Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αποφάσισες ότι σου αρέσει το λειτουργικό τότε... βουρ για το 950 ;)

Συμφωνώ αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα,γι' αυτό λέω να δώσω το 640 για το 640xl που δεν θα έχω μεγάλη διαφορά τιμής και γι' αυτό ρώτησα μόνο για την κάμερα αν έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Δεν απάντησα σε σένα αλλά στον άλλο πιό πάνω που σκέφτεται να πάει σε ναυαρχίδα

Δημοσ.

Δεν απάντησα σε σένα αλλά στον άλλο πιό πάνω που σκέφτεται να πάει σε ναυαρχίδα

Έχεις δίκιο δεν το είδα,συγνώμη.
Δημοσ.

2 ερωτήσεις.

1. Στο Appraisin βλέπω να λένε ότι πήραν την νέα έκδοση της κάμερας σε επίσημη .321. Ισχύει;

2. Όταν θέλετε να πάτε στην τελευταία απάντηση σε ένα topic του Insomnia κατευθείαν, μέσω edge, πως το κάνετε; Έχω κουραστεί να προσπαθώ να κεντράρω το αστέρι στα τέρμα αριστερά του τίτλου του topic. Και η αλήθεια είναι ότι σπάνια το πετυχαίνω.

• Like 2
Δημοσ.

2 ερωτήσεις.

1. Στο Appraisin βλέπω να λένε ότι πήραν την νέα έκδοση της κάμερας σε επίσημη .321. .

εμενα δεν μου έχει ερθη ακόμα ποιος ξέρει
Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω καμμία αλλαγή στην κάμερα, γι αυτό και αναρωτιέμαι.

Το άλλο ερώτημα για το forum καμιά ιδέα; Retro είμαι σε mobile και σπάνια γυρίζω σε full για να κάνω μερικά πράγματα που η mobile δεν έχει. Κυρίως παίζω με συντομεύσεις στο Start σε αυτά που θέλω εύκολη πρόσβαση, σε mobile έκδοση.

Αυτό που δεν υπάρχει app...είναι τέρμα ενοχλητικό. Θα προτιμούσα να μην έχω app Facebook και να είχα app στο forum. Αλλά, υπομονή. Όταν τα WP θα κυριαρχήσουν στην αγορά... "θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε".

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...