Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θρύλε να βάλεις αυτόματη διαχείριση, έτσι το έχω σε όλα χωρίς πρόβλημα

Ναι

100% δεν δουλεύει σε κανένα κινητό.

και του teo πως λειτουργούν;

παίζει να με έσωσες απο μανούρα σήμερα ημουν σχεδόν έτοιμος για επαναφορά τηλεφώνου και σετάρισμα απ την αρχή.

Χτες παρατήρησα κάτι,είχα κατεβάσει μια εφαρμογή  QR scanner RS λέγεται για κάτι που ήθελα.

Αφου τελειώνω και κλείνω την εφαρμογή(πατημένo back και σύρσιμο)πιάνω το τηλέφωνο μετά απο κανενα 15λεπτο και ηταν αρκετά ζεστό και είχε φάει κοντά 20%μπαταρία.

παω στη διαχείριση και βλέπω QR scanner RS 35% κατανάλωση

εχει τυχει σε κανεναν;

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει τύχει σε άλλες εφαρμογές,μόλις βάζεις μία καινούργια εφαρμογή καλό είναι να μπαίνεις στις ρυθμίσεις και να την βάζεις να μην λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Δημοσ.

Έχει τύχει σε άλλες εφαρμογές,μόλις βάζεις μία καινούργια εφαρμογή καλό είναι να μπαίνεις στις ρυθμίσεις και να την βάζεις να μην λειτουργεί στο παρασκήνιο.

αμα σου πω δεν το είχα σκεφτεί;

Γενικότερα να αφήνω στο παρασκήνιο εφαρμογές που θα εμφανίσουν ειδοποιήσεις(συν του λειτουργικου κλπ)και τις αλλες να τις κλείνω τελείως;

κάνουμε και οικονομία μπαταρίας έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν τρώει κάποιο app κόλλημα δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερη διαφορά. Εγώ και τις 95 καταχωρήσεις στα background apps τις έχω ανοικτές και το φορτίζω μια φορά την ημέρα το κινητό με μέτρια χρήση. Και κάποιες που έκλεινα παλιότερα, με την ίδια χρήση πάλι μια φορά την ημέρα το φόρτιζα.

Δημοσ.

Αν δεν τρώει κάποιο app κόλλημα δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερη διαφορά. Εγώ και τις 95 καταχωρήσεις στα background apps τις έχω ανοικτές και το φορτίζω μια φορά την ημέρα το κινητό με μέτρια χρήση. Και κάποιες που έκλεινα παλιότερα, με την ίδια χρήση πάλι μια φορά την ημέρα το φόρτιζα.

σωστά αλλα σκέψου να ήμουν έξω και να το έβλεπα μετά απο 2 ώρες πχ.

θα ειχα μείνει χωρίς μπαταρία :-(

όπως και να έχει,χαίρομαι που πάλι δεν ειμαι ο μόνος :lol:

Δημοσ.

Παιδιά κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο τρώνε μπαταρία,το είδα όταν κατέβασα το AppRaisin ξαφνικά ενώ κρατούσε η μπαταρία μιάμιση μέρα έπεσε στην μια,μόλις το έκλεισα από το παρασκήνιο η μπαταρία έστρωσε και άλλες εφαρμογές μην γράφω πολλά.

Ούτως η άλλως δεν χρειάζεται τέτοιες εφαρμογές να λειτουργούν στο παρασκήνιο,δες από εδώ και πέρα πες μας αν ήταν αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

και του teo πως λειτουργούν;

παίζει να με έσωσες απο μανούρα σήμερα ημουν σχεδόν έτοιμος για επαναφορά τηλεφώνου και σετάρισμα απ την αρχή.

Χτες παρατήρησα κάτι,είχα κατεβάσει μια εφαρμογή QR scanner RS λέγεται για κάτι που ήθελα.

Αφου τελειώνω και κλείνω την εφαρμογή(πατημένo back και σύρσιμο)πιάνω το τηλέφωνο μετά απο κανενα 15λεπτο και ηταν αρκετά ζεστό και είχε φάει κοντά 20%μπαταρία.

παω στη διαχείριση και βλέπω QR scanner RS 35% κατανάλωση

εχει τυχει σε κανεναν;

Με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω ένα print screen με τα tiles για να φύγει κάθε αμφιβολία.

Το ημερολόγιο αλλάζει κανονικά επίσης αλλα μένει στατικό στην εκάστοτε ημέρα/ημερομηνία.

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλοασχετο, αλλα μπηκα πριν να δω απο ποτε εχει να ενημερωθει το viber στο wp και ειδα πως η τελευταια εκδοση του βγηκε 19/10! α) Γιατι δεν την πηρα ακομα μεσω update και β) γιατι ακομα και οταν παω ρυμισεις > ελεγχος για ενημερωσεις εξακολουθει να μην τη βγαζει.

Και οχι, δεν θα το βγαλω και θα το ξαναβαλω επειδη την τελευταια φορα που το εκανα μου τα εκανε ΤΟΣΑ με το να στειλει κωδικο με sms για το verification.

Καμια ιδεα για αυτο?
Δημοσ.

Καμια ιδεα για αυτο?

Κάποιοι είχαμε μπει Viber testers κάτι σαν τους insiders στα Windows,περνούμε πιο γρήγορα από τους άλλους τις αναβαθμίσεις και ίσως γι' αυτό δεν έχεις πάρει ακόμα την αναβάθμιση (19/10 η τελευταία).

Για το Viber τώρα έχω να πω ότι είναι μια χαρά στην συσκευή μου (640 ds),το χρησιμοποιώ συνέχεια για εξωτερικό και όλα λειτουργούν σωστά εκτός ότι δεν στέλνει βίντεο πάνω από 24mb,όλα τα άλλα είναι μια χαρά.

Edit:13/10 ήταν η τελευταία ενημέρωση του Viber.

Δημοσ.

Θρύλε να βάλεις αυτόματη διαχείριση, έτσι το έχω σε όλα χωρίς πρόβλημα

Ναι

100% δεν δουλεύει σε κανένα κινητό.

Τι λετε ρε παιδιά τα tiles του outlook δουλεύουν άψογα ποτε δεν ειχα πρόβλημα! Και υπενθυμίσεις δείχνουν και τα πάντα! 

post-202726-0-18600900-1477398543_thumb.jpg

Καμια ιδεα για αυτο?

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που πήρα στο Viber χωρίς να ειμαι tester η οτιδήποτε τέτοιο ειναι η 6.3.18785 στις 19/10.

Εχει περάσει μήπως κάποιος την RS1 σε παλιότερο μοντέλο όπως 820,920, 1020 κτλ? Μπορεί αν το χει κάνει κάποιος να μας πει την εμπειρία του συγκριτικά με την 10.0.10586.545??? Είναι ταχύτερη, σταθερή και απο θεμα μπαταρίας πως παει η 10.0.14393.351?? Ας απαντήσει κάποιος αν ειναι να προχωρήσω στην RS1 στο 820 της γυναικάς μου γιατι εχει μείνει στην 10.0.10586.545...

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πάντως ότι τα tiles του calendar έχουν θέμα, με preview release σε l735 εδώ και πολύ καιρό κολλάνε.

Τους έχω κάνει feedback & upvote σε υπάρχοντα θέματα... τίποτα...

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδιά τα tiles του outlook δουλεύουν άψογα ποτε δεν ειχα πρόβλημα! Και υπενθυμίσεις δείχνουν και τα πάντα! 

attachicon.gif4454.jpg

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που πήρα στο Viber χωρίς να ειμαι tester η οτιδήποτε τέτοιο ειναι η 6.3.18785 στις 19/10.

Εχει περάσει μήπως κάποιος την RS1 σε παλιότερο μοντέλο όπως 820,920, 1020 κτλ? Μπορεί αν το χει κάνει κάποιος να μας πει την εμπειρία του συγκριτικά με την 10.0.10586.545??? Είναι ταχύτερη, σταθερή και απο θεμα μπαταρίας πως παει η 10.0.14393.351?? Ας απαντήσει κάποιος αν ειναι να προχωρήσω στην RS1 στο 820 της γυναικάς μου γιατι εχει μείνει στην 10.0.10586.545...

όταν αλλάζει η μέρα αλλάζει και η ένδειξη του tile; (χωρις ριστάρτ η αλλαγή μεγέθους κλπ)αν ναι τότε μάλλον χρειαζόμαστε είτε hard reset.

Εμένα το πρόβλημα εμφανίστηκε απο το anniversary update και έπειτα.

Δημοσ.

όταν αλλάζει η μέρα αλλάζει και η ένδειξη του tile; (χωρις ριστάρτ η αλλαγή μεγέθους κλπ)αν ναι τότε μάλλον χρειαζόμαστε είτε hard reset.

Εμένα το πρόβλημα εμφανίστηκε απο το anniversary update και έπειτα.

ναι αλλάζουν όλα κανονικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...