Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Teo20net αυτό που λες συμβαίνει, από ότι κατάλαβα μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό στον edge, αν και σαν browser σπέρνει ο άτιμος.  Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ και τον monument, με βολεύει πάρα πολύ σε σχέση με τον uc browser που είχα δοκιμάσει. Εσείς ποιους browser γενικά χρησιμοποιείτε, ποιοι κατά τη γνώμη σας αξίζουν ; 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα πάω να σου απαντήσω και είναι τραγικό, αν βάλω οριζόντια το κινητό και πατήσω οτιδήποτε, δεν πατιέται τίποτα. Μόλις το σηκώσω, όλα κανονικά...

Μου το κάνει σχεδόν σε όλα , όχι μόνο στον edge.

Edit: Την ρύθμιση ευαισθησίας που έχω στο 930, δεν την έχει στο 950. Την έχουν καταργήσει γενικότερα;

Δημοσ.

Teo20net μήπως έχει κάποιο θέμα το digitizer της συσκευής σου και συμβαίνει αυτό ; Κουλό είναι να φταίει το tempered, δεν θα έπρεπε να σου δημιουργεί θέμα.

Δημοσ.

Βλέπω ότι το πρόβλημα το έχουν πολλοί και έχει να κάνει με το τζαμάκι. Μόλις το βγάλουν διορθώνεται. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει παρατηρήσει κανεις άλλος εδώ.

Με βλέπω να βάζω ζελατίνα...

Το κακό είναι ότι δεν έχω δώσει το 930 μου ακόμη κι όσο και να πεις, είναι ένα δέλεαρ...

Δημοσ.

Βλέπω ότι στο εξωτερικό αναφέρεται και στα 920 άλλα έψαξα για το 950 κυρίως. Πραγματικά είναι ενοχλητικό και θέλω να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι θέμα της συσκευής, για να μην προχωρήσω άδικα σε Rma.

Μόλις δοκίμασα με ζελατίνα, έβγαλα το glass. Μια από τα ίδια, το κινητό ξαπλωμένο ανταποκρίνεται σε ένα από τα πέντε κλικ. Αν με το άλλο χέρι απλά καλύπτω τον proximity sensor, ακόμη και ξαπλωμένο γράφει κανονικά.

Αν δεν έχω στην οθόνη τίποτα, ούτε ζελατίνα ούτε glass, όλα δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.

Βλέπω ότι στο εξωτερικό αναφέρεται και στα 920 άλλα έψαξα για το 950 κυρίως. Πραγματικά είναι ενοχλητικό και θέλω να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι θέμα της συσκευής, για να μην προχωρήσω άδικα σε Rma.

Μόλις δοκίμασα με ζελατίνα, έβγαλα το glass. Μια από τα ίδια, το κινητό ξαπλωμένο ανταποκρίνεται σε ένα από τα πέντε κλικ. Αν με το άλλο χέρι απλά καλύπτω τον proximity sensor, ακόμη και ξαπλωμένο γράφει κανονικά.

teo μόλις δοκίμασα το δικό μου (xl βέβαια), που έχω ζελατίνα (που δεν καλύπτει τον proximity). Το έβαλα ξαπλωμένο και παίζει μια χαρά.Το ίδιο και με καλυμμένο με το δάκτυλο τον proximity. Σε βλέπω για rma.

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα περάσει rma αφού όπως λέει ο ίδιος... :huh:

ΕDIT

Mε πρόλαβαν... :D

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι αν το κρατάω οριζόντια αλλα στο χέρι μου, δουλεύει επίσης κανονικά. Αν το αφήσω πχ σε τραπέζι, τζίφος.

Edit: Μην γελάσετε αλλά μοιάζει με θέμα γείωσης. Σε ξύλινο τραπέζι δουλεύει κανονικά. Αν το τραπέζι έχει χοντρό τραπεζομάντηλο η το αφήσω σε καναπέ/κρεβάτι, δεν γράφει.

Επειδή το έστησα με αντίγραφο ασφαλείας από το Lumia 930, υπάρχει περίπτωση να έχει "τραβήξει" λάθος ρυθμίσεις από το παλιό;

Άδικα πέταξα το tempered glass.

Δημοσ.

Μπορεί να το δοκιμασει κάποιος οριζόντιο πάνω σε καναπέ με κάλλυμα ή κρεβάτι με κουβέρτα η κάτι τέτοιο, να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο;

Αν δηλαδή πατάει γράμματα στο πληκτρολόγιο και δουλεύουν. Γιατί τα υπόλοιπα μου λειτουργούν, να γράψω δεν μπορώ.

Δημοσ.

Μια που το ζήτησε ο τεο το βάζω εδώ για όλους. Είναι γυαλάκια και μεμβράνες που έπαιξαν σωστά με το 950 xl. Δεν ξέρω αν για το 950 τα αντίστοιχα των εταιρειών θα παίξουν καλά.

post-247172-0-92101600-1476628083_thumb.jpg

post-247172-0-05889500-1476628133_thumb.jpgpost-247172-0-98620400-1476628171_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...