Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί δεν κατάλαβα το tile δεν σου κολαει; με αυτό που σου λέω tail νομίζω φτιάχνει και δουλεύει για προσπαθεισε το

κολλάει ναι αλλα με αυτό που προτείνεις ουσιαστικά Pin-άρεις τον λογαριασμό στην έναρξη,εγω θα πρέπει να το κάνω 4 φορές γιατι έχω 4 λογαριασμους :-D

Σ ευχαριστώ πάντως,δεν το είχα δει οτι γινόταν αυτό :-D

Την παρασκευή 99% παω για επαναφορά και βλέπουμε,ευκαιρία να κάνω και καλιμπράρισμα την μπαταρία,έχω πολύ καιρό να την πάω κάτω απ το 50%

• Like 2
Δημοσ.

κολλάει ναι αλλα με αυτό που προτείνεις ουσιαστικά Pin-άρεις τον λογαριασμό στην έναρξη,εγω θα πρέπει να το κάνω 4 φορές γιατι έχω 4 λογαριασμους :-D

Σ ευχαριστώ πάντως,δεν το είχα δει οτι γινόταν αυτό :-D

Την παρασκευή 99% παω για επαναφορά και βλέπουμε,ευκαιρία να κάνω και καλιμπράρισμα την μπαταρία,έχω πολύ καιρό να την πάω κάτω απ το 50%

ότι θέλεις φίλε μου ,πίστευα θα στο έλυνα:)
  • Like 2
Δημοσ.

Απλα για ενημερωση (ετσι; ) Παιζει να χω κανει πανω απο 10 restart σημερα...για τον λογο οτι ενω παταγα το κουμπι να 'ξυπνησει' το κινητο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω δεν επιανε το touch(δεν εχει προβλημα γενικα η οθονη) λογω το οτι με τα restart λυνοταν το συγκεκριμενο θεμα (αλλα επανερχοταν!)

Τωρα μαλλον θα μου πειτε κανε reset...δεν κανω τιποτα διοτι πρεπει να το ξαναστησω απην αρχη(και εχει ξεφυγει λιγο ολο αυτο το πραμα)

Οποτε το αφηνω ως εχει...

Ιδωμεν!

:-)  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Απλα για ενημερωση (ετσι; ) Παιζει να χω κανει πανω απο 10 restart σημερα...για τον λογο οτι ενω παταγα το κουμπι να 'ξυπνησει' το κινητο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω δεν επιανε το touch(δεν εχει προβλημα γενικα η οθονη) λογω το οτι με τα restart λυνοταν το συγκεκριμενο θεμα (αλλα επανερχοταν!)

Τωρα μαλλον θα μου πειτε κανε reset...δεν κανω τιποτα διοτι πρεπει να το ξαναστησω απην αρχη(και εχει ξεφυγει λιγο ολο αυτο το πραμα)

Οποτε το αφηνω ως εχει...

Ιδωμεν!

:-) :huh:

αν δεν είσαι insider κάποιο προβλημα θα υπάρχει ,μακάρι να γίνει από μόνο του στην πρεβιου είσαι;
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι insider σε slow ring

(εχω βαλει αναλυτικα στην υπογραφη μου!)

edit: θα δοκιμασω κατι....θα δω αν κολλησει παλι, αν κολλησει θα γινει παλι restart και τα συναφη,αλλα θα ενεργοποιησω το double tap και θα το ξεκλειδωνω με το double tap αντι για το κουμπι και θα παρακολουθω την πορεια του!....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα κακά έχουν αν είσαι insider γιατί ειναι δοκιμάστηκα ,αλλα άμα παίρνετε συνέχεια αναβαθμίσεις και έχεις και δεύτερη συσκευή θα είσαι κομπλέ,εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα

• Like 1
Δημοσ.

θα ενεργοποιησω το double tap και θα το ξεκλειδωνω με το double tap αντι για το κουμπι και θα παρακολουθω την πορεια του!....

και θα θες φόρτιση μέσα στη μέρα :P

• Like 1
Δημοσ.

το double tap το έχω ενεργό σε όλα τα κινητά, δεν μου τρώει μπαταρία. Μάλιστα σε ένα 640χλ με την .321 που έχω αφήσει να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία σε αναμονή και με ελάχιστο σερφινγκ, είναι στις 10 μέρες και κρατά ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

και θα θες φόρτιση μέσα στη μέρα :P

Μπα εγώ το έχω ανοιχτό συνέχεια και Wi-Fi δεδομένα,μιάμιση μέρα η μπαταρία με πολύ χρήση στο 640

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή που κρατάει την αφή ενεργή δεν καταναλώνει κάτι;

μου φαίνεται περίεργο.

Γενικότερα δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο πάντως,καλύτερα να λιώνω το κουμπί 500 φορές τη μέρα :-D

Αν έχω ελεύθερο χρόνο το σ/κ που θα μαι σπίτι θα δω πως θα πάει με double tap on.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή που κρατάει την αφή ενεργή δεν καταναλώνει κάτι;

μου φαίνεται περίεργο.

Γενικότερα δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο πάντως,καλύτερα να λιώνω το κουμπί 500 φορές τη μέρα :-D

Αν έχω ελεύθερο χρόνο το σ/κ που θα μαι σπίτι θα δω πως θα πάει με double tap on.

Τη να καταναλώνει;δεν νομίζω κάθε ένα δευτερόλεπτο να κάνεις χρήση.

Το κουμπί όμως μπορεί να χαλάσει από την χρήση σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιοι είχαμε μπει Viber testers κάτι σαν τους insiders στα Windows,περνούμε πιο γρήγορα από τους άλλους τις αναβαθμίσεις και ίσως γι' αυτό δεν έχεις πάρει ακόμα την αναβάθμιση (19/10 η τελευταία).

Για το Viber τώρα έχω να πω ότι είναι μια χαρά στην συσκευή μου (640 ds),το χρησιμοποιώ συνέχεια για εξωτερικό και όλα λειτουργούν σωστά εκτός ότι δεν στέλνει βίντεο πάνω από 24mb,όλα τα άλλα είναι μια χαρά.

Edit:13/10 ήταν η τελευταία ενημέρωση του Viber.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που πήρα στο Viber χωρίς να ειμαι tester η οτιδήποτε τέτοιο ειναι η 6.3.18785 στις 19/10.

Δεν ειμαι insider, ειμαι με w8.1u1 και το viber το ξαναπερασα 25 Σεπτεμβριου. Το store δειχνει οτι ενημερωθηκε τελευταια φορα στις 19/10 και οτι η εκδοση του ειναι 4.5.5.0. Δεν μπορω να τραβηξω screenshots για να δειξω περισσοτερες λεπτομεριες.

Και για τον φιλο που ρωτησε για το double tap. Ενεργοποιησε το, δεν καταναλωνει πολλη μπαταρια και το εχεις καβατζα για την κακια στιγμη που θα χαλασει το power button :P

Εμενα ενα πρωι χαλασε το power button και μου αφησε το κινητο αναπηρο. Δεν μπορω να κανω soft reset, δεν μπορω να βγαω screenshots, δεν μπορω να το κλειδωσω οποτε θελω και πλεον ειναι ο μονος τροπος να το ξεκλειδωσω ειναι το double tap.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...