Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει και δεν προκειται να υπαρξει στο αμεσο μελλον. Για να φτιαχτει μια τετοια εφαρμογη πρεπει το λειτουργικο να δινει τις mac addresses των ρουτερ στην εφαρμογη, και τα windows phone δεν κανουν κατι τετοιο, ειτε λογω περιορισμου ασφαλειας, ειτε λογω γενικοτερης αναπηριας του λειτουργικου.

Υπαρχουν 2-3 εφαρμογες βεβαια που υπολογιζουν τους στοκ κωδικους απο καποια παλια thomson, πχ 585 v6/7/8, βαζοντας τα 6 ψηφια του ssid τους, αλλα δεν εχουν αξια σημερα, μιας και τα συγκεκριμενα thomson σε χρηση ειναι ελαχιστα. Ο υπολογισμος αυτος δεν βασιζεται στο mac address και γιαυτο και οι εφαρμογες αυτες υπαρχουν σε wp.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει και δεν προκειται να υπαρξει στο αμεσο μελλον. Για να φτιαχτει μια τετοια εφαρμογη πρεπει το λειτουργικο να δινει τις mac addresses των ρουτερ στην εφαρμογη, και τα windows phone δεν κανουν κατι τετοιο, ειτε λογω περιορισμου ασφαλειας, ειτε λογω γενικοτερης αναπηριας του λειτουργικου.

Υπαρχουν 2-3 εφαρμογες βεβαια που υπολογιζουν τους στοκ κωδικους απο καποια παλια thomson, πχ 585 v6/7/8, βαζοντας τα 6 ψηφια του ssid τους, αλλα δεν εχουν αξια σημερα, μιας και τα συγκεκριμενα thomson σε χρηση ειναι ελαχιστα. Ο υπολογισμος αυτος δεν βασιζεται στο mac address και γιαυτο και οι εφαρμογες αυτες υπαρχουν σε wp.

To mac address είναι διαφορετικό από το 12ψηφιο Bssid που βγάζουν κάποια από τα προγράμματα του store (πχ το wifi analyzer) για τα ρουτερ που εντοπίζουν?

Δημοσ.

Teo κυνήγα rma πάντως με κάθε δυνατό τρόπο, είναι κρίμα να σου έχει θέμα μια τέτοια κινητάρα. Μπορείς κάλλιστα να βιντεοσκοπήσεις σύντομα το πρόβλημα που σου κάνει το κινητό με το tempered και έπειτα δοκιμή χωρίς το tempered, να το έχεις ως αποδεικτικό στοιχείο πως όντως το πρόβλημα είναι παρόν και έτσι να αποδείξεις πως υπάρχει σοβαρός λόγος που προβαίνεις σε rma. Ίσως ακούγεται χαζή η ιδέα μου αλλα πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσεις, ειδικά αν έχεις δεύτερο κινητό με καλή κάμερα το βίντεο θα βγει άψογο :D.

• Like 1
Δημοσ.

To mac address είναι διαφορετικό από το 12ψηφιο Bssid που βγάζουν κάποια από τα προγράμματα του store (πχ το wifi analyzer) για τα ρουτερ που εντοπίζουν?

Οχι δεν ειναι διαφορετικό και δεν ισχύει αυτο που λεει ο φίλος παραπάνω.... Εγω εχω το Wifi Passwords για thomson και για τα ote****** και conn-x και πολλές άλλες εταιρίες που χρησιμοποιουν το κλασικό zte ρουτερ που το password ειναι η mac address χρησιμοποιώ το Wifi commander το οποιο σου λεει κανονικά ποιο ρουτερ εκπέμπει και την mac address του.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι διαφορετικό και δεν ισχύει αυτο που λεει ο φίλος παραπάνω.... Εγω εχω το Wifi Passwords για thomson και για τα ote****** και conn-x και πολλές άλλες εταιρίες που χρησιμοποιουν το κλασικό zte ρουτερ που το password ειναι η mac address χρησιμοποιώ το Wifi commander το οποιο σου λεει κανονικά ποιο ρουτερ εκπέμπει και την mac address του.

Στην περίπτωση αυτή είναι εύκολο να φτιαχτεί αυτοματοποιημένο εργαλείο μιας και ο κώδικας για να σκανάρεις τα διαθέσιμα δίκτυα και να διαβάσεις το bssid υπάρχει στα samples

https://github.com/Microsoft/Windows-universal-samples/tree/master/Samples/WiFiScan

Το έκανα compile και sideload στο τηλέφωνο και λειτουργεί κανονικά. Οποτε αν ξέρει κάποις τον αλγόριθμο υπολογισμού από mac address σε password η σύνδεση είναι μερικές ακόμα γραμμές κώδικα. Τώρα βέβαια αν θα δεχτεί η Microsoft να ανέβει τέτοιο πράγμα στο store ή στο πρώτο παράπονο θα το κατεβάσει για νομικούς λόγους είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Tui μιας και ασχολείσαι, ξέρεις τρόπο να πάρω κλόνο από το κινητό και να το ξαναπεράσω μετά; όπως το ffu που περνάμε με το thor2 ;

Δημοσ.

Αυτο το wifi passwords? Το ειχα και εγω καποτε. Οντως βρισκει, αλλα μονο απο thomson, το λεει και στην περιγραφη, αλλα οχι απο zte.

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/wifi-passwords/9wzdncrfhvf6

Στην περίπτωση αυτή είναι εύκολο να φτιαχτεί αυτοματοποιημένο εργαλείο μιας και ο κώδικας για να σκανάρεις τα διαθέσιμα δίκτυα και να διαβάσεις το bssid υπάρχει στα samples

https://github.com/Microsoft/Windows-universal-samples/tree/master/Samples/WiFiScan

Το έκανα compile και sideload στο τηλέφωνο και λειτουργεί κανονικά. Οποτε αν ξέρει κάποις τον αλγόριθμο υπολογισμού από mac address σε password η σύνδεση είναι μερικές ακόμα γραμμές κώδικα. Τώρα βέβαια αν θα δεχτεί η Microsoft να ανέβει τέτοιο πράγμα στο store ή στο πρώτο παράπονο θα το κατεβάσει για νομικούς λόγους είναι άλλο θέμα.

Ναι αυτο που διχνεις είναι για τα thomson και λειτουργεί άψογα. Τα zte ρουτερ εχουν ως κωδικό το mac address τους. χρησιμοποιώντας το wifi comander μπορει καποιος να δει την μαρκα του ρουτερ και το mac address τους! Εγω προσωπικά με αυτά τα δυο προγράμματα μπαίνω σχεδόν παντού!

• Like 1
Δημοσ.

Tui μιας και ασχολείσαι, ξέρεις τρόπο να πάρω κλόνο από το κινητό και να το ξαναπεράσω μετά; όπως το ffu που περνάμε με το thor2 ;

Δυστυχώς αυτό το θέμα δεν το γνωρίζω καθόλου.  

Δημοσ.

Εβλεπα concept για Windows mobile και επεσε το ματι μου σε αυτο το βιντεο οπου πραγματικα εχουν σκεφτει πολυ ωραιες στυλιστικες πινελιες που ομορφαινουν και αλλο το λειτουργικο

https://www.youtube.com/watch?v=XQvi2bf9gV4

https://www.youtube.com/watch?v=FZ8eMM0H5yo

Αυτα που μαρεσαν απο το 1ο video :

*Transparent notification center

*Transparent Volume bar

*Transclucent music bar with album cover

*Restyled live tile

*Added three new buttons for functions.

Και απο το δευτερο :

*Κινουμενη εικονα στην start screen

Πραγματικα αμα σας αρεσαν και εσας μπορουμε να στειλουμε απο ενα suggestion email στην MS , αντε εμεις οι 5-6 να κανουμε την διαφορα. :D

πολύ ωραία και εμενα μου άρεσαν, άμα το κανονίσουμε είμαι μέσα
  • Like 3
Δημοσ.

μαλιστα,ουτε αυτο μπορουν να κανουν τα win phones ,ουτε μια εφαρμογη να ''σπαει'' δικτυα.εμ λογικο να μην αγοραζει κανενας πλεον

Δημοσ.

μαλιστα,ουτε αυτο μπορουν να κανουν τα win phones ,ουτε μια εφαρμογη να ''σπαει'' δικτυα.εμ λογικο να μην αγοραζει κανενας πλεον

Γιατί να σπάσω το δίκτυο άλλου;

Δεν είναι παράνομο;

Έχουμε κάνει τα παράνομα δικαίωμα μας πλέον έτσι έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε και μάλιστα διαμαρτυρόμαστε που δεν μπορούμε να το κάνουμε,ωραία σκέψη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...