cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 τεο αν θες να πηγενεις σε μια σελιδα στο τελος, μπορεις στον edge να κανεις διορθοση στο τελος, πχ http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/page-479 μπορεις να αλλαξεις το 479 με τη σελιδα που θες. αν εννοεις αυτο
teo20net Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Έχω shortcut στο start που μου δείχνει σε ποια threads υπάρχουν νέα μνματα. Οταν θέλω να μπώ, αν πατήσω στον τίτλο με πάει στην πρώτη σελίδα. Αν πατήσω στο αστεράκι που έχει πριν από κάθε τίτλο, με πάει στο τελευταίο μνμ. Αλλα το αστεράκι για να το πετύχεις θέλει να συγκεντρωθείς σαν το Μιγιάγκι που πιάνει τη μύγα με τα ξυλάκια από το κινέζικο. Κ ρώτησα να δω μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχω βρεί. Cameranek ευχαριστώ αλλα αυτό που προτείνεις δεν είναι ακριβώς πιο πρακτικό.
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 σε βρηκα λυση... κανε ζουμ βαλε μεγενθυτηκο φακο, και με τα δυο δακτυλα κανε ζοοοοοουμ εεεε μετα του φουστη.... θα το πετυχεις 1
teo20net Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αυτό κάνεις κι εσύ; Μπορείς να βγάλεις ένα βίντεο να σε δώ; Χαχχαχα
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 εχω γινει ειδικος... στο δακτυλο σοβαρα το λεω, δες
teo20net Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σχετικό άσχετο, το πρόβλημα που είχα με το touch όταν το τηλέφωνο είναι ξαπλωμένο, επανήλθε. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν το έχει κάνεις άλλος μιας και αναζητώντας στο ίντερνετ μοιάζει να είναι κατασκευαστικό ελάττωμα των 950/650. Παράδειγμα : http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdtips/windows-lumia-950-screen-not-responding-when-not/6c964ab2-82fd-4cf5-b596-9ed62501565d?page=1 Πραγματικά το αντιμετωπίζει πολύς κόσμος και φαίνεται να είναι έτσι η συσκευή που δεν τα πάει καλά με κανένα screen protector. 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σχετικό άσχετο, το πρόβλημα που είχα με το touch όταν το τηλέφωνο είναι ξαπλωμένο, επανήλθε. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν το έχει κάνεις άλλος μιας και αναζητώντας στο ίντερνετ μοιάζει να είναι κατασκευαστικό ελάττωμα των 950/650. Παράδειγμα : http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdtips/windows-lumia-950-screen-not-responding-when-not/6c964ab2-82fd-4cf5-b596-9ed62501565d?page=1 Πραγματικά το αντιμετωπίζει πολύς κόσμος και φαίνεται να είναι έτσι η συσκευή που δεν τα πάει καλά με κανένα screen protector. NILKIN TEMPERED GLASS, δουλευει τελεια σε 950 και 950xl 1
gesamgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 παιδια για σας 640xl , 930 Και 1320 user εδω! δεν θελω να κατεβαζω τα xap και τα appx απο επισημη σελιδα store της Ms.. αλλα sites δεν υπαρχουν? οπως εχει χιλιαδες για τα android?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 παιδια για σας 640xl , 930 Και 1320 user εδω! δεν θελω να κατεβαζω τα xap και τα appx απο επισημη σελιδα store της Ms.. αλλα sites δεν υπαρχουν? οπως εχει χιλιαδες για τα android? τσου,όπως επίσης και σπασμένες εφαρμογές κλπ.
KwstasXt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εβλεπα concept για Windows mobile και επεσε το ματι μου σε αυτο το βιντεο οπου πραγματικα εχουν σκεφτει πολυ ωραιες στυλιστικες πινελιες που ομορφαινουν και αλλο το λειτουργικο https://www.youtube.com/watch?v=XQvi2bf9gV4 https://www.youtube.com/watch?v=FZ8eMM0H5yo Αυτα που μαρεσαν απο το 1ο video : *Transparent notification center *Transparent Volume bar *Transclucent music bar with album cover *Restyled live tile *Added three new buttons for functions. Και απο το δευτερο : *Κινουμενη εικονα στην start screen Πραγματικα αμα σας αρεσαν και εσας μπορουμε να στειλουμε απο ενα suggestion email στην MS , αντε εμεις οι 5-6 να κανουμε την διαφορα. 4
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 παιδια για σας 640xl , 930 Και 1320 user εδω! 640xl , Και 1320 ποση διαφορα εχουν στο μεγεθος?
gesamgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 640xl , Και 1320 ποση διαφορα εχουν στο μεγεθος? to 1320 ειναι θηριο!
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 to 1320 ειναι θηριο!Μεγάλη διαφορά; μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία;
teo20net Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μητσάρα έχω δοκιμάσει μέχρι σιτγμής 3 glass, το τελευταίο που έχω και τώρα πάνω είναι το ίδιο που έχει ο Retromaniac. Το πρόβλημα μου το έκανε ακόμη και με ζελατίνα την οποία έκοψα και έπιανε αποκλειστικά και μόνο την οθόνη, αφήνοντας και λίγο κενό γύρω γύρω (μικρότερη δηλαδή η ζελατίνα απο την οθόνη) για να σιγουρευτώ ότι δεν ακουμπάει κανένα sensor. Ακόμη και τότε μου το έκανε. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω διαδικασία RMA αλλά χωρίς τζαμάκι η ζελατίνα δεν μου το κάνει. Επίσης αν σβήσω και ανάψω την συσκευή, για 2-3 μέρες όλα λειτουργούν κανονικά και κάπου εκεί ξεκινάει να έχει θέμα. Στο εξωτερικό βλέπω πολύ κόσμο να παραπονιέται οπότε το αποδέχτηκα. Είτε θα πρέπει να ακουμπάω το κινητό με το χέρι ή θα το ανοίγω-κλείνω ανα 3 μέρες. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω και με το Nilkin που λές, θα ρίξω μια παραγγελία μέσα στη βδομάδα. Ίσως έχει άλλο πάχος ή υλικό σε σχέση με τα υπόλοιπα glass και σώσει την κατάσταση. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα