cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 φακ. αν ειναι ανα 6μηνο με τα 10αρια να κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεν ξαναπερνάω ενημέρωση ε Χεστο το πλακάκι, βάλε calendar for business για ημερομηνία που είναι διάφανο ή πολύχρωμο.Αν δουλεύουν οι εφαρμογές καλά μην κάνεις τίποτα. ναι αλλάζουν όλα κανονικά!Δηλαδή ημερομηνία αλλάζει αυτόματα ΚΑΙ δεν έχεις πρόβλημα με Facebook messenger να μείνει με ξεχασμένο 1 ;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Χεστο το πλακάκι, βάλε calendar for business για ημερομηνία που είναι διάφανο ή πολύχρωμο. Αν δουλεύουν οι εφαρμογές καλά μην κάνεις τίποτα. Δηλαδή ημερομηνία αλλάζει αυτόματα ΚΑΙ δεν έχεις πρόβλημα με Facebook messenger να μείνει με ξεχασμένο 1 ; τα email με απασχολούν περισσότερο γιατί συνηθίζω να διαγράφω τα πάντα απ την μπάρα ειδοποιήσεων ώστε αν έρθει κάτι επόμενο να το δω. Το ημερολόγιο ποτέ δεν με απασχολήσε να πω την αλήθεια μου.
JPep04 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι λετε ρε παιδιά τα tiles του outlook δουλεύουν άψογα ποτε δεν ειχα πρόβλημα! Και υπενθυμίσεις δείχνουν και τα πάντα! 4454.jpg Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που πήρα στο Viber χωρίς να ειμαι tester η οτιδήποτε τέτοιο ειναι η 6.3.18785 στις 19/10. Εχει περάσει μήπως κάποιος την RS1 σε παλιότερο μοντέλο όπως 820,920, 1020 κτλ? Μπορεί αν το χει κάνει κάποιος να μας πει την εμπειρία του συγκριτικά με την 10.0.10586.545??? Είναι ταχύτερη, σταθερή και απο θεμα μπαταρίας πως παει η 10.0.14393.351?? Ας απαντήσει κάποιος αν ειναι να προχωρήσω στην RS1 στο 820 της γυναικάς μου γιατι εχει μείνει στην 10.0.10586.545... Εγω την εχω στο 820. Αν εξαιρεσεις οτι δεν μου δουλευει το bluetooth, μου φαινεται πολυ καλυτερη απο την .545...εχω την αισθηση οτι ισως να πεταει μερικα loading περισσοτερα, αλλα μπορει να κανω και λαθος...ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω κανει hard reset ποτε. απο τα 8ρια ακομα γενικα ρολαρει πολυ καλα, και απο μπαταρια καμια σχεση...ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα
panos9553 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγω την εχω στο 820. Αν εξαιρεσεις οτι δεν μου δουλευει το bluetooth, μου φαινεται πολυ καλυτερη απο την .545...εχω την αισθηση οτι ισως να πεταει μερικα loading περισσοτερα, αλλα μπορει να κανω και λαθος...ισως να φταιει βεβαια οτι δεν εχω κανει hard reset ποτε. απο τα 8ρια ακομα γενικα ρολαρει πολυ καλα, και απο μπαταρια καμια σχεση...ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα Εχω και εγω ενα 820 και λέω να του περασω την rs1..Που μπορω να δω λεπτομερως τον τροπο?
JPep04 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εχω και εγω ενα 820 και λέω να του περασω την rs1..Που μπορω να δω λεπτομερως τον τροπο? Βρηκα αυτον τον οδηγο και το εκανα. Δεν ειναι δυσκολο http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21625_To_Boldly_Go_taking_the_x20_Lu.php Αυτα που λεει για το Windows Phone 8.1 SDK δεν χρειαζεται καν να τα κανεις, μπορεις απλα να ενεργοποιησεις τα παντα στο Settings/Update & Security/For developers και να εγκαταστησεις τις εφαρμογες μεσω browser 2
conjure Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε 950xl κανένα πρόβλημα με tiles, όλα ενημερώνονται κανονικά. Επίσης παρατήρησα φοβερό το multitasking στην 321, αν γενικά δεν κλείνεις τις εφαρμογές, ανοίγουν τα πάντα μετά σε κλάσματα. Διαπίστωσα όμως μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταριας,βέβαια δεν έχει σημασία γιατί δουλεύει απίστευτα έτσι.
flogerakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή ημερομηνία αλλάζει αυτόματα ΚΑΙ δεν έχεις πρόβλημα με Facebook messenger να μείνει με ξεχασμένο 1 ; ναι ολα τα live tile δουλεύουν άψογα, και το ημερολογιο και το mail, καιρος, νεα, windowscentral, appraisin όλα, στο messenger εχω βάλει διάφανο costum tile γτ δεν μου άρεσε το μπλε και το το facebook κολαει που και που σε μια συγκεκριμένη ειδοποίηση αλαλ στρώνει μετα απο κανα 2ημερο....
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ναι ολα τα live tile δουλεύουν άψογα, και το ημερολογιο και το mail, καιρος, νεα, windowscentral, appraisin όλα, στο messenger εχω βάλει διάφανο costum tile γτ δεν μου άρεσε το μπλε και το το facebook κολαει που και που σε μια συγκεκριμένη ειδοποίηση αλαλ στρώνει μετα απο κανα 2ημερο.... ετσι... το facebook κολαει που και που δεν υπαρχει λεμε 100% βλεπεις οτι συνφωνεις ?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ετσι... το facebook κολαει που και που δεν υπαρχει λεμε 100% βλεπεις οτι συνφωνεις ? Το θέμα είναι οτι τους δουλέουν πλακάκια που δεν δουλεύουν σε μας παρασκευή κάνω επαναφορά αν δεν αλλάξει κάτι και ενημερώνω.
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι οτι τους δουλέουν πλακάκια που δεν δουλεύουν σε μας παρασκευή κάνω επαναφορά αν δεν αλλάξει κάτι και ενημερώνω. πας γυρευοντας μου φαινετε... αμα γινει καμια μλκια μην κλαιγεσε μετα
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 πας γυρευοντας μου φαινετε... αμα γινει καμια μλκια μην κλαιγεσε μετα α δεν εχω θέμα,έμαθα πλέον οτι θα χρειάζεται επαναφορά κάθε λίγο και λιγάκι. Το ίδιο και τα 10άρια στον σταθερό.Απο πέρσι μόνο μικροπροβλήματα είχαν και γω τίποτα και πριν μερικές μέρες που έκανε ενα μεγάλο με *ήδηξε και πάει για φορματ ο σταθερός. Ολα μαζί θα γίνουν,απλά το πιθανότερο είναι να μην ξανα-αναβαθμίσω το τηλέφωνο αμα δεν υπάρχει λόγος
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 κοιτα η τελευταια σταθερη εκδοση και η πριβιου ειναι πολυ καλες και σταθερες, σε 532 και 640χλ πανε σφαιρα και κραταει πολυ καλα η μπαταρια. οι φαστ ειναι ΓΤΠ
κουξκουκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 α δεν εχω θέμα,έμαθα πλέον οτι θα χρειάζεται επαναφορά κάθε λίγο και λιγάκι. Το ίδιο και τα 10άρια στον σταθερό.Απο πέρσι μόνο μικροπροβλήματα είχαν και γω τίποτα και πριν μερικές μέρες που έκανε ενα μεγάλο με *ήδηξε και πάει για φορματ ο σταθερός. Ολα μαζί θα γίνουν,απλά το πιθανότερο είναι να μην ξανα-αναβαθμίσω το τηλέφωνο αμα δεν υπάρχει λόγος ακούς φιλε μπες στο εμαιλ και πάτα τις τρεις τελίτσες που έχει κάτω μετά θα σου ανοίξει κάτι επιλογές πάτα καρφιτσομα στην έναρξη ,μετά σβήνεις αυτό που ειναι και το ημερολογίου μαζί και βάζεις αυτό ,όταν τα είχα μαζί και εγώ είχα πρόβλημα σε 650
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ακούς φιλε μπες στο εμαιλ και πάτα τις τρεις τελίτσες που έχει κάτω μετά θα σου ανοίξει κάτι επιλογές πάτα καρφιτσομα στην έναρξη ,μετά σβήνεις αυτό που ειναι και το ημερολογίου μαζί και βάζεις αυτό ,όταν τα είχα μαζί και εγώ είχα πρόβλημα σε 650 έχω 4 λογαριασμούς email ρε συ,αμα κάνω 1 tile για το καθένα την πάτησα τουλάχιστον οκ έχω συμβιβαστεί με το να τα βλέπω οταν έρχονται και μετά καθαρίζω την μπαρα ειδοποιήσεων.
κουξκουκ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 έχω 4 λογαριασμούς email ρε συ,αμα κάνω 1 tile για το καθένα την πάτησα τουλάχιστον οκ έχω συμβιβαστεί με το να τα βλέπω οταν έρχονται και μετά καθαρίζω την μπαρα ειδοποιήσεων. γιατί δεν κατάλαβα το tile δεν σου κολαει; με αυτό που σου λέω tail νομίζω φτιάχνει και δουλεύει για προσπαθεισε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα