Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Από ότι φαίνεται το reset protection είναι feature που υπάρχει σαν επιλογή μόνο στις us εκδόσεις των lumia και ειδικότερα σε όσες us εκδόσεις πωλούνται με έκδοση λογισμικού 8.10.15127.138. Μου αρέσει που επικοινώνησα με b2x και παρόλο που τους έδωσα imei συσκευής και η συσκευή μου ήρθε από Ισπανία επέμεναν ότι ο τρόπος ενεργοποίησης του reset protection γίνεται μέσω του microsoft account, έλα που όμως έκανα κοντά χίλιες φορές αυτή την διαδικασία πριν στα 10αρια με την .321 και μετά το hard reset σε 8.1 και 10αρια με την .321 επίσης και τίποτα δεν δούλεψε, θα μπορούσαν πολύ απλά να μου πουν ότι είναι μόνο για us και πάλι για συγκεκριμένες us εκδόσεις. Κατά τα άλλα φοβερό το support του b2x, εξυπηρετικότατοι και γρήγοροι οι άνθρωποι του service, υπέρ ευχαριστημένος. http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/reset-protection/bb8d16c8-2bac-44ed-acc9-e180cbaf8b1a Copy-paste η απάντηση στα αγγλικά παρακάτω : "Let's continue working on this. The reset protection feature supports Lumia 640 and 640 XL. The feature is available only in the US, and only for new Lumia devices that have shipped with OS version 8.10.15127.138 or later. If there's no option for the reset protection either on the phone or Microsoft account, it means that the feature is not available for that model. Keep us updated. Regards. " Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από Mult1C0r3Cpu
tasos-e Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πέρασα την 351. Την πέρασε σε περίπου 10 λεπτά αφού την κατέβασε κ δεν κατανάλωσε σχεδόν καθόλου μπαταριά. Έχουμε changelog? Επίσης πηρα το καινούριο update για την κάμερα! Παιδια ειδατε ποσο γρήγορη την κανανε την εφαρμογή? Δεν κολαει και δεν καθυστερεί καθολου! Την κανανε σουπερ! Και στην επίσημη ήρθε αναβάθμιση της κάμερας,όντως έγινε καλύτερη. 1
Kostas93 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Για να πάρω τις αναβαθμίσεις στο 925 θα πρεπει να ακολουθήσω τον οδηγώ που είχε φτιάξει ο φίλος στο άλλο θέμα ή υπάρχει και άλλος τρόπος?
flogerakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να πειράξεις την registry οπως δείχνω στον οδηγό και να τις παρεις, η μπορείς να ακολουθησεις κ αυτον τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/app-dht-upgrade-advisor-redstone-lumias-t3434774 1
anamenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Προς υπόλοιπούς έξι: μόλις έχω παραλάβει το κινητό μου από την αντιπροσωπία, επιτέλους γουιντοφωνακιας ξανά. :-D 3
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Προς υπόλοιπούς έξι: μόλις έχω παραλάβει το κινητό μου από την αντιπροσωπία, επιτέλους γουιντοφωνακιας ξανά. :-D ελα να γίνουμε πολλοί. λοιπόν πότε θα γεμίσουμε ενα σμαρτ οι lumia users να πάμε εκδρομή; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ άσχετο: αν όλα πάνε καλά ετοιμάζουμε με φίλο snow camo αυτοκόλλητο για το καπάκι του 435.Θα ενημερώσω αν ενδιαφέρεται κανείς. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχαχα Χρησταραα πεθαναα!! (το καλο ειναι οτι εμεις θα παμε εκδρομη καθως θα χρειαστουμε λιγα λεφτα, ενω οι android users ειναι πολλοι!!) ωπ κααποιος θα θιχτει(ηρεμα , πλακιζουμε ετσι; ) Επιπλεον βαλε φωτο για το καπακι που λες να δουμε.. Επισης ξερει κανενας changelog για την .351?? στο windows central δεν εχει βγει ακομα!!! 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχαχα Χρησταραα πεθαναα!! (το καλο ειναι οτι εμεις θα παμε εκδρομη καθως θα χρειαστουμε λιγα λεφτα, ενω οι android users ειναι πολλοι!!) ωπ κααποιος θα θιχτει(ηρεμα , πλακιζουμε ετσι; ) Επιπλεον βαλε φωτο για το καπακι που λες να δουμε.. Επισης ξερει κανενας changelog για την .351?? στο windows central δεν εχει βγει ακομα!!! ακόμα δεν είναι έτοιμο κάτι,βρήκα ενα σχέδιο που μ αρέσει 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ακόμα δεν είναι έτοιμο κάτι,βρήκα ενα σχέδιο που μ αρέσει MR-NOKLUM435-CAMO-C2-WHITE.jpg αχχ ζηλεψα...ομορφο!
kats3777 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ελα να γίνουμε πολλοί. λοιπόν πότε θα γεμίσουμε ενα σμαρτ οι lumia users να πάμε εκδρομή; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Λοιπόν, να σας ενημερώσω να χαρείτε. Το παρόν θέμα από τις 21/9/16 (πριν έναν μήνα) γέμισε 44 σελίδες και έγραψαν σ' αυτό 43 μέλη συν εμένα 44. Πάμε για πούλμαν ! 7
A n t o n i s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια...! Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας στο Lumia 640 xl για να κάνω διαμόρφωση την κάρτα sd. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Τελείωσα με τη διαμόρφωση αλλά δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας! Στο κινητό έχω Windows 10. Τι μπορώ να κάνω; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια...! Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας στο Lumia 640 xl για να κάνω διαμόρφωση την κάρτα sd. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Τελείωσα με τη διαμόρφωση αλλά δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση το αντίγραφο ασφαλείας! Στο κινητό έχω Windows 10. Τι μπορώ να κάνω; Antonis καλωσηρθες στο thread...εισαι καινουριος εδω περα; δεν σε χω ξαναδει... να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις reset να βαλεις το λογαριασμο σου και μετα θα σου δειξει να κανεις επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας ή να ξεκινησεις καθαρη εγκατασταση!! 1
A n t o n i s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Antonis καλωσηρθες στο thread...εισαι καινουριος εδω περα; δεν σε χω ξαναδει... να μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω οτι πρεπει να κανεις reset να βαλεις το λογαριασμο σου και μετα θα σου δειξει να κανεις επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας ή να ξεκινησεις καθαρη εγκατασταση!! Σας διαβάζω αλλά δεν γράφω...! Είμαι καινούργιος. Είναι πολύ περίεργο πάντως με την επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας. Εάν το ήξερα δεν θα έκανα διαμόρφωση την κάρτα. Ψάχνω στο onedrive και βρίσκω το αντίγραφο... Μπορώ να το διαγράψω αλλά ως εκεί! 1
tsiv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% αλλά πρέπει να κάνεις ότι σου είπαν παραπάνω.Δηλαδή hard reset και όταν βάλεις το λογαριασμό σου θα σου πει αν θέλεις να ξεκινήσεις από αντίγραφο ασφαλείας ή κανονικά. Αυτό είναι σίγουρο ότι γίνεται αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος... Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αν και αφού έκανες αντίγραφο λογικά θα επανέλθεις όπως είσαι τώρα... 3
A n t o n i s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει τρεις μέρες που στύβω το μυαλό μου να βρω λύση! Μου φαίνεται αστείο πως στην επίσημη σελίδα αναφέρει σχεδόν (σχεδόν) τα πάντα αλλά τίποτα για την ανάκτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα