Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να το δοκιμασει κάποιος οριζόντιο πάνω σε καναπέ με κάλλυμα ή κρεβάτι με κουβέρτα η κάτι τέτοιο, να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο;

Αν δηλαδή πατάει γράμματα στο πληκτρολόγιο και δουλεύουν. Γιατί τα υπόλοιπα μου λειτουργούν, να γράψω δεν μπορώ.

Σε γραφείο ξύλινο, σε κρεβάτι, σε γυάλινο τραπέζι, κανονικότατα όλα με tempered glass.

950, εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε γραφείο ξύλινο, σε κρεβάτι, σε γυάλινο τραπέζι, κανονικότατα όλα με tempered glass.

950, εδώ.

lol

Περισσότερο για περιγραφή σεξ μου φάνηκε :P :)

• Like 2
Δημοσ.

950, εδώ.

Κι εσύ τζαμάκι Blue star σαν του Retro έχεις; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Δημοσ.

Κι εσύ τζαμάκι Blue star σαν του Retro έχεις; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Αυτό εδώ, και σκέψου ότι είναι και σπασμένο μετά από εξαιρετικό χτύπημα ακριβώς στην αιχμή του.

Η οθόνη, ευτυχώς, προστατεύθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κ πώς, πάντως σήμερα λειτουργεί κανονικά. Όπου χθες μου έκανε τα κουλά του, σήμερα παίζει κανονικά και γράφει άψογα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Θα μπει ASAP. Την πάτησα και εγώ!

Πάντως η έκδοση που έχει κάνει είναι από τις πρώτες. Που είχα κλειδωμένο το theming και είχε κάποια ψιλοπροβληματάκια...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...