cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 https://www.fugly.com/media/IMAGES/Drunk/windows-beer.jpg Να το κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι και οι 5 Από κορινθο είμαι επειδή πολύ χαρήκατε... σας επαναφέρω στη τάξη... εδώ παρατηρούμε ενα μοναδικό φαινόμενο ghosting & transparent tile χωρίς καθόλου πληροφορίες Μετάφραση γιατί σε έχασα;
cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Από γούγλη φαινόμενο ghosting και διαφανή κεραμίδι χωρίς καθόλου πληροφορίες fainómeno ghosting kai diafaní keramídi chorís kathólou pliroforíes
salida Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 το tile του calendar έχει bugarei και γράφει μονο Outlook Calendar, ούτε ημερομηνία ούτε τα events.
cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Βάλε calendar for business για κεραμίδι. Σε ποια έκδοση είσαι; 1
cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μόνο ημερομηνία μου λέει, αν είναι και σωστά είναι θαύμα. Δοκίμασε αυτό που σου λέω, calendar for business ,μήπως σε βολεύει καλύτερα. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει κάποια λύση root στο windows 10 mobile ; Μέχρι στιγμής το 640xl 3g ds μου το έχω ως έχει με τα τελευταία updates, είμαι ικανοποιημένος απλά όσο και αν έψαξα δεν έβγαλα ακριβώς άκρη για το ποια είναι τα ωφέλη του root σε windows phone, έτσι για το γαμώτο που λένε ήθελα να δω τι παραπάνω κερδίζει κάποιος με το root αλλά γενικά δεν βρήκα κάτι που να ξεκαθαρίζει το ζήτημα. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει κάποια λύση root στο windows 10 mobile ; Μέχρι στιγμής το 640xl 3g ds μου το έχω ως έχει με τα τελευταία updates, είμαι ικανοποιημένος απλά όσο και αν έψαξα δεν έβγαλα ακριβώς άκρη για το ποια είναι τα ωφέλη του root σε windows phone, έτσι για το γαμώτο που λένε ήθελα να δω τι παραπάνω κερδίζει κάποιος με το root αλλά γενικά δεν βρήκα κάτι που να ξεκαθαρίζει το ζήτημα. Μηπως εννοεις το interop tools? Προσοχη ομως γιατι την οποιαδηποτε βλακεια που θα γινει, θα πρεπει να κανεις reset το κινητο σ!(δεν εχει επιλογη backup ή κατι τετοιο η app) 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτό λέω ναι, βρήκα το παρακάτω guide αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, τι κινδύνους κρύβει κλπ. Λέω να μην ασχοληθώ καν απλά λέω δεν χάνω κάτι με το να ρωτήσω, επειδή γίνεται μια ωραία συζήτηση εδώ από κατόχους windows phones λέω να μαζέψω γνώμες στο κατά πόσο αξίζει κάτι τέτοιο : http://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/jailbreak-interop-unlock-windows-10-t3178140 1
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Απλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται ρουτ το wp εκτός αν μπορούσες να βάλεις εφαρμογές από android που να παίζουν κανονικά,κάτι τέτοιο όμως δεν υπάρχει οπότε άδικος κόπος. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Παιδες παρατηρω πως η μπαταρια στην τελευταια εκδοση fast ring χειροτερευσε....σαν να ειναι κατι στο παρασκηνιο και τρωει σιγα σιγα μπαταρια, δεν ξερω βεβαια ακριβως ποσο τρωει ανα ωρα.......οι ρυθμισεις (γενικως) ειναι οπως και πριν κανω update! Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος;
panos9553 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Για το ότι για τα Facebook - messenger έβαλαν όριο στα 2gb ram..έχετε να πείτε κατι;; Παιδια θελω σταράτες κουβέντες και όχι σου-ξου μου-ξου.. 1
cameranek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θρύλε δεν την δουλεύω γιατί έχει πρόβλημα και στο στόρι με τα ελληνικά, και το βασικότερο για μένα είναι ότι δεν μου κόβει τις διαφημίσεις και είναι πολύ ενοχλητικό. Θα βγει πιστεύω γρήγορα άλλη. Υπομουνί. Για το ότι για τα Facebook - messenger έβαλαν όριο στα 2gb ram..έχετε να πείτε κατι;; Παιδια θελω σταράτες κουβέντες και όχι σου-ξου μου-ξου.. Slim social for FacebookΜικρό ελαφρύ και καλό. Οι εφαρμογές της φβ είναι ΓΤΠ 1
tasos-e Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Για το ότι για τα Facebook - messenger έβαλαν όριο στα 2gb ram..έχετε να πείτε κατι;; Παιδια θελω σταράτες κουβέντες και όχι σου-ξου μου-ξου.. Σταράτα δεν έχω και δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν με ενδιαφέρει,αλλά θεωρώ μέγα λάθος να το κάνει αυτό και φταίνε και οι δύο Facebook Microsoft. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα