Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 @Antonis Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των παραπάνω συμφορουμιτών μιας και έτυχε σήμερα να κάνω hard reset (για ζήτημα που ανέφερα σε προηγούμενά μου μηνύματα) και να ξεκινήσω από αντίγραφο ασφαλείας, όλα κύλησαν ομαλά και ότι εφαρμογές και αρχεία είχα πριν το reset ακριβώς έχω και τώρα δίχως να λείπει κάτι. 3
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γιατι εχω την εντυπωση οτι η .351 εχει βελτιωθει η μπαταρια;; Can anyone confirm it? Also πολυ νεκρα επεσε σημερα! 1
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Έλα θρύλε! Πριν λίγο ξύπνησα Μετά από δύο φαστ αναβαθμίσεις και μια πριβιού... Δουλεύω τώρα την πριβιού στο 352 που πήρα χθες από το σέρβις, (αλλαγή οθόνης λόγο μαύρης κάθετης γραμμής) θα σου πω αργότερα εντυπώσεις. Το θετικό είναι ότι πήρε την νέα κάμερα. (βέβαια στο 532 είναι το ίδιο χάλια) 2
tasos-e Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά,σκέφτομαι να δώσω το 640 για το 640xl μόνο για την κάμερα αξίζει η δεν είναι τόσο μεγάλη η διάφορα;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις βρει με μικρή διαφορά το 640xl αξίζει η τράμπα, δεν κερδίζεις μόνο σε κάμερα εμπρόσθια (5mp έναντι 0.9 του 640) και οπίσθια (13 με οπτικά zeiss έναντι της 8αρας του 640) αλλά και σε μπαταρία μιας και το xl φοράει 3000mah. Όταν πήρα εγώ το 640xl μου η διαφορά ήταν 10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το 640 και φυσικά για αυτά που προσέφερε το xl τα 10 ευρώ επιπλέον ήταν τσάμπα. 1
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις βρει με μικρή διαφορά το 640xl αξίζει η τράμπα, δεν κερδίζεις μόνο σε κάμερα εμπρόσθια (5mp έναντι 0.9 του 640) και οπίσθια (13 με οπτικά zeiss έναντι της 8αρας του 640) αλλά και σε μπαταρία μιας και το xl φοράει 3000mah. Όταν πήρα εγώ το 640xl μου η διαφορά ήταν 10 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το 640 και φυσικά για αυτά που προσέφερε το xl τα 10 ευρώ επιπλέον ήταν τσάμπα.Έχω και τα δυο, και μπορώ να πω ότι μεγάλη διαφορά δεν έχουν. Η οθόνη είναι πιο άνετη στο μεγάλο, η μπαταρία λίγο καλύτερα, η φωτογραφία είναι αρκετά καλή στο μεγάλο.Για μικρή διαφορά 10-15€ αξίζει. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Έχω και τα δυο, και μπορώ να πω ότι μεγάλη διαφορά δεν έχουν. Η οθόνη είναι πιο άνετη στο μεγάλο, η μπαταρία λίγο καλύτερα, η φωτογραφία είναι αρκετά καλή στο μεγάλο. Για μικρή διαφορά 10-15€ αξίζει. Εννοείται πως στα χαρτιά δεν έχουν και τεράστιες διαφορές (προσωπικά το απλό δεν το έχω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη), αλλά έστω και αυτές για ένα 10αρι διαφορά αξίζουν με χίλια .
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Είχα το απλό και πήρα και το μεγαλύτερο για την οθόνη του. Είναι πιο ξεκούραστο το μεγαλύτερο. Και μεταχειρισμένο που το πήρα σε καλή τιμή αξίζει περισσότερο 3
κουξκουκ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Παιδια έχει αμολεντ οθόνη τα 640xl-640?αν όχι εγώ θα σου προτείνω αυτό που έχω 650 για την οθόνη και μόνο μιας και σε αυτό περνάμε την περισσότερη ώρα ,οστοσω σκεφτόμουν και εγώ να το δώσω και να δώσω κανένα καπέλο 100+ και να πάω σε ναυαρχιδα
tsiv Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν αποφάσισες ότι σου αρέσει το λειτουργικό τότε... βουρ για το 950
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Παιδια έχει αμολεντ οθόνη τα 640xl-640?αν όχι εγώ θα σου προτείνω αυτό που έχω 650 για την οθόνη και μόνο μιας και σε αυτό περνάμε την περισσότερη ώρα ,οστοσω σκεφτόμουν και εγώ να το δώσω και να δώσω κανένα καπέλο 100+ και να πάω σε ναυαρχιδα Το 650 υστερεί σε σχέση με το 640xl, είναι καλύτερη συσκευή overall το 640xl. 1
κουξκουκ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Η οθόνη για μένα παιδια ειναι κύριο μέρος της συσκευής προτιμώ να χάσω σε κάμερα και σε κάτι άλλο παρα σε αυτό ,τώρα με προβληματίζει ακόμα πολύ το λειτουργικό αλλα κάθε φορα που λέω να την πουλήσω την συσκευή και να το παρατήσω μετά από λίγο πάλι παίζω μαζί της ,μου αρέσει έτσι αυτό δεν ειναι για συζήτηση Το 650 υστερεί σε σχέση με το 640xl, είναι καλύτερη συσκευή overall το 640xl.θα δυσκολευόμουνα πολύ να πάνω σε 5,7 οθόνη με τόσα λίγα ppi παλιά είχα συνηθίσει σε 2κ οθόνες,γι αυτό και ο λόγος που δεν επέλεξα 640/640xl
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Κουξκουκ άμα σε καλύπτει η συσκεύη σου και είσαι ευχαριστημένος τότε όλα τα άλλα περιττά φίλε . Αυτή είναι η ουσία άλλωστε, να μας καλύπτουν οι αγορές μας και να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό για αυτά που θέλουμε στα χρήματα που δίνουμε. 1
cameranek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σύγκριση IPS Amoled https://www.phonegurureviews.com/ips-vs-amoled/ Here is a Sum UP of AMOLED tech: Pros: No Backlight Required Screen is slimmer, less bulky phone No backlight, less battery usage, greater battery life Great Contrast Cons: Difficult to produce, more expensive tech Images Not as sharp IPS Less Bright as compared to IPS, so less daylight visibility Display Colors Degrade over time Η διαφορά είναι πιστεύω προς IPS Μόνο δίπλα δίπλα πιστεύω θα δούμε διαφορά. 2
κουξκουκ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Σύγκριση IPS Amoled https://www.phonegurureviews.com/ips-vs-amoled/ Here is a Sum UP of AMOLED tech: Pros: No Backlight Required Screen is slimmer, less bulky phone No backlight, less battery usage, greater battery life Great Contrast Cons: Difficult to produce, more expensive tech Images Not as sharp IPS Less Bright as compared to IPS, so less daylight visibility Display Colors Degrade over time Η διαφορά είναι πιστεύω προς IPS Μόνο δίπλα δίπλα, πιστεύω θα δούμε διαφορά. φίλε μου ακριβώς έτσι όπως το γράφεις στο τέλος μόνο δίπλα δίπλα θα καταλαβεις, πιστεύω καλύτερη ips οθόνη από αυτήν του g4 δεν υπάρχει ωστόσο εκφέρω άποψη πάνω σε αυτό γιατί είχα αρκετές συσκευές όπως note 4 g4 z3c g2 nexus5 δηλαδή σχεδόν όλες με ips ,low entry κατηγορία η ips δεν λέει τίποτα δηλαδή ειναι πολύ φτωχή όπως και να το κάνουμε δεν θα πάρεις ούτε χρώματα ούτε Τέλεια άσπρα ούτε τεράστια φωτηνοτητα ενώ στο 650 που δουλεύω τώρα για τα 110 ευρώ πήρα πολύ καλά χρώματα και τρομερά μαύρα εδώ υπερέχει καθαρά η amoled σε αυτό το εύρος τιμής(βοηθάει και το λειτουργικό που βασίζεται πολύ στο μαύρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα