jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω πως στο θεμα "αυτα που εχουμε ξεκαθαρισει" για "την πλατφορμα που δεν ειναι για ολους", εχουμε πει μονο για εφαρμογες που χρησιμοποιει ο απλος χρηστης και θεωρει αυτονοητο να υπαρχουν. Μεσα σε αυτες βαλτε οποια θελετε... Ας πω τι θελω και εγω, που δεν ειμια απλος χρηστης, για να επισημανω τι ελλειψεις βλεπω - εναν ssh client. Το android εχει το πλεον δημοφιλες juicessh και το απλουστερο connectbot.Και τα 2 δουλευουν το ιδιο καλα και ειναι τζαμπα. Τα wp εχουν το the ssh client που ειναι πιο αργο και απο μυαλο ξανθιας και το adimn shell που ειναι επι πληρωμη, αλλα στην τζαμπα εκδοση του σε αφηνει να βαλεις ΕΝΑΝ host! Ω τι ευκολια! Καθε φορα που θελω να συνδεθω σε καποιον απο τους 3 σερβερς που εχω με ssh, αλλαζω τα στοιχεια σε αυτο το ενα entry! - ενα remote control app για το kodi. Το android εχει το επισημο kore και το φουλ εξτρα απο δυνατοτητες yatse. Τα wp εχουν το xbmc assist, το οποιο δεν δουλευει απο την εκδοση 16 και μετα, αρα μπορω να το πω παρατημενο, και το επι πληρωμη media center remote, το οποιο ευτυχως το βρηκα τζαμπα σε προσφορα και το τσιμπησα. Οι υπολοιπες, ειτε επι πληρωμη ειτε οχι, ειναι απλα για τα μπαζα - ενα κ@λοweb browser που να ΜΗΝ ειναι ο ie με αλλο λουκ, γιατι αυτο ειναι οι maxthon, uc browser, surfy και η υπολοιπη σαβουρα. Ο μονος που δεν ειναι ετσι ειναι η opera mini, αλλα εχει τα μαυρα του τα χαλια! Νεα εκδοση μια φορα το εξαμηνο στην καλυτερη, βαρυς γενικα, οχι μονο γι ατο κινητο μου που ειναι με 512ΜΒ και μεσα στα bugs. Ο ιδιος browser σε παρομοιο κινητο android (huawei y530, dual core snapdragon με 512ΜΒ μνημης) απλα πεταει. - μια (ελληνικη?) εφαρμογη που να στελνει sms μεσω των υπηρεσιων των otenet, mycosmos κλπ οπως ειναι το web2sms του android. Βασικα, υπηρχε καποτε μια που εστελνε απο το mycosmos. Αλλαξε τη δομη του το mycosmos το 2014 αλλα η εφαρμογη δεν αλλαξε ποτε. 2 χρονια πανε δηλαδη απο τοτε που εγραψα την κριτικη μου στο store και ειπα οτι δεν δουλευει πλεον, αρα 2 χρονια τωρα με εχει γραμμενο και ο dev. - εναν player που να παιζει pls και m3u. Αν θυμαμαι καλα, η μονη εφαρμογη που βρηκα να ανοιγει pls ηταν το radyo, που δεν ειναι καν media player! Αυτα θυμαμαι τωρα. Οποιος ξερει καποια εναλλακτικη για το ειδος των εφαμογων που λεω, ας την αναφερει. Και οποιος εχει καποιο σοβαρο επιχειρημα στο γιατι ΔΕΝ υπαρχει, οπως ειπα εγω παραπανω για το gwpa, ή γιατι να ΜΗΝ υπαρχει μια τετοια εφαρμογη, ας το αναφερει. Ψιλοασχετο, αλλα μπηκα πριν να δω απο ποτε εχει να ενημερωθει το viber στο wp και ειδα πως η τελευταια εκδοση του βγηκε 19/10! α) Γιατι δεν την πηρα ακομα μεσω update και β) γιατι ακομα και οταν παω ρυμισεις > ελεγχος για ενημερωσεις εξακολουθει να μην τη βγαζει. Και οχι, δεν θα το βγαλω και θα το ξαναβαλω επειδη την τελευταια φορα που το εκανα μου τα εκανε ΤΟΣΑ με το να στειλει κωδικο με sms για το verification. 1
cameranek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εγώ δεν είμαι insiderΕίναι απλό να μπεις, και σε βάζει αυτόματα στο πριβιού. Και την κατεβάζει αμέσως. 2
κουξκουκ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Είναι απλό να μπεις, και σε βάζει αυτόματα στο πριβιού. Και την κατεβάζει αμέσως.καλύτερα όχι μωρε ας κάτσω με τις επίσημες μιας και δε έχω άλλη συσκευή τώρα και δεν θέλω να μπλέκομαι ,λογικά κάποια στιγμή θα μου έρθει μιας και δεν είμαι πολύ φαν τις φωτογραφίας
Retromaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 καλύτερα όχι μωρε ας κάτσω με τις επίσημες μιας και δε έχω άλλη συσκευή τώρα και δεν θέλω να μπλέκομαι ,λογικά κάποια στιγμή θα μου έρθει μιας και δεν είμαι πολύ φαν τις φωτογραφίας Επίσημη είναι στην ουσία. Αυτή θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Απλά σε preview την παίρνεις λίγο νωρίτερα... 1
κουξκουκ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω πως στο θεμα "αυτα που εχουμε ξεκαθαρισει" για "την πλατφορμα που δεν ειναι για ολους", εχουμε πει μονο για εφαρμογες που χρησιμοποιει ο απλος χρηστης και θεωρει αυτονοητο να υπαρχουν. Μεσα σε αυτες βαλτε οποια θελετε... Ας πω τι θελω και εγω, που δεν ειμια απλος χρηστης, για να επισημανω τι ελλειψεις βλεπω - εναν ssh client. Το android εχει το πλεον δημοφιλες juicessh και το απλουστερο connectbot.Και τα 2 δουλευουν το ιδιο καλα και ειναι τζαμπα. Τα wp εχουν το the ssh client που ειναι πιο αργο και απο μυαλο ξανθιας και το adimn shell που ειναι επι πληρωμη, αλλα στην τζαμπα εκδοση του σε αφηνει να βαλεις ΕΝΑΝ host! Ω τι ευκολια! Καθε φορα που θελω να συνδεθω σε καποιον απο τους 3 σερβερς που εχω με ssh, αλλαζω τα στοιχεια σε αυτο το ενα entry! - ενα remote control app για το kodi. Το android εχει το επισημο kore και το φουλ εξτρα απο δυνατοτητες yatse. Τα wp εχουν το xbmc assist, το οποιο δεν δουλευει απο την εκδοση 16 και μετα, αρα μπορω να το πω παρατημενο, και το επι πληρωμη media center remote, το οποιο ευτυχως το βρηκα τζαμπα σε προσφορα και το τσιμπησα. Οι υπολοιπες, ειτε επι πληρωμη ειτε οχι, ειναι απλα για τα μπαζα - ενα κ@λοweb browser που να ΜΗΝ ειναι ο ie με αλλο λουκ, γιατι αυτο ειναι οι maxthon, uc browser, surfy και η υπολοιπη σαβουρα. Ο μονος που δεν ειναι ετσι ειναι η opera mini, αλλα εχει τα μαυρα του τα χαλια! Νεα εκδοση μια φορα το εξαμηνο στην καλυτερη, βαρυς γενικα, οχι μονο γι ατο κινητο μου που ειναι με 512ΜΒ και μεσα στα bugs. Ο ιδιος browser σε παρομοιο κινητο android (huawei y530, dual core snapdragon με 512ΜΒ μνημης) απλα πεταει. - μια (ελληνικη?) εφαρμογη που να στελνει sms μεσω των υπηρεσιων των otenet, mycosmos κλπ οπως ειναι το web2sms του android. Βασικα, υπηρχε καποτε μια που εστελνε απο το mycosmos. Αλλαξε τη δομη του το mycosmos το 2014 αλλα η εφαρμογη δεν αλλαξε ποτε. 2 χρονια πανε δηλαδη απο τοτε που εγραψα την κριτικη μου στο store και ειπα οτι δεν δουλευει πλεον, αρα 2 χρονια τωρα με εχει γραμμενο και ο dev. - εναν player που να παιζει pls και m3u. Αν θυμαμαι καλα, η μονη εφαρμογη που βρηκα να ανοιγει pls ηταν το radyo, που δεν ειναι καν media player! Αυτα θυμαμαι τωρα. Οποιος ξερει καποια εναλλακτικη για το ειδος των εφαμογων που λεω, ας την αναφερει. Και οποιος εχει καποιο σοβαρο επιχειρημα στο γιατι ΔΕΝ υπαρχει, οπως ειπα εγω παραπανω για το gwpa, ή γιατι να ΜΗΝ υπαρχει μια τετοια εφαρμογη, ας το αναφερει. Ψιλοασχετο, αλλα μπηκα πριν να δω απο ποτε εχει να ενημερωθει το viber στο wp και ειδα πως η τελευταια εκδοση του βγηκε 19/10! α) Γιατι δεν την πηρα ακομα μεσω update και β) γιατι ακομα και οταν παω ρυμισεις > ελεγχος για ενημερωσεις εξακολουθει να μην τη βγαζει. Και οχι, δεν θα το βγαλω και θα το ξαναβαλω επειδη την τελευταια φορα που το εκανα μου τα εκανε ΤΟΣΑ με το να στειλει κωδικο με sms για το verification. φίλε είσαι πολύ στεναχωρημένος καλυτερα να μην το ξανα παλαψεις με wpΕπίσημη είναι στην ουσία. Αυτή θα σου έρθει σε λίγες μέρες. Απλά σε preview την παίρνεις λίγο νωρίτερα...κατάλαβα σας ευχαριστώ θα δω τι θα κάνω αλλα δύσκολα να κινήσω διαδικασία 1
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εχω wp απο τοτε που τα wp δεν ειχανε οχι notification center, ουτε καν rotation lock, απο την gdr2 βασικα, μεσα 2013. Οποτε θεωρω πως εχω ενα λογο παραπανω απο οσους πηρανε wp αρχες του 2015 οταν πηρε τα πανω του και στο τελος μεινανε με το... lumia στο χερι. Οπως εχω πει σε παρομοια περιπτωση: "Οταν εγω ειχα wp, τα σημερινα wp ηταν απλα ιδεα. Και οπως αποδειχτηκε, κακη". Κανενα πιο σοβαρο επιχειρημα? 2
κουξκουκ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εχω wp απο τοτε που τα wp δεν ειχανε οχι notification center, ουτε καν rotation lock, απο την gdr2 βασικα, μεσα 2013. Οποτε θεωρω πως εχω ενα λογο παραπανω απο οσους πηρανε wp αρχες του 2015 οταν πηρε τα πανω του και στο τελος μεινανε με το... lumia στο χερι. Κανενα πιο σοβαρο επιχειρημα? ρε φιλε εδώ δεν μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη,ούτε μπαίνουμε για να χαλιόμαστε εγώ ήρθα στην πλατφόρμα όταν το καράβι είχε σχεδόν βουλιάξει πριν ένα μήνα δηλαδή ,δεν σου λέμε ότι έχεις άδικο σε πολλά από αυτά που λες για αυτό σου Έγραψα ποιο πάνω ότι είσαι πολύ δυσαρεστημένος και καλύτερα να μην ασχοληθείς 2
Retromaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εχω wp απο τοτε που τα wp δεν ειχανε οχι notification center, ουτε καν rotation lock, απο την gdr2 βασικα, μεσα 2013. Οποτε θεωρω πως εχω ενα λογο παραπανω απο οσους πηρανε wp αρχες του 2015 οταν πηρε τα πανω του και στο τελος μεινανε με το... lumia στο χερι. Οπως εχω πει σε παρομοια περιπτωση: "Οταν εγω ειχα wp, τα σημερινα wp ηταν απλα ιδεα. Και οπως αποδειχτηκε, κακη". Κανενα πιο σοβαρο επιχειρημα? Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει για τι πράγμα ζητάς επιχειρήματα. 1
κουξκουκ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει για τι πράγμα ζητάς επιχειρήματα.για τις εφαρμογές που τις έχουν ξεχάσει οι νεβελοπερ και για το κακό (σύστημα) για να φτιάξει καπιοως μια εφαρμογή που ειναι πισω από τις (άλλες πλατφόρμες) ,και αν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που προανέφερε,αυτό κατάλαβα εγώ
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τες πα για αυτά που λέει ο jim_p δεν έχω και να πω, δεν έχει άδικο άλλα βαρέθηκα να ασχολούμε. Τώρα για την .351 όπως κι ο κουξ, δεν θέλω ούτε εγώ να ασχοληθώ με Insider. Το έκανα στο παρελθόν αλλα θέλω την συσκευή όσο πιο stable γίνεται. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι μπαίνεις σε insider, τρώει φλασιά η συσκευή που δεν έχει να κάνει με insider, παρόλα αυτά σε τρώει η αμφιβολία και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή Σαν Γαλάτης κι εγώ θα πω "Αν είναι να έρθει ας έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει". ( Τώρα που το σκέφτομαι λίγο σαν Άντζελα μου ακούστηκε αυτό) 2
cameranek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 .351 αν περιμένεις καμιά βδομάδα θα μπει επίσημα. Μπορεί και να κάνω λάθος. Ουδείς άσφαλτος. Άντζελα 2
anamenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ που είχα χάσει ένα μήνα επαφής με το λειτουργικό, μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόσο stable και γρήγορη είναι η .351. Αν βρω ώρα κάποια στιγμή θα γράψω αναλυτικά τα θετικά που έχω παρατηρήσει. 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Και η .321 σαν σύνολο προσφέρει πολύ καλή εμπειρία. 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τα tiles που δεν ανανεώνονται είναι μόνο δικό μου θέμα τελικά; 1
teo20net Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Xristara κάνε ένα αγιασμό, δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Κουράγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα