Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το γαμάτο με αυτή την θήκη είναι το stand! 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ναι μετράει ... Ειδικά για να βλέπεις βιντεο... Ειναι λιγο καγκουριαβεβαια η όλη εμφανιση αλλασιγα για 3-4 καλή ειναι! 1
teo20net Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είπαμε, 5-6 είμαστε όλοι κι όλοι. Άρα δεν είναι καγκουριά. Απλά μας λές και "ιδιαίτερους"¨τύπους. 2
anamenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Νούμερο 7, εδώ , σε λίγες μέρες θα έχω πίσω το κινητό μου ευτυχώς και έχω απηυδυσει με το S3, παρόλο που το έχω ρουταρει και φλασάρει. 3
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Νούμερο 7, εδώ , σε λίγες μέρες θα έχω πίσω το κινητό μου ευτυχώς και έχω απηυδυσει με το S3, παρόλο που το έχω ρουταρει και φλασάρει. η ραμ του s3 δεν επαρκεί πλέον για το παραμικρό. anyway,η εμπειρία μου την .321 ειναι η καλύτερη δυνατή στα 10αρια τελικά. Εχει εξαφανιστεί το stuttering απο τις εφαρμογες,ακόμα και το FB uwp ρολλάρει καλύτερα πλέον. 2 μέρες τώρα κάνω εντατική χρήση της συσκευής για τα πάντα΄(όσα προσφέρουν οι εφαρμογές δλδ)και δεν θυμάμαι άλλοτε να είχα καλύτερη εμπειρία χρήσης. Τα μικροbugs πάντως παραμένουν. 3
teo20net Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών; Στο Store, πάω ρυθμίσεις και αποεπιλέγω το "Αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών όταν συνδέομαι σε WiFi". Μόλις βγώ και ξαναμπώ, είναι πάλι ενεργοποιημένο. Στην .321 μόνο μου το κάνει αυτό και δεν έχω καταφέρει να το σταματήσω, όσο κι αν δοκίμασα. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών; Στο Store, πάω ρυθμίσεις και αποεπιλέγω το "Αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών όταν συνδέομαι σε WiFi". Μόλις βγώ και ξαναμπώ, είναι πάλι ενεργοποιημένο. Στην .321 μόνο μου το κάνει αυτό και δεν έχω καταφέρει να το σταματήσω, όσο κι αν δοκίμασα. Κανε ενα restart, και ξαναδοκιμασε. Αν δεν δουλεψει αποεπιλεξε το παλι και κλειστο απτο να εκτελειται στο background!! 1
teo20net Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κανε ενα restart, και ξαναδοκιμασε. Αν δεν δουλεψει αποεπιλεξε το παλι και κλειστο απτο να εκτελειται στο background!! Ούτε με restart έγινε κάτι. Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω σ'εσένα κλείνει κανονικά; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ούτε με restart έγινε κάτι. Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω σ'εσένα κλείνει κανονικά; Ναι σωστα καταλαβες!
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τεο κάποιο bug είναι. Ενώ μόνο χειροκίνητα κάνω ενημέρωση, κολλάει και μένα. Σε στάβλο. Θα δοκιμάσω σε φαστ να δω Σε φαστ δεν κολλάει 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έχει κάνεις σαν ιδέα ποτε θα πάρει αναβάθμιση το messenger ανά μια μέρα με κολλάει και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ,πρέπει να κάνω εππανακινηση για να δουλέψει
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ βάλε το slim social for Facebook και θα ησυχάσεις. Και μηνύματα και φάτσες και γρήγορο είναι. Με 1μβ μόνο, όχι 300 και 200 που πιάνουν τα άλλα. Τεο κάποιο bug είναι. Ενώ μόνο χειροκίνητα κάνω ενημέρωση, κολλάει και μένα. Σε στάβλο. Θα δοκιμάσω σε φαστ να δω Σε φαστ δεν κολλάει Στο δεύτερο που έχω στάβλο δεν κολλάει. Κλασσικά πράγματα 2
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ βάλε το slim social for Facebook και θα ησυχάσεις. Και μηνύματα και φάτσες και γρήγορο είναι. Με 1μβ μόνο, όχι 300 και 200 που πιάνουν τα άλλα. το έχω περάσει ρε σι και το δούλευω αλλα ξέρεις δεν μου έρχονται υδοποιησεις και έτσι έχω θέμα 1
cameranek Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ τότε άσε και τις επίσημες, να έρχονται ειδοποιήσεις. 1
κουξκουκ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Κουκ τότε άσε και τις επίσημες, να έρχονται ειδοποιήσεις.αυτό έχω κάνει αλλα ξεχνιέμαι και πατάω πάνω στις υδοποιηση και μου ανοίγει το μεσσενγκερ μπλοκαρισμένο ,σε ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα