Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι φταίει η Microsoft για εφαρμογή του fb? Καλύτερα που έβαλαν όριο να ησυχάσουμε και από την γκρίνια.

Το θεωρείς καλυτερο δηλαδή που το 95% των συσκευων θα μείνουν χωρίς Facebook -messenger και όχι ας πουμε η Ms να το κυνηγήσει- παλεψει ώστε το fb να ασχοληθεί λιγο παραπάνω ώστε να φτιάξει καλύτερες εφαρμογές ;
  • Like 2
Δημοσ.

Για το ότι για τα Facebook - messenger έβαλαν όριο στα 2gb ram..έχετε να πείτε κατι;;

Παιδια θελω σταράτες κουβέντες και όχι σου-ξου μου-ξου..

Πάνο τι να πούμε; να απολογηθούμε για το τι κάνει το fb ή να το καταδικάσουμε; Προφανώς και δεν είναι ωραία εξέλιξη. Αλλά δεν καταλαβαίνω το σταράτες κουβέντες χωρίς σουξουμουξου. Είμαστε υποχρεωμένοι όποτε κάποια εταιρεια δεν κάνει αυτό που γουστάρουμε εδώ να απολογούμαστε ή να κάνουμε κάτι; και αν ναι τι και για πιο λόγο;
  • Like 2
Δημοσ.

Πάνο τι να πούμε; να απολογηθούμε για το τι κάνει το fb ή να το καταδικάσουμε; Προφανώς και δεν είναι ωραία εξέλιξη. Αλλά δεν καταλαβαίνω το σταράτες κουβέντες χωρίς σουξουμουξου. Είμαστε υποχρεωμένοι όποτε κάποια εταιρεια δεν κάνει αυτό που γουστάρουμε εδώ να κάνουμε κάτι; και αν ναι τι και για πιο λόγο;

Retro όταν λεω σταράτες κουβέντες εννοώ..ας πουμε το δεν ειναι ωραια εξελιξη που λες ειναι σουξουμουξου..αν έλεγες ομως το Facebook ειναι απαράδεκτο με αυτο που κάνει καθώς και η Ms που το επιτρέπει στο λειτουργικό της διότι μένουν απέξω σχεδόν ολα της τα τηλέφωνα Τοτε θα μιλούσες σταρατα..

Και φυσικά ο κάθε χρήστης που θέλει να βοηθήσει τους υπόλοιπους αν μη τι αλλο να αναφέρει τα κουλα κάθε εταιρίας..αλλιως δεν θα υπήρχε λόγος να γράφουμε σε αυτο το forum και σε κάθε forum...

Αν ας πουμε φτιάξει αυριο κάποιος θέμα με αγορα νέου κινητού και προταθει κάποιο Wm με 1gram δεν πρέπει να πεταχτεί κάποιος που έχει φιλότιμο και να του πει..μεγαλε ωππ..γιοκ τα facebook για αυτες τις συσκευες..και να τον γλιτώσει;;Η κάνω λάθος;

Δημοσ.

Είναι δηλαδή το φεισμπουκ λόγος αγοράς η μή κάποιου κινητού?

Η το ποκεμον?

Θα μου πεις τώρα τι ψάχνω ε?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι δηλαδή το φεισμπουκ λόγος αγορά η μή κάποιου κινητού?

Η το ποκεμον?

Θα μου πεις τώρα τι ψάχνω ε?

Ποιο ποκεμον μωρε πετάς και εσύ τωρα..

Μα να μην έχεις Facebook και messenger εν έτη 2016-2017..που το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι από 13 χρονων μέχρι 80 πλέον; Για τους δικούς τους λόγους ο κάθε ένας..

Αλλα τωρα το ειδα..Βασικά εγω μιλαω για smartphone εσύ για κινητό Οποτε μάλλον για αλλο πράγμα μιλάμε προφανώς..

Δημοσ.

Απαράδεκτο είναι για σένα. Αλλά αν το πάρεις λογικά το fb είναι μια εταιρεία που δεν είναι υποχρεωμένη καν να έχει εφαρμογή σε κανένα mobile platform. Αν θέλει το κάνει αν θέλει όχι. Ναι είναι απαράδεκτο από την πλευρά εκείνου που δεν έχει 2 gb. Αλλά τελείως αντικειμενικά μιλώντας από την στιγμή που δεν σου έχει κάποια υποχρέωση και στην παρέχει δωρεάν πως ακριβώς εσύ απαιτείς και κατακρίνεις; Είναι σαν να λέω εγώ αύριο κόβω την εφαρμογή από δωρεάν ή την κάνω μόνο για 2 gb. Από την στιγμή που είναι δωρεάν οτι θέλω κάνω. Δεν σου είμαι υποχρεωμένος για κάτι.

Και επίσης κάνεις μα κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να πιάσει τον άλλον και να του πει ξέρεις φίλε μην πάρεις Windows γιατί έτσι. Ναι θα ήταν ωραίο να το κάνει αλλά δεν είναι υποχρεωμένος.

Εν τέλει γιατί ζητάς από τους άλλους να καταδικάσουν το fb και δεν το κάνεις εξ αρχής ο ίδιος και όποιος θέλει χωρίς να του το ζητάς, γιατί λογικά πάντα μιλώντας, δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Δημοκρατία έχουμε.

Οπότε λογικά μιλώντας και ΧΩΡΙΣ σουξουμουξου καθαρά και σταρατα σου λέω ότι είναι μια πολύ κακή εξέλιξη αλλά σε καμία περίπτωση απαράδεκτη από την στιγμή που είναι δωρεάν.

Και πανό πίστεψε με στα λέω με όλη την καλή μου προαιρεση. Ελπίζω να με καταλάβεις.

Εδώ μέσα ειμαστε όλοι απλοι χρήστες. Ότι λέμε το λέμε σαν γνώμη μας. Δεν είμαστε εντεταλμένοι από κανέναν και υποχρεωμένοι για τίποτα. Κανεις δεν είναι υπόλογος.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο ποκεμον μωρε πετάς και εσύ τωρα..

Μα να μην έχεις Facebook και messenger εν έτη 2016-2017..που το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι από 13 χρονων μέχρι 80 πλέον; Για τους δικούς τους λόγους ο κάθε ένας..

Αλλα τωρα το ειδα..Βασικά εγω μιλαω για smartphone εσύ για κινητό Οποτε μάλλον για αλλο πράγμα μιλάμε προφανώς..

Ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι και ποιοί το χρησιμοποιούν.

Το είχα από τότε που βγήκε (2004) μέχρι το 2009... σε smartphone ποτέ δεν το εγκατέστησα

Όσο για "εσύ μιλάς για smartphone και εγώ για κινητό"... έλα παπούλη μ' να σου δείξω που το 'χει η γιαγιά... :D :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι και ποιοί το χρησιμοποιούν.

Το είχα από τότε που βγήκε (2004) μέχρι το 2009... σε smartphone ποτέ δεν το εγκατέστησα

Όσο για "εσύ μιλάς για smartphone και εγώ για κινητό"... έλα παπούλη μ' να σου δείξω που το 'χει η γιαγιά... :D :lol:

Για πες μου τοτε τους πραγματικούς λόγους για να αγοράσει κάποιος smartphone..

Συγνώμη το φβ δεν τρέχει από το edge;

Πρέπει οπωσδήποτε να τρέχει από εφαρμογή;

Slim social for Facebook

Εφαρμογή καλή

Αν καιβαυτο δεν δικαιολογεί κατι..παμε παρακάτω ομως..με το messenger τι θα γίνει ομως;
Δημοσ.

Slim social for Facebook

Εφαρμογή καλή, Και για τα μυνηματα οπως στο messenger

Και μόλις έκανα εγκατάσταση την επίσημη εφαρμογή του Facebook και δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτο είναι για σένα. Αλλά αν το πάρεις λογικά το fb είναι μια εταιρεία που δεν είναι υποχρεωμένη καν να έχει εφαρμογή σε κανένα mobile platform. Αν θέλει το κάνει αν θέλει όχι. Ναι είναι απαράδεκτο από την πλευρά εκείνου που δεν έχει 2 gb. Αλλά τελείως αντικειμενικά μιλώντας από την στιγμή που δεν σου έχει κάποια υποχρέωση και στην παρέχει δωρεάν πως ακριβώς εσύ απαιτείς και κατακρίνεις; Είναι σαν να λέω εγώ αύριο κόβω την εφαρμογή από δωρεάν ή την κάνω μόνο για 2 gb. Από την στιγμή που είναι δωρεάν οτι θέλω κάνω. Δεν σου είμαι υποχρεωμένος για κάτι.

Και επίσης κάνεις μα κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να πιάσει τον άλλον και να του πει ξέρεις φίλε μην πάρεις Windows γιατί έτσι. Ναι θα ήταν ωραίο να το κάνει αλλά δεν είναι υποχρεωμένος.

Εν τέλει γιατί ζητάς από τους άλλους να καταδικάσουν το fb και δεν το κάνεις εξ αρχής ο ίδιος και όποιος θέλει χωρίς να του το ζητάς, γιατί λογικά πάντα μιλώντας, δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Δημοκρατία έχουμε.

Οπότε λογικά μιλώντας και ΧΩΡΙΣ σουξουμουξου καθαρά και σταρατα σου λέω ότι είναι μια πολύ κακή εξέλιξη αλλά σε καμία περίπτωση απαράδεκτη από την στιγμή που είναι δωρεάν.

Και πανό πίστεψε με στα λέω με όλη την καλή μου προαιρεση. Ελπίζω να με καταλάβεις.

Εδώ μέσα ειμαστε όλοι απλοι χρήστες. Ότι λέμε το λέμε σαν γνώμη μας. Δεν είμαστε εντεταλμένοι από κανέναν και υποχρεωμένοι για τίποτα. Κανεις δεν είναι υπόλογος.

Θα απαντήσω μόνο το εξης διότι τα υπόλοιπα πανε εντελώς αλλου την κουβέντα..

Ειναι foul και των δυο εταιρειών..οταν αγοραζω ένα κινητό ms και της τα σκάω έστω και αυτα τα 100 ευρω..απαιτω να έχει αυτα που είχε από την αρχή τουλάχιστον..αυτα που πλήρωσα για να έχω και γνώριζα τι έπαιρνα..

Δεν με νοιάζει εμενα τι θα κάνει η Μς αλλα να κόψει τ κεφάλι της να μου δώσει πίσω αυτο που είχα...αλλιως να το κλείσει εντελώς το μαγαζί..ειναι στο χέρι της και το ξέρουμε όλοι αυτο..το μόνο που μένει ειναι να το κάνει..

Άρα δεν έχουμε ν κάνουμε μόνο με το facebook και την δωρεάν εφαρμογή που την δίνει όπου γουστάρει όπως λες..αλλα έχουμε να κάνουμε με τον μεσάζοντα Ms που αυτη αυτη ανεβάζει στο store της ότι γουστάρει και επιτρέπει..με ότι συνεπάγεται αυτο..

Επίσης εισαι προγραμματιστης..πως δικαιολογείς ότι το 4s πάει το messenger μπάλα με 512mb ram και δεν μπορούν τα wm με 1gb ram..

• Like 1
Δημοσ.

Καλά για κλάματα θα ειναι η Ms αμα όντως ισχύει αυτό που συζητήσαμε παιδιά,δεν φταίει καμια εταιρία τύπου Facebook η ms φταει σε αυτό θέμα τα αντροιντ τύπου μότο g και iphone τρέχουν από πάντα τέτοιες εφαρμογές με την ίδια ραμ ,ο διάλογος δεν το χρησιμοποιώ δεν με ενδιαφέρει η ειδηση ειναι και αυτό πολύ κοντόφθαλμο δεν θα πω γιατί μυαλό έχουμε όλοι.Καλυτερη λύση για εμενα ειναι να το σταματήσουν το λυτουργικο και να σταματήσουν να το ξεφτιλίζουν με τέτοια πράγματα που κάνουν και το λέω αυτό γιατί εμείς που αγοράσαμε window phone ξέραμε τι περνάμε και δεν μας φταίει κανεις ,αλλα να μην το κάνουμε χειρότερα από ότι ήταν

Δημοσ.

Slim social for Facebook

Εφαρμογή καλή, Και για τα μυνηματα οπως στο messenger, και δουλεύει και σε 512μβ κινητό

Cameranek την έχω χρησιμοποιήσει καλή εφαρμογή τιμια αλλα της λείπουν αρκετές ευκολίες..

Σε ευχαριστώ πάντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...