tasos-e Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ζητά διαχειριστικά έξοδα από τους άλλους γιατί σε κοροϊδεύουν,εσύ κάνεις τη δουλεία και βγήκαν όλοι να σε συνχαρούν μόνο για να σου θυμίζουν τα ποσοστά τους. 2
cameranek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Είπαμε όλοι θα πάρουμε από μια τσίχλα... Όλοι. Και οι 5 3
Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νέο ui για την camera και νέα features sto fast ring http://www.windowscentral.com/microsoft-pushes-new-camera-ui-time-lapse-feature-fast-ring-insiders 3
dimitrisdim14 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αναβαθμηστικε και το what's app με bug fixes ...και όλες office εφαρμογές ... 1
cameranek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Νέο ui για την camera και νέα features sto fast ring http://www.windowscentral.com/microsoft-pushes-new-camera-ui-time-lapse-feature-fast-ring-insiders Αρκετά καλή μπορώ να πω, και πιο γρήγορη, λίγο που το δοκίμασα. 3
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παρατηρώ μια smoothίλα στην .321 που νομίζω δεν έχω ξαναδεί τέτοια σε 10αρια. ακόμα και τα animations δεν έχουν το ελαφρύ stuttering που παρατηρώ στο 435. εχει παρατηρήσει κανεις κάτι αντίστοιχο; 1
teo20net Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εμένα με πέτυχε στην μετάβαση από το 930 στο 950 οπότε δεν έχω σαφή εικόνα. Κανα 2 μέρες που είχα το 930 πριν το δώσω, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε δραματικά η μπαταρία του και διορθώθηκε το bug με την μη αποσύνδεση του Bluetooth ακουστικού. Ίσως να ήταν και ιδέα μου.
cameranek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 παρατηρώ μια smoothίλα στην .321 που νομίζω δεν έχω ξαναδεί τέτοια σε 10αρια. ακόμα και τα animations δεν έχουν το ελαφρύ stuttering που παρατηρώ στο 435. εχει παρατηρήσει κανεις κάτι αντίστοιχο; .321 στάβλος. Είναι πολύ καλή έκδοση και σταθερή. Και η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά, χωρίς να φεύγει σε αναμονή. 1
flogerakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εμένα με πέτυχε στην μετάβαση από το 930 στο 950 οπότε δεν έχω σαφή εικόνα. Κανα 2 μέρες που είχα το 930 πριν το δώσω, έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε δραματικά η μπαταρία του και διορθώθηκε το bug με την μη αποσύνδεση του Bluetooth ακουστικού. Ίσως να ήταν και ιδέα μου. Ναι βελτιώθηκε δραματικά η μπαταριά!!! Το φόρτισα το 930 στη Βιέννη Δευτέρα βράδυ για να μαζέψω το φορτιστή να φτιάξω βαλίτσες. Τρίτη πρωί σε όλο το λεωφορείο για αεροδρόμιο ήμουν στο wifi 1 ώρα περίπου. Σην αναμονή στο αεροδρόμιο κανένα 40λεπτο ήμουν πάλι στο wifi. στο αεροπλάνο για Βελιγράδι μιάμιση περίπου ώρα έπαιζε η γυναικά μου solitaire (πασιέντζα). στην αναμονή 1 μισή ώρα περίπου στο Βελιγράδι πάλι στο wifi φουλ κ κλήσεις στο viber. Μια ώρα περίπου μεχρι την θεσσαλονικη έπαιξα για κανα 20λεπτο asphalt και μπήκα λιγο στο wifi του αεροπλάνου. μέχρι τωρα απο χθες εχω μπει μερικές φορες για λιγο στο wifi και έκανα 2 - 3 κλήσεις. Αυτη την στιγμή το κινητό ειναι στο 43% ! ! ! Επίσης σήμερα μου ήρθε η θήκη για το 930 η nillkin frosted shield που περίμενα και ειναι τρομερή μπορώ να πω! Δένει άψογα με το κινητό και δεν το δίνει σχεδόν καθόλου όγκο και βάρος, εχει επίσης μαζί ποιοτικό screen protector το οποίο απέτυχα παταγωδώς να το βάλω περιμετρικά της οθόνης και το έβαλα στραβά όπως οσα εχω προσπαθήσει το 930 δεν παίρνει με τπτ protector το οποίο να εφαρμόζει ίσια και σωστά στην οθόνη χωρίς κενά... Retro παρατήρησα πως εκανε παρουσίαση της εφαρμογής το Windows Central..!! Συγχαρητήρια φίλε, και σε εσένα και στα υπολοίπα παιδιά εδω μέσα που ασχολούνται με το αντικείμενο, σας εύχομαι οτι καλύτερο! 3
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 APPRAISIN VS WINDOWSCENTRAL σημειώσατε 2 Μιλάμε το appraising μπροστά στο windows central είναι ψίχουλα... Πολύ καλό για εμάς να βρίσκουμε εφαρμογές αλλά για τους developers δεν κάνει τίποτα γιατί έχει ΠΟΛΥ λίγο κόσμο... Για τις 18 δεν έχει βγει ακόμη. Μην νομίζετε ότι πάει 0. Δείχνει μόνο μέχρι 17 (Η γραμμή είναι απλά κάθετη στο 17). Περιμένω να δω για τις 18, να δω ποιος θα είναι ο απόηχος.... EDIT: Και ισπανικό review!!!!!!! http://www.tudocelular.com/windows/noticias/n80611/phone-pins-windows-10-mobile.html Εγκαταστάσεις Αγορές 6
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να είμαστε πιο λίγοι αλλά οι καλές εφαρμογές έρχονται στην επιφάνεια πιο εύκολα . 1000 downloads σε μερικές μέρες είναι πολύ καλά.
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Flogerakos ακριβώς την ίδια είχα παρει κ εγώ ... Πολυ καλή θήκη ... Ποιοτική ! Screen protector για το 930 είχα βρει κάποτε καλο απο έναν έμπορο στο eBay ήταν κομμένο και δεν έφτανε άκρη άκρη ... Και εφαρμοζε τελεια ... Αν ξαναβρώ κάτι θα σ στείλω . 2
Retromaniac Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ σε 2.5D τηλέφωνο θα έβαζα μεβράνη πάντως... Το τζαμάκι δύσκολα κάθεται.. 1
teo20net Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Όντως η ιδέα του glass στο 930 απο κάποια στιγμή και μετά για εμένα ήταν απλά ένα κακόγουστο αστείο. Αρκέστηκα σε ενισχυμένη ζελατίνα και ήμουν μια χαρά. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ στο 930 άλλαξα οθονη 2 φορες οποτε κάθε 6-7 μήνες ήταν καινούρια ... Ειχε θέμα ο αισθητήρας φωτος και αλλαζόταν όλο το κομματι οθονη +αλουμινενιο πλαίσιο ... Εντός εγγυησης . Οποτε 2 φόρες ήταν σαν να πήρα καινοθριο κινητο στα 2 χρονια. Γυριζε πίσω αγρατζουνιστο !! Μόλις παρελεβα θήκη transformer για 950XL απο eBay στα 3-4€ την είχα πάρει για 950xl... Αρκετά καλή .. Μια πρώτη εκτίμηση... Με λαστυχο και σκληρό πλαστικό... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα