cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Cameranek την έχω χρησιμοποιήσει καλή εφαρμογή τιμια αλλα της λείπουν αρκετές ευκολίες.. Σε ευχαριστώ πάντως.. Εδώ δεν έχει βιντεοκλήση η επίσημη ακόμα, και για βιντεοκλήση χρησιμοποιώ Line από πέρσι για να μιλάω με Ταϊλάνδη 1
Retromaniac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα απαντήσω μόνο το εξης διότι τα υπόλοιπα πανε εντελώς αλλου την κουβέντα.. Ειναι foul και των δυο εταιρειών..οταν αγοραζω ένα κινητό ms και της τα σκάω έστω και αυτα τα 100 ευρω..απαιτω να έχει αυτα που είχε από την αρχή τουλάχιστον..αυτα που πλήρωσα για να έχω και γνώριζα τι έπαιρνα.. Δεν με νοιάζει εμενα τι θα κάνει η Μς αλλα να κόψει τ κεφάλι της να μου δώσει πίσω αυτο που είχα...αλλιως να το κλείσει εντελώς το μαγαζί..ειναι στο χέρι της και το ξέρουμε όλοι αυτο..το μόνο που μένει ειναι να το κάνει.. Άρα δεν έχουμε ν κάνουμε μόνο με το facebook και την δωρεάν εφαρμογή που την δίνει όπου γουστάρει όπως λες..αλλα έχουμε να κάνουμε με τον μεσάζοντα Ms που αυτη αυτη ανεβάζει στο store της ότι γουστάρει και επιτρέπει..με ότι συνεπάγεται αυτο.. Επίσης εισαι προγραμματιστης..πως δικαιολογείς ότι το 4s πάει το messenger μπάλα με 512mb ram και δεν μπορούν τα wm με 1gb ram.. Ναι σε αυτό συμφωνώ ότι φταίει η Microsoft, ΑΛΛΑ μόνο η Microsoft. Γιατί τα σκάτωσε και έφυγε ο κόσμος. Οπότε το fb αντί να φτιάξει native εφαρμογή χρησιμοποιεί πιο φθηνούς τρόπους για να φέρει την εφαρμογή. Δεν το συμφέρει να δώσει λεφτά για native development. Αυτό απαντά και στο ερώτημά σου γιατί θέλει 2 gb. Για μένα σε καμία περίπτωση το fb δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Αυτό όμως το φταίξιμο είναι όσον αφορά τα ΚΙΝΗΤΡΑ του κάθε developer. Η Microsoft δεν φταίει για το τεχνικό κομμάτι. Δεν συμμετέχει στην ανάπτυξή του. Για αυτό ακούς να λέμε πολλές φορές τι φταίει η Microsoft αν η εφαρμογή είναι χάλια. Μιλάμε για το τεχνικό. Γιατί συνήθως όσοι δεν ξέρουν (δεν μιλάω για σένα), νομίζω ότι φταίει και για το τεχνικό κομμάτι της εφαρμογής η Microsoft. Όχι η Microsoft φταίει μόνο γιατί σκοτώνει τα κίνητρα... Βέβαια το facebook σαν official δεν υπήρχε όταν πήρες το κινητό σου. Υπήρχε μόνο της Microsoft. Και αυτή οφείλει να την δώσει πίσω (δεν ξέρω τι έχει γίνει τελικά την έχει βγάλει τελείως; ) σε όσους χρήστες δεν μπορούν να βάλουν την official. Από εκεί και πέρα. Γιατί ζητάς από την Microsoft να σκοτώσει το λειτουργικό και δεν αλλάζεις απλά εσύ λειτουργικό; Υπάρχει κόσμος που ακόμη το θέλει. Αλλά ακόμη και για σένα, προτιμάς να το σκοτώσει από το να συνεχίζει να το αναβαθμίζει με την ελπίδα κάποια στιγμή να ανακάμψει; Αυτό δεν μου φαίνεται ότι είναι λογικό κατά την γνώμη μου. Αν δεν είσαι πια ευχαριστημένος δεν μπορείς να ζητάς να κλείσει σαν να είναι δικό σου, μπορείς απλά να αλλάξεις... Τώρα όσον αφορά το θέμα με τις ευθύνες του καθενός εδώ μέσα. Το θέτω και εγώ γιατί το έθεσες στην αρχή που είπες γιατί δεν μιλάμε για το fb (ειλικρινά εγώ δεν το ήξερα), και έπειτα όταν μου είπες ότι το "κακή εξέλιξη" που είπα είναι σουξουμουξου δηλαδή υπεκφυγή ή ήπια αντιμετώπιση και όχι σταράτα λόγια. Πάνο το ότι δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σου δεν σημαίνει ότι μασάει τα λόγια του. Απλά το βλέπει διαφορετικά. Και στο λέω με κάθε ειλικρίνεια. Και για κάποιον λόγο πολλοί πιστεύετε (δεν ξέρω αν το πιστεύεις και εσύ) ότι εδώ μέσα λέμε μόνο τα καλά και κάνουμε γαργάρα τα άσχημα, καθώς και ότι παίρνουμε κόσμο στο λαιμό μας. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι για αυτό είναι το forum, αν πιστεύει κάποιος ότι αυτό που διαβάζει είναι λάθος, μπορεί να πει την δική του γνώμη και να αφήσει τον αναγνώστη να αποφασίσει. ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως κανείς δεν μπορεί να απαιτεί, στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου, από τους άλλους να πουν αυτά που θέλει να ακούσει. Εδώ είμαστε όλοι να κάνουμε διάλογο να πούμε άλλοι τα καλά και άλλοι τα κακά, και τούμπαλιν... Για αυτό σας λέω μην νομίζετε ότι υπάρχουν εντεταλμένοι. Μόνο άνθρωποι που κάνουμε το κέφι μας και κάνουμε παρέα μέσα από το forum. Εδώ είμαστε για να συζητάμε και να γελάμε ή να νευριάζουμε με αυτά που μας κάνουν οι εταιρείες αλλά μεταξύ μας δεν χρειάζεται να υπάρχει κόντρα. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε 4
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν κουραστήκατε με το Facebook messenger,ευτυχώς που δεν ασχολούμαι με αυτό,τώρα καταλαβαίνετε τη ξεφτίλες είναι οι Facebook που έχουν διαφορετική πολιτική με τις εταιρείες που δίνουν εφαρμογές και εσείς χολοσκάτε γι' αυτό. Viber,skype μια χαρά για εμένα και δεν έχουν πρόβλημα με τα Windows Phones. 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ΤΙ παίχτηκε ρε σεις; τι 2 γιγα για fb/messenger λέτε; ποτε εγινε αυτο; 1
κουξκουκ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν κουραστήκατε με το Facebook messenger,ευτυχώς που δεν ασχολούμαι με αυτό,τώρα καταλαβαίνετε τη ξεφτίλες είναι οι Facebook που έχουν διαφορετική πολιτική με τις εταιρείες που δίνουν εφαρμογές και εσείς χολοσκάτε γι' αυτό. Viber,skype μια χαρά για εμένα και δεν έχουν πρόβλημα με τα Windows Phones. Για εμενα είσαι αρχηγός που δεν ασχολησε αλλα ρε φιλε αν οι φίλοι σου παιζανε μπάλα με αυτό και εσένα σε πετούσε απέξω δεν θα ζοριζόσουνα ,και δεν μπορείς να υποχρεώσεις τους άλλους να κατεβάζουν εφαρμογές και να τις δουλέψουν για πάρτη σου .Χρησταρα και εγώ τώρα το έμαθα οποτε ίδωμεν 1
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο καθένας παίζει τη μπάλα που ξέρει,πολλοί δικοί μου έχουν Facebook αλλά δεν σημαίνει ότι εγώ που δεν έχω είμαι στην απέξω,γι' αυτό είναι δικοί μου φίλοι μου,γιατί δεν χρειάζεται το Facebook για να επικοινωνήσουμε μπορούμε με πολλούς τρόπους,αν περιμένουμε να παίζουμε μπάλα μέσα από ένα υπολογιστή η ένα smartphone η μόνο από το Facebook τελειώσαμε. 2
panos9553 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Retro να πω κατι γιατί θεωρώ υποχρέωση μου να το πω..γιατί μόλις διάβασα κάποια σχόλια ποιο πίσω.. Μιλώ κάπως έντονα(με εκτίμηση και σεβασμό πάντα ομως) κάποιες φορες ειδικά σε εσένα γιατί πήρα το θάρρος μετα από κάποια εποικοδομητικά post που ανταλλάξαμε αυτο το διάστημα. Ετσι αν και συμφωνώ σε αρκετα με το παλικάρι που σε έβγαλε αρχηγό και καλα κάποιας συμμορίας να το θέσω έτσι..επουδενι δεν συμφωνώ σε αυτο το τελευταίο και ότι πήρες κόσμο στο λαιμό σου και ότι θες να πουλήσεις και μπλα μπλα..ειμαι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ. Το πως συμπεριφέρεσαι γενικά και το τι επιδιώκεις ειναι ευδιακριτο ακομα και πίσω από το πληκτρολόγιο..και οσο και αν τα έχω με την απαραδεκτη Ms τα facebook(σε αυτο επέτρεψε μου να μην αλλάζω αποψη μέχρι να έρθουν τα πάνω κάτω)κλπ δεν πρόκειται να παρεξηγηθώ με ένα εξαιρετικό συνομιλητή όπως εσύ..η παρέα και η καλή καρδια πάνω από ολα μάγκες.. 3
cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ΤΙ παίχτηκε ρε σεις; τι 2 γιγα για fb/messenger λέτε; ποτε εγινε αυτο; Στο στόρι αν πας να το κατεβάσεις γράφει ελάχιστη μνήμη δυο γίγα. Εγώ όμως το κατέβασα πριν λίγο χωρίς πρόβλημα και δουλεύει. Προφανώς για να μην τους βρίζουν το βάλανε. 1
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όλο καλά λόγια Πάνο και retro ανταλλάζετε,κάτι παίζει εδω 5
κουξκουκ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο καθένας παίζει τη μπάλα που ξέρει,πολλοί δικοί μου έχουν Facebook αλλά δεν σημαίνει ότι εγώ που δεν έχω είμαι στην απέξω,γι' αυτό είναι δικοί μου φίλοι μου,γιατί δεν χρειάζεται το Facebook για να επικοινωνήσουμε μπορούμε με πολλούς τρόπους,αν περιμένουμε να παίζουμε μπάλα μέσα από ένα υπολογιστή η ένα smartphone η μόνο από το Facebook τελειώσαμε.φιλε είσαι λάθος το ότι κάνετε εσύ και η παρέα σου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο από αυτό που γίνεται,σε μερικά σημεία κρίνονται τα παιχνίδια στο να αγοράσει καποιως μια συσκευή και αυτό ειναι ένα από αυτά ,μετά αυτό με τι σειρά του θα φέρει άνθηση στο οικοσυστημα και έτσι θα ανακτηθουν καινούργιοι και παλιοί πελάτες ,γι αυτό μίλησα πριν για κοντόφθαλμη τακτική,αν η Μς αναγκαζε κατά κάποιον τρόπο να φτιαχτούν εφαρμογές όπως αυτη και άλλες στοιχειώδης και να δουλεύουν ρολοι κανένας μας δεν θα παραπονιόταν για τα κολλήματα στα live tilew 2
Xristaras12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 νομίζω με τις νεες εξελίξεις στις εφαρμογές και στα γενικότερα νεα,το 435 μου θα βγάλει αριθμητικό πληκτρολόγιο σε λίγο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 6
Retromaniac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 νομίζω με τις νεες εξελίξεις στις εφαρμογές και στα γενικότερα νεα,το 435 μου θα βγάλει αριθμητικό πληκτρολόγιο σε λίγο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κοτσάρεις και ένα mini εκτυπωτή στην πλάτη και έχεις μια ωραία ταμειακή τυχερέ! 2
Xristaras12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κοτσάρεις και ένα mini εκτυπωτή στην πλάτη και έχεις μια ωραία ταμειακή τυχερέ! μπα πιο πιθανό ειναι να μου γράψει στην οθόνη "αστο μαν μου θα γινω feature phone" 3
panos9553 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όλο καλά λόγια Πάνο και retro ανταλλάζετε,κάτι παίζει εδω Ακομα δεν κατάλαβες γιατί; Εγω ειμαι ο υπαρχηγος της συμμορίας..και σαν λογιστής του κρατάω ταμείο από τις απίστευτες εισπράξεις που κονομησε από τα άτομα που πήρε στον λαιμό του...σε είχα για πιο γατονι... φιλε είσαι λάθος το ότι κάνετε εσύ και η παρέα σου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο από αυτό που γίνεται,σε μερικά σημεία κρίνονται τα παιχνίδια στο να αγοράσει καποιως μια συσκευή και αυτό ειναι ένα από αυτά ,μετά αυτό με τι σειρά του θα φέρει άνθηση στο οικοσυστημα και έτσι θα ανακτηθουν καινούργιοι και παλιοί πελάτες ,γι αυτό μίλησα πριν για κοντόφθαλμη τακτική,αν η Μς αναγκαζε κατά κάποιον τρόπο να φτιαχτούν εφαρμογές όπως αυτη και άλλες στοιχειώδης και να δουλεύουν ρολοι κανένας μας δεν θα παραπονιόταν για τα κολλήματα στα live tilewΈτσι ακριβώς όπως τα λες εδω.. 1
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ακομα δεν κατάλαβες γιατί; Εγω ειμαι ο υπαρχηγος της συμμορίας..και σαν λογιστής του κρατάω ταμείο από τις απίστευτες εισπράξεις που κονομησε από τα άτομα που πήρε στον λαιμό του...σε είχα για πιο γατονι... Το είχα καταλάβει απλα σας έκανα να το παραδεχτείτε σε όλους για να δουν με ποιους έχουν να κάνουν..φιλε είσαι λάθος το ότι κάνετε εσύ και η παρέα σου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο από αυτό που γίνεται,σε μερικά σημεία κρίνονται τα παιχνίδια στο να αγοράσει καποιως μια συσκευή και αυτό ειναι ένα από αυτά ,μετά αυτό με τι σειρά του θα φέρει άνθηση στο οικοσυστημα και έτσι θα ανακτηθουν καινούργιοι και παλιοί πελάτες ,γι αυτό μίλησα πριν για κοντόφθαλμη τακτική,αν η Μς αναγκαζε κατά κάποιον τρόπο να φτιαχτούν εφαρμογές όπως αυτη και άλλες στοιχειώδης και να δουλεύουν ρολοι κανένας μας δεν θα παραπονιόταν για τα κολλήματα στα live tilew Λάθος δεν είμαι,μίλησα για μια εφαρμογή που δεν θέλω να έχω προσωπικά και ότι μια εφαρμογή δεν θα με χωρίσει από τους φίλους γιατί θα βρω τρόπο να έρθω σε επαφή μαζί τους. Τώρα αν το γενικό σύνολο θέλει οπωσδήποτε εφαρμογή Facebook και δεν του κάνει μέσω edge η άλλης βοηθητικής εφαρμογής δεν θα πάρει windows phone (αν τελικά γίνει έτσι) Πάντως τα παιχνίδια των εταιρειών είναι πολλά,πετάνε μια ιστορία για να δουν αντιδράσεις και πολλά άλλα βάση των συμφερόντων του. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα