Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα αλλο προβλημα που παρατηρω, ειναι οτι δεν κατεβαινει η ελληνικη γλωσαα για το πληκτρολογιο!! Ενω λεει ληψη μενει κολλημενο 0%..... δεν εχω ανοιχτο battery saver... (και κατι αλλο στις γλωσσες του πληκτρολογιου διπλα αναφερει και τα mb που θα κατεβασει,στα ελληνικα δεν δειχνει ποσα ειναι...)

*ειμαι απο reset και εχω κανει 2!!

*κατι τετοια κουλα προβληματα καταντησε μα**κια!!

Δημοσ.

Θρύλε αν είσαι στη τελευταία φαστ έχει πρόβλημα. Αλλιώς μπες insider για να κατεβάσεις πληκτρολόγιο, αλλιώς γιοκ .

Δημοσ.

Θρύλε αν είσαι στη τελευταία φαστ έχει πρόβλημα. Αλλιώς μπες insider για να κατεβάσεις πληκτρολόγιο, αλλιώς γιοκ .

Στην τελευταια ειμαι και ειμαι ηδη insider, βγηκα ξαναμπηκα(απτο insider) και τιποτα!!
Δημοσ.

Θρύλε δεν λες πάλι καλά που δεν το πέρασα στο βασικό κινητό να είχα πρόβλημα; Το είχα αφόρτιστο και την γλύτωσα :D το έβαλα σε slow μην γίνει καμία μλκία.

Δημοσ.

Θρύλε κανονικά από πάνω, και μετά θα βάλεις το πληκτρολόγιο. Περισσότερα όταν βγει η νέα έκδοση. Άμα είσαι από κορινθο θα το δούμε από κοντά.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα...δε μπορω να ακυρωσω την ενημερωση γλωσσας ωστε (οταν) βγει νεα build να την περασω! Δυστυχως δεν ειμαι Κορινθο ειμαι Αγρινιο...το χω και στο Location...Θα παω στα 8 αν ειναι και θα μπω σε slow μετα!!

Ευχαριστω παντως οπως και να χει!!( που προσφερθηκες να με βοηθησεις και το οτι απαντας τετοια ωρα!!)

Δημοσ.

Θρύλε ειμουν με το κινητο και δεν εβλεπα Location.

μπες slow και περιμενε, και οταν βγει νεα εκδοση τα ξαναλεμε.

Μεχρι τοτε υπομουνίιιιιιιιι  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει ο edge να μου πετάει παράθυρο και να ζητάει location όποτε κάνω browsing ; Έχω κλειστό το location από τις ρυθμίσεις, ωστόσο έχω κουραστεί να κλείνω κάθε φορά το παράθυρο που πετάγεται. Έκανα ένα search στο internet για να βρω άκρη, κοσκίνισα τα settings του edge και πάλι τίποτα. Ή είμαι τυφλός ή δεν βγάζω άκρη δεν εξηγείται :-D

Δημοσ.

Λοιπόν νόμιζα ότι είναι ιδέα μου άλλα δεν είναι. Για κάποιο λόγο όταν το 950 μου είναι ξαπλωμένο σε τραπέζι πχ η στον καναπέ, το touch λειτουργεί αλλά όχι στο πληκτρολόγιο της συσκευής. Δηλαδή με ξαπλωμένη συσκευή αρνείται να πατηθεί κουμπί στο πληκτρολόγιο, όχι πάντα άλλα πάρα πολύ συχνά. Όταν συμβαίνει, αν σηκώσω ελάχιστα όρθια την συσκευή, μπορώ και γράφω κανονικά.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το tempered glass αλλα μου φαίνεται κουλό όλο αυτό.

Είδα τώρα ότι συμβαίνει κι αλλού http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950/395780-screen-responsiveness.html

Retro θα σου κάνω μύνηση, με παραπλάνησες!!! :)

Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει ο edge να μου πετάει παράθυρο και να ζητάει location όποτε κάνω browsing ; Έχω κλειστό το location από τις ρυθμίσεις, ωστόσο έχω κουραστεί να κλείνω κάθε φορά το παράθυρο που πετάγεται. Έκανα ένα search στο internet για να βρω άκρη, κοσκίνισα τα settings του edge και πάλι τίποτα. Ή είμαι τυφλός ή δεν βγάζω άκρη δεν εξηγείται :-D.

Μήπως είναι κάποιο συγκεκριμένο site που στο κάνει; Κι εγώ τα έχω όλα κλειστά αλλά σε κάποια site συμβαίνει αναγκαστικά και ζητάει, δεν είναι θέμα ρυθμίσεων (πχ. κάποια site καιρού)

Edit: Όταν συμβαίνει αυτό νομίζω ότι στο παράθυρο γραφείο ότι το ζητάει το site.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν νόμιζα ότι είναι ιδέα μου άλλα δεν είναι. Για κάποιο λόγο όταν το 950 μου είναι ξαπλωμένο σε τραπέζι πχ η στον καναπέ, το touch λειτουργεί αλλά όχι στο πληκτρολόγιο της συσκευής. Δηλαδή με ξαπλωμένη συσκευή αρνείται να πατηθεί κουμπί στο πληκτρολόγιο, όχι πάντα άλλα πάρα πολύ συχνά. Όταν συμβαίνει, αν σηκώσω ελάχιστα όρθια την συσκευή, μπορώ και γράφω κανονικά.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το tempered glass αλλα μου φαίνεται κουλό όλο αυτό.

Είδα τώρα ότι συμβαίνει κι αλλού http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-950/395780-screen-responsiveness.html

Retro θα σου κάνω μύνηση, με παραπλάνησες!!! :)

Καλά ότι βγάλω από την εφαρμογή θα στο δώσω για αποζημίωση :P :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...