περιοχές που κινούμαι(ιδιαίτερα της voda)ειναι για ξύλο.

Γενικά Xristara για κάποιον που γνωρίζει την πλατφόρμα και έχει αποφασίσει ότι του κάνει (το λέω γιατί το ακούσαμε κι αυτό, ότι παραπλανούμε τον κόσμο να πάρει/μείνει σε WP χωρίς να προειδοποιούμε για τα κακά που έχει) αυτήν την εποχή αξίζει πάρα πολύ το 950. Η τιμή του σαφώς δεν είναι αυτή του 640 αλλα αν έχει κάποιος τη δυνατότητα να περιμένει ώστε να εξοικονομήσει μερικά χρήματα, το 950 στην τιμή που πωλείται απλά είναι μονόδρομος.

Ακόμη και με όλα αυτά τα προβλήματα της Windows πλατφόρμας, το κινητό λόγω specs ελαχιστοποιεί τα αρνητικά και το χαίρεσαι πραγματικά. Για να μην αναφερθώ στην κάμερα του που είναι σε άλλο επίπεδο (να σημειώσω σε όσους "ερεθίστούν" απο τα λεγόμενά μου, πριν μου κάνουν quote ότι η συσκευή πωλείται 240 ευρώ, οπότε μην μπείτε σε διαδικασία συγκρίσεων με άλλες συσκευές και καλύτερες κάμερες κλπ γιατί απλά, δεν υπάρχουν σ'αυτό το Price range).

Το 640 είναι πολύ καλή συσκευή επίσης για τα χρήματά του αλλά για όποιον μπορεί να πάει σε 950, έστω και μεταχειρισμένο, προτείνω να μην σκεφτεί καμία άλλη συσκευή WP αυτήν την εποχή.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση μιας και το έχω πιάσει στα χέρια μου οταν βγήκε(το πήρε ενας καθηγητής του τει αθηνας που ειμαι)Σοβαρή συσκευή με τα όλα της αλλα με χάλασε που στις γωνίες έτριζε το πλαστικό.

Επίσης,προσωπικά έχω περάσει απο την εποχή που έδινα(όχι μόνο εγώ αλλα και οι γονείς μου)400-500€ για κινητό(K850i/SE Aino/P910i)και δεν θα ηθελα να κυκλοφορώ έξω με κάτι που μπορεί να το βάλει ο άλλος στο μάτι και να μου την πέσει.

Σε αυτά που κάνω με το 435 είμαι απόλυτα καλλυμένος,κάμερες και συναφή δεν με απασχολούν πλέον.

Η μετάβαση που θέλω να κάνω ειναι καθαρά για θέμα οθόνης μιας και έξω ειναι αθλια του 435 και επιδόσεων στις εφαρμογές όταν το χρειαστώ.

Σαφώς και το έχω δει σε τι τιμές παίζει το 950 και υπο άλλες συνθήκες(αν δεν είχα τα κολλήματα που έχω πλεον)θα το είχα αποκτήσει.

Να σκεφτεις ζαχάρωνα το ATIV S οταν ειχε πέσει στα 250€ πριν μερικά χρόνια και δεν το πήρα γιατί δεν γούσταρα το μέγεθός του :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χρισταρα αν χρειαστείς έχω 435 για ανταλλακτικά :D

Πάρε αν θες το 640χλ μεταχειρισμένο, όπως το πείρα και εγώ στα 70€ ή καινούργιο στα 99€. Πολύ καλό σε όλα.

Δημοσ.

...)και δεν θα ηθελα να κυκλοφορώ έξω με κάτι που μπορεί να το βάλει ο άλλος στο μάτι και να μου την πέσει.

Παραπονιάρηδες, ακόμα και αυτό το έχει φροντίσει η μαμά MS. Ούτε ο κλέφτης δεν ασχολείται με WP πλέον. :D

• Like 1
Δημοσ.

Χρισταρα αν χρειαστείς έχω 435 για ανταλλακτικά :D

Πάρε αν θες το 640χλ μεταχειρισμένο, όπως το πείρα και εγώ στα 70€ ή καινούργιο στα 99€. Πολύ καλό σε όλα.

είναι μεγάλο το XL το έχω δει απο κοντά μιας και το έχει πάρει φίλος απ τη σχολή. Με χαλάει αφάνταστα που έχει τόσο χαμηλή ανάλυση οθόνης για αυτές τις ίντσες επίσης.

Παραπονιάρηδες, ακόμα και αυτό το έχει φροντίσει η μαμά MS. Ούτε ο κλέφτης δεν ασχολείται με WP πλέον. :D

Σκέφτομαι να το κάνω σαν πείραμα να αφήσω στα σκαλοπάτια του κτήριου θεωριας του Τει το 435 να δω αν θα παει κανεις να το πιάσει κλπ :-D

• Like 2
Δημοσ.

Lol.

Σε ποιο τμήμα είσαι Χρήστο; και εγώ εκεί σπούδασα στο τμήμα πληροφορικής.

Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί λεγόμαστε πλέον.

Θα το σκεφτώ σοβαρά για το 950 πάντως αλλη μια φορά,ήμουν έτοιμος να πάω σε android αλλα δεν βλέπω τον λόγο για αυτά που κάνω με το κινητό.

παρατήρησα πάλι οι φωτογραφίες στο messenger δεν αλλάζουν.

επίσης,το πλακίδιο του store δεν λεει να δεχτεί την επιλογή οτι δεν το θέλω δυναμικό,δεν αλλάζει; bug;

Δημοσ.

Χρήστο υπάρχει 640 ds lte αλλά το έχουν ακριβά 160€.

Με το απλό ds πάντως μια χαρά είμαι με δεδομένα.

Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα και εγώ το 950.

Δημοσ.

Χρήστο υπάρχει 640 ds lte αλλά το έχουν ακριβά 160€.

Με το απλό ds πάντως μια χαρά είμαι με δεδομένα.

Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα και εγώ το 950.

η αλήθεια ειναι οτι θα ηθελα να παω σε 4G λόγω καλυψης πιθανότατα,να δω που υπάρχει μιας και σε ορισμένα μέρη δεν υπάρχει τίποτα απο vodafone ενω η cote έχει Η+ στο ιδιο σημείο. Αλλα όχι νταξ 160€ ειναι όντως πολλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...