Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωπ για πες γιατι το δοκιμάζω και μου παίζει. Μόνο με αλλαγή χρώματος στο κάνει ή με οποιαδήποτε αλλαγή;

Το πρωί το δοκίμασα με αλλαγή χρώματος μόνο αρκετές φορές και έκλεινε συνέχεια. Τώρα το δοκίμασα και λειτουργεί 2-3 φορές που το έκανα. Δεν ξέρω τι άλλαξε.

Όσο για Τ9 ή Pc έκδοση, εγώ πρότεινα το δεύτερο γιατί η εφαρμογή είναι στα πάνω της τώρα και η υποστήριξη pc θα είναι πολύ "ψαρωτική" και θα την boostάρει περισσότερο. Η υποστήριξη Τ9 είναι ναι μεν ωραίο feature αλλά λιγότερο εντυπωσιακό νομίζω. Η επιλογή μου λοιπόν είναι καθαρά στρατηγικής φύσεως για την αύξηση της δημοτικότητας του app και εντελώς υποκειμενική.

• Like 3
Δημοσ.

για πείτε μου, ποιο είναι πιο χρήσιμο να κάνω πρώτα;

Να βγάλω την έκδοση για pc που θα παίρνει τηλ. μέσω του τηλεφώνου ή να βάλω το T9 dialer;

T9 νομίζω καλύτερα, περιμένουμε με ενθουσιασμό!!

• Like 1
Δημοσ.

Retro φτιάξε την εφαρμογή για το PC να μπορούμε να μιλάμε απ'το PC μέσω τηλεφώνου. Αφού ούτως ή άλλως τις αγαπημένες μας επαφές τις έχουμε κάνει pin :)

Δημοσ.

Στο pc πρώτα retro να πάρει κύρος παντού η εφαρμογή,ούτως η άλλος όσοι την έχουμε στο τηλέφωνο δεν την βγάζουμε τώρα.

Δημοσ.

Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!!

Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;;

Το ίδιο ακριβώς πάθαινα και εγώ πριν την .321 μερικές φορές, πλέον φαίνεται να μην συμβαίνει σχεδόν καθόλου αυτό. Πάντως ευτυχώς που το ρώτησες ξανά μιας και οι απαντήσεις που δόθηκαν επιτέλους μου έλυσαν και εμένα την απορία :D.

Με την .321 μπορεί και να είναι ιδέα μου αλλά παρατηρώ στο 640xl μου καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, με βαριά χρήση πέφτει πολύ πιο αργά η μπαταρία.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ παιδιά. Πάω για το call from pc. Για αρχή εκεί που διαλέγεις sim, τώρα θα διαλέγεις τηλ + sim (πχ. windows phone 1 - vodafone, windows phone 1 - ote, windows phone 2 - vodafone). Ότι κλήση κάνεις και ότι pinareis στον pc, θα γίνεται με βάση αυτό. Μόλις κάνεις κλήση θα στέλνει σήμα στο κινητό να πάρει τηλ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ (μετά το T9 dialer), θα δω αν γίνεται να μιλάς με μικρόφωνο και ακουστικά από τον pc. Δεν έχω ιδέα αν γίνεται...

Σημείωση. Τα κινητά που θα εμφανίζονται θα είναι αυτά που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο account με τον pc...

• Like 6
Δημοσ.

Κατάφερε κανένας να περάσει την τελευταία φαστ;

Έχει κολλήσει στο 0% και από ότι διάβασα υπάρχει πρόβλημα γενικό.

https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_update/mobile-build-14951-update-screen-shows-0/08a4335a-092e-42fa-b301-82ddb4da222d?tm=1476922755203

Δημοσ.

Βγήκε λύση για την φαστ. Ξεκίνησα να την περνάω.

Βγήκε και νέα πριβιού. Την πέρασα στο 532 που μόλις πήρα από το σέρβις με νέα οθόνη (έβγαζε μια κάθετη μαύρη γραμμή)

• Like 2
Δημοσ.

.351 σε release preview.

Τους είχα γράψει πρόταση να εμφανίζει notification, όταν υπάρχει pending update, είναι αστείο να έχει βρει ότι υπάρχει update και να μη στο δείχνει...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ψάχνω χειροκίνητα για αναβάθμιση.

Είδα από τις γνωστές σελίδες ότι βγήκε πριβιού, και την πέρασα.

Η φαστ επιτέλους εγκαταστάθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το να ενεργοποιήσω το reset protection. Είμαι στα 10 με την τελευταία ενημέρωση σε 640xl 3g ds, κανονικά συγχρονισμένη η συσκευή με το microsoft account και την εμφανίζει κανονικά, έχω την δυνατότητα για κλήση, κλείδωμα ή διαγραφή των δεδομένων του κινητού, ωστόσο όταν ελέγχω την κατάσταση για το reset protection το έχει ως off. Μίλησα με b2x και μέσα από συζητήσεις με διάφορους τεχνικούς παραπέμφθηκα σε hard reset, έκανα backup, έγινε επιτυχώς το hard reset μέσω windows device recovery tool, επαναφέρθηκε το κινητό σε denim, πέρασα 8.1 και τώρα βάζω τα 10. Ωστόσο αν και το πρώτο πράγμα που έκανα όσο ρύθμιζα το κινητό στο denim ήταν να συνδέσω το κινητό με τον λογαριασμό microsoft, δεν υπήρχε πουθενά στην επιλογή εύρεση του κινητού μου στις ρυθμίσεις η επιλογή για την ενεργοποίηση του reset protection, το ίδιο συνέβη και στα 8.1 όπου επίσης δεν υπάρχει. Τώρα περνάω τα 10 και ελπίζω να βγει άκρη. Έχει συναντήσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως προβήκατε στην επίληση του ζητήματος αυτού ; Έχω πελαγώσει με αυτό το πράγμα μιας και μέχρι στιγμής δεν βγάζω άκρη, μόλις περάσω τα 10αρια θα αναφέρω εξελίξεις επί του θέματος.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πέρασα την 351. Την πέρασε σε περίπου 10 λεπτά αφού την κατέβασε κ δεν κατανάλωσε σχεδόν καθόλου μπαταριά. Έχουμε changelog? Επίσης πηρα το καινούριο update για την κάμερα! Παιδια ειδατε ποσο γρήγορη την κανανε την εφαρμογή? Δεν κολαει και δεν καθυστερεί καθολου! Την κανανε σουπερ! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...