palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα.Για κάποιο λόγο συχρονισμού το δεύτερο λούμιά μου έγινε το μισό αγγλικό και το μισό γερμανικό μενού. με fast ring. 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα. Για κάποιο λόγο συχρονισμού το δεύτερο λούμιά μου έγινε το μισό αγγλικό και το μισό γερμανικό μενού. με fast ring. Εμένα στο ένα φαστ είναι μισό αγγλικά μισό ελληνικά.Στο δεύτερο είναι οκ ....14951.1000 στο fast ring αλλά δεν κατεβαίνει με τίποτα.Ούτε εμένα κατεβαίνει. Έκανα και σοφτ ρισέτ. 1
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και όλα τα εικονίδια που είχα στις επαφές μου χαθήκαν και από τα 2 λούμια.Άντε να τα ξαναβρώ πάλι. 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παλαβιάρη κατάφερες να περάσεις την αναβάθμιση; Στο κινητό που έχεις για βασικό, δεν πρέπει να κάνεις πειράματα. Θα σου πρότεινα να βάλεις την.321 στάβλο και να κάνεις επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας. 1
salida Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 υπόγεια έκανε την εμφάνισή του, το update στο Phone Pins με καρτέλα Favorites & τετράγωνα tiles. Edit. Ρετρο μόνο οι εικόνες εντός του Phone Pins γίνονται τετράγωνες, pinara καινούρια επαφή έξω και πάλι στρογγυλή την έβαλε. Το favorites πολύ χρήσιμο, μπορώ να pinarw την καρτέλα ολόκληρη στο home?? 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το Instagram βαράει αναβαθμίσεις αβέρτα έτσι κάνουν καλή δουλειά ,ο Μάρκος μας τα χαλάει με τα apps του 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Η ομάδα του μάρκου είναι για κλάματα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα τους είχε εκτελέσει με αντιαεροπορικά.
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Η ομάδα του μάρκου είναι για κλάματα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα τους είχε εκτελέσει με αντιαεροπορικά.με πύραυλους θα τους έστελνε στο διάστημα χαχαχχα 1
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 υπόγεια έκανε την εμφάνισή του, το update στο Phone Pins με καρτέλα Favorites & τετράγωνα tiles. Edit. Ρετρο μόνο οι εικόνες εντός του Phone Pins γίνονται τετράγωνες, pinara καινούρια επαφή έξω και πάλι στρογγυλή την έβαλε. Το favorites πολύ χρήσιμο, μπορώ να pinarw την καρτέλα ολόκληρη στο home?? Ναι προς το παρόν μόνο μέσα. Άυριο-μεθάυριο βάζω το pinning των tabs (phonebook, favorites) και τετράγωνα tiles (το option θα είναι στα themes). Επίσης για πείτε μου, ποιο είναι πιο χρήσιμο να κάνω πρώτα; Να βγάλω την έκδοση για pc που θα παίρνει τηλ. μέσω του τηλεφώνου ή να βάλω το T9 dialer; 3
teo20net Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μόλις το ανέβασα στο upraisin. Edit: Retro όταν κάνω custom αλλαγή χρώματος στα ήδη υπάρχοντα pins και πατάω update, μου κλείνει η εφαρμογή και τα χρώματα τελικά δεν αλλάζουν. Ρίξε μια ματιά, ενδέχεται να κάνω λάθος κάτι εγώ. Όσο γι αυτό που ρωτάς, νομίζω ότι το να φτιάξειςτην έκδοση για pc θα είναι πιο πιασάρικο χαρακτηριστικό και θα "πουλήσει" περισσότερο. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!! Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο χριστός και η μάνα του παιδες!!! Κατέβασα το Facebook και δεν μου χει κολλήσει ή με έχει πετάξει έξω!! Επιτέλους!! Όταν κλείνουν apps έτσι στο άκυρο τι φταίει; Η εφαρμογή ή το λειτουργικό;; Ο ρετρομανιακ θα τα ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα. Από τα λίγα που ξέρω οι εφαρμογές κλείνουν όταν προκύπτει unhandled exception. Δηλαδή ο κώδικα που έχεις γράψει δεν έχει πρόβλεψη να χειριστεί μια υποπερίπτωση πχ γράφεις κατέβασε μια φώτο και εμφάνισε την αλλά για κάποιο λόγο το ιντερνετ δεν λειτουργεί ή τρως άκυρο από τον σερβερ, οπότε το πρόγραμμα σου φτάνει σε μια κατάσταση που εσύ δεν πρόβλεψες πως θα την χειριστεί και τερματίζει. Οπότε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η αιτία είναι bug στην εφαρμογή.
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο ρετρομανιακ θα τα ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα. Από τα λίγα που ξέρω οι εφαρμογές κλείνουν όταν προκύπτει unhandled exception. Δηλαδή ο κώδικα που έχεις γράψει δεν έχει πρόβλεψη να χειριστεί μια υποπερίπτωση πχ γράφεις κατέβασε μια φώτο και εμφάνισε την αλλά για κάποιο λόγο το ιντερνετ δεν λειτουργεί ή τρως άκυρο από τον σερβερ, οπότε το πρόγραμμα σου φτάνει σε μια κατάσταση που εσύ δεν πρόβλεψες πως θα την χειριστεί και τερματίζει. Οπότε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η αιτία είναι bug στην εφαρμογή. Μια χαρά το είπες! 99% φταίει η εφαρμογή για το unhandled exception, αλλά καμιά φορά το unhandled exception προκύπτει λόγω το ότι ανέβηκε καινούργιο update του λειτουργικού που έχει bug σε κάποια λειτουργία που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Μετά ο προγραμματιστής πρέπει να βρει workdaround μέχρι η εταιρεία στο επόμενο update να βγάλει bugfix... 3
Retromaniac Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Edit: Retro όταν κάνω custom αλλαγή χρώματος στα ήδη υπάρχοντα pins και πατάω update, μου κλείνει η εφαρμογή και τα χρώματα τελικά δεν αλλάζουν. Ρίξε μια ματιά, ενδέχεται να κάνω λάθος κάτι εγώ. Ωπ για πες γιατι το δοκιμάζω και μου παίζει. Μόνο με αλλαγή χρώματος στο κάνει ή με οποιαδήποτε αλλαγή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα