Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές οι εφαρμογές δεν "σπάνε" δίκτυα. Για να το κάνεις αυτό θέλει εξοπλισμό που ένα smartphone δεν έχει. Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν ένα προ-αποθηκευμένο κατάλογο με κωδικούς ανάλογα με το ssid (όνομα) του δικτύου. Με βάση το ssid έχουν τον αλγόριθμο και σου δείχνουν τον προεπιλεγμένο απο την εταιρία κωδικό.

Για να προστατευτείς δε απο τέτοια "σπαστήρια", ούτε κάν τον κωδικό του οικιακού σου δικτύου δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Απλά αν αλλάξεις το SSID του Wi-fi σου, οι εφαρμογές αυτές είναι άχρηστες.

Τέλος πάντων, είναι άλλη μια έλλειψη του store ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες. Αμελητέα βέβαια ανάμεσα στις υπόλοιπες.

πολύ ωραία και εμενα μου άρεσαν, άμα το κανονίσουμε είμαι μέσα

Κι εγώ μέσα είμαι.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί να σπάσω το δίκτυο άλλου;

Δεν είναι παράνομο;

Έχουμε κάνει τα παράνομα δικαίωμα μας πλέον έτσι έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε και μάλιστα διαμαρτυρόμαστε που δεν μπορούμε να το κάνουμε,ωραία σκέψη.

εσυ ας πουμε δεν κατεβασες ποτε τορεντ,δεν κατεβασες προγραμμα σπασμενο δεν δεν δεν... μαλιστα,πρεπει να κανουμε διαγωνισμο ηθικης και νομιμοτητας να παρεις το πρωτο βραβειο

Δημοσ.

Από το σπίτι σου, από το σύστημά σου, από τα δικά σου στοιχεία, κατέβασε και κάνε γενικά ότι γουστάρεις.

Αλλά τόσο μάγκας με άλλου τις πλάτες?

• Like 1
Δημοσ.

εσυ ας πουμε δεν κατεβασες ποτε τορεντ,δεν κατεβασες προγραμμα σπασμενο δεν δεν δεν... μαλιστα,πρεπει να κανουμε διαγωνισμο ηθικης και νομιμοτητας να παρεις το πρωτο βραβειο

Ακριβώς ότι λέει και ο Πέτρος,από το δικό μου δίκτυο ναι έχω κατεβάσει και αν τύχη μια στραβή δεν θα μπλέξει κάποιος που δεν φταίει.

Παρόλα αυτά το να λέμε κιόλας ότι κάποιος που δεν μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι που δεν είναι σωστό δε αξίζει,το θεωρώ λάθος.

Δεν υποστηρίζω την ms με αυτό δεν με ενδιαφέρουν οι εταιρείες.

• Like 2
Δημοσ.

μαλιστα,ουτε αυτο μπορουν να κανουν τα win phones ,ουτε μια εφαρμογη να ''σπαει'' δικτυα.εμ λογικο να μην αγοραζει κανενας πλεον

Πραγματικά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν τα αγοράζει πια σχεδόν κανένας. Αλλά αυτός ειδικά πρέπει να είναι τελευταίος. Αν είναι καν λόγος δηλαδή...

• Like 4
Δημοσ.

Στον αιώνα του 3G - 4G ποιός ασχολείται με το να ψάχνει να "σπάσει" το δίκτυο του άλλου?

Και αν δεν του δίνεται η δυνατότητα (πολύ σωστά) να παραπονιέται κιόλας? Έλεος

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για mobile internet προφανως, και σε αυτη την ομαδα βαλε οποιον θες, ακομα και μενα που εχω ελαχιστα mb απο τον παροχο μου και δεν μπαινω καν στον κοπο να τα χρησιμοποιησω. Και δεκτο το οτι μια εφαρμογη απο μονη της δεν θα κρινει την αγορα ή οχι ενος κινητου με wp. Αλλα το οτι υπαρχει διαθεσιμη ειναι απο μονο του αποδειξη το οτι καποιος dev ασχολειται ακομα με αυτη οταν, αντιθετα, στα wp, η εφαμιλλη εφαρμογη εχει να δει ενημερωση πριν ακομα βγουνε τα 8.1.

Αυτα. Η καταδικη των wp δεν ειναι μονο η ελλειψη εφαρμογων, αλλα και η εγκαταλειψη οσων υπαρχουν. Και εχω τουλαχιστον 3 παραδειγματα να αναφερω, σαν χρηστης που δεν τον νοιαζουν τα viber, fb, instagram κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοεις τα fb, viber και instagram που ανεφερα, εννοω οτι εγω σαν Μητσος δεν τα χρησιμοποιω. Μονο το viber εχω εγκατεστημενο για τους 2-3 που λενε "θα στο στειλω στο viber να το δεις" και το χρησιμοποιω περιστασιακα. Τα αλλα τα εχω γραμμενα.

Αν και δεν ειναι αυτο το point του ποστ μου, σε λιγο που θα φορτισει το 620 θα μπω να δω απο ποτε εχει να ενημερωθει η καθε μια απο αυτες που ειπα. Αν θες μπορω να αναφερω και αυτες που θεωρω εγκατελειμενες.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά, δεν είναι υπό συζήτηση.

Όλοι μας έχουμε αποδεχτεί ότι η πλατφόρμα δεν είναι για όλους. Άδικα αναλώνεστε στην ίδια κουβέντα ξανά και ξανά.

Edit: Ακόμη δεν μου έχει έρθει η νέα κάμερα...

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά, δεν είναι υπό συζήτηση.

Όλοι μας έχουμε αποδεχτεί ότι η πλατφόρμα δεν είναι για όλους. Άδικα αναλώνεστε στην ίδια κουβέντα ξανά και ξανά.

Edit: Ακόμη δεν μου έχει έρθει η νέα κάμερα...

και εμενα δεν έχει έρθω ακόμα λες να το παίξουμε στοίχημα ποτε θα μας έρθει;
  • Like 1
Δημοσ.

και εμενα δεν έχει έρθω ακόμα λες να το παίξουμε στοίχημα ποτε θα μας έρθει;

Χαχαχα μάλλον τζόκερ θα το έλεγα κι όχι στοίχημα. Έχω συνηθίσει να βλέπω άλλους που δεν τους έρχονται updates, να που συμβαίνει και σ'εμάς τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις να έρθει 100% σίγουρα, βάλε την .351 πριβιού.

Είναι αρκετά καλή και η μπαταρία κρατάει το ίδιο με την τελευταία επίσημη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις να έρθει 100% σίγουρα, βάλε την .351 πριβιού.

Είναι αρκετά καλή και η μπαταρία κρατάει το ίδιο με την τελευταία επίσημη.

εγώ δεν είμαι insider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...