Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Xristara κάνε ένα αγιασμό, δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Κουράγιο! το tile του outlook σου αλλάζει βασικά; στα υπόλοιπα έχω δει οτι οκ κάτι γίνεται πχ στο fb,messenger μερικές φορές μένει το (1)κάτω δεξιά ενω το έχω διαβάσει αυτό που χρειάζεται. 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber. Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber. Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις. Το tile του Outlook πάντως 100% δεν γυρνάει. Θα πρέπει να του αλλάξω μέγεθος για να δείξει εκείνη την ώρα και μετά πάλι αλλαγή μεγέθους για να αδείασει. Το ίδιο και το tile του ημερολογίου.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα το outlook μου έβγαλε μνμ από newsletter καταστήματος που μου έστειλε με mail. Άρα δουλεύει.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τι να πω,μαλλον χρειάζεται πάλι επαναφορά εργοστασιακών και να μην κάνω επαναφορά αρχείων απο αντίγραφο ασφαλείας. εκτός κ αν φταίει που το έχω σε πολύ μικρό εικονίδιο.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Σε πολύ μικρό δεν βγάζει ούτε σε εμένα. Σε κανονικό και πλατύ μου βγάζει κανονικά.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 το θέμα ειναι οτι παλαιότερα έβγαζε κανονικά. πριν την .164 και γενικότερα πριν την 1607 απο τότε στο μικρό τα περισσότερα ειτε δεν ανανεώνονται σωστά,είτε κολλάνε. Ελάχιστες φορές δείχνουν σωστά.
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όπως σου είπα προβλήματα στο κινητό μπορεί να έχω κι εγώ διάφορα άλλα αυτό το δικό σου δεν το έχω.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όπως σου είπα προβλήματα στο κινητό μπορεί να έχω κι εγώ διάφορα άλλα αυτό το δικό σου δεν το έχω. το θέμα είναι οτι δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ουτε μεσσαιο ουτε μεγάλο εικονίδιο στην οθόνη του 435. το ενα πιάνει τη μισή και το άλλο ολόκληρη,δεν γίνεται να έχω 2χλμ αρχική οθόνη 1
Centurion Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 το θέμα είναι οτι δυστυχώς δεν μπορώ να έχω ουτε μεσσαιο ουτε μεγάλο εικονίδιο στην οθόνη του 435. το ενα πιάνει τη μισή και το άλλο ολόκληρη,δεν γίνεται να έχω 2χλμ αρχική οθόνη Απ' ότι καταλαβαίνω το έχεις να φαίνονται 2 κολώνες. Στις ρυθμίσεις μέσα δεν υπάρχει η επιλογή για περισσότερα εικονίδια, έτσι ώστε να μπορείς να βάλεις 3 μεσαία; 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Απ' ότι καταλαβαίνω το έχεις να φαίνονται 2 κολώνες. Στις ρυθμίσεις μέσα δεν υπάρχει η επιλογή για περισσότερα εικονίδια, έτσι ώστε να μπορείς να βάλεις 3 μεσαία; ναι. ΄και βάζω 4 μικρά εικονίδια η μια ομάδα απο tiles +2 μικρά ακόμα. Αν βάλω και αυτό που λες γίνονται όλα μικροσκοπικά στην οθόνη δυστυχώς. εκανα την αλλαγή και αναπροσάρμοσα την αρχική οθόνη,έβαλα και να εμφανίζει περισσότερα εικονίδια(αν και δεν μ αρέσει που πλέον γράφει το όνομα του κάθε εικονιδίου) θα δω πως πάει έτσι αλλιως επαναφορά τηλεφώνου. 1
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με το "1" μου το κάνει σπάνια πλέον μόνο το Viber. Τα υπόλοιπα που κ που τα βλέπω να βγάζουν διάφορα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω παρατηρήσει προσεκτικά. Πάντως δεν έχω δεί κάποιο να είναι τελείως στατικό για μέρες. Μόνο το store δεν μου βγάζει τίποτα εδώ και 4-5 μέρες. Και επίσης το store δεν μου κλείνει τις αυτόματες ενημερώσεις. Αυτά είναι κλασσικά πράγματα, και συνηθισμένα στα παράθυρα.Το βασικό για μένα είναι να δουλεύουν οι εφαρμογές χωρίς κολλήματα και να κρατάει η μπαταρία αρκετά. Αν δεν έχεις πρόβλημα, άστο καλύτερα μην γίνει καμία μαλάκια χοντρή. Σου το λέω εκ μπύρας... (που θα έλεγε και η Άντζελα) 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αυτά είναι κλασσικά πράγματα, και συνηθισμένα στα παράθυρα. Το βασικό για μένα είναι να δουλεύουν οι εφαρμογές χωρίς κολλήματα και να κρατάει η μπαταρία αρκετά. Αν δεν έχεις πρόβλημα, άστο καλύτερα μην γίνει καμία μαλάκια χοντρή. Σου το λέω εκ μπύρας... (που θα έλεγε και η Άντζελα) άρα τα tiles έχουν θέμα; Δοκίμασα και στη μεγαλο και στο μεσαίο εικονίδιο,δεν αλλάζει αυτόματα αν έρθει ειδοποίηση,και το ημερολόγιο δεν αλλάζει αυτόματα αν αλλάξει η μέρα. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδες ξεκλειδωσα 2 φορες την οθονη και τις 2 φορες μου κολλησε και κλασσικα εκανα restart! Σε τι οφειλεται καθως εχει καταντησει σπαστικο!;; Μηπως εχει καμια σχεση το Windows Default Screen Lock;; ειναι σε 'Διαχειριση απτα Windows' με ενεργοποιημενο battery saver!
cameranek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Θρύλε να βάλεις αυτόματη διαχείριση, έτσι το έχω σε όλα χωρίς πρόβλημα άρα τα tiles έχουν θέμα;.Ναι100% δεν δουλεύει σε κανένα κινητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα