Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό εδώ έχει διαφορά;

http://www.agorashop.gr/store/gialini-membrani-lumia-955.html

Edit: Συγκεκριμένα έχω πάρει αυτό: http://www.agorashop.gr/store/gialini-membrani-lumia-950.html

Απλά όπως το κοιτάζεις, έχει ένα κενό προς τα κάτω στην αριστερή μεριά για να μην καλύπτει την κάμερα, πράγμα που στην φωτό του καταστήματος δεν φαίνεται. Κατα τ'άλλα είναι ίδιο με αυτό που μου έδειξες σε link.

Ο αισθητήρας προσέγγισης είναι όπως κοιτάζω το κινητό, στην δεξιά πάνω μεριά. Εκεί απο ότι βλέπω πιάνουν όλα ούτως η άλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Κόψε το tempered glass και βάλε το :P :)

Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου, πάρε το διαφανές πλαστικό που καλύπτουν τα βιβλία, και κόψε ένα κομμάτι να δεις αν παίζει το touch, γιατί είναι λίγο χοντρό. 50 λεπτά το μέτρο έχει...

Αυτό εδώ έχει διαφορά;

http://www.agorashop.gr/store/gialini-membrani-lumia-955.html

Edit: Συγκεκριμένα έχω πάρει αυτό: http://www.agorashop.gr/store/gialini-membrani-lumia-950.html

Απλά όπως το κοιτάζεις, έχει ένα κενό προς τα κάτω στην αριστερή μεριά για να μην καλύπτει την κάμερα, πράγμα που στην φωτό του καταστήματος δεν φαίνεται. Κατα τ'άλλα είναι ίδιο με αυτό που μου έδειξες σε link.

Ο αισθητήρας προσέγγισης είναι όπως κοιτάζω το κινητό, στην δεξιά πάνω μεριά. Εκεί απο ότι βλέπω πιάνουν όλα ούτως η άλλως.

Αν είναι εκεί ο αισθητήρας τότε ούτε αυτό που σου έδειξα σου κάνει. Εμένα στο 950 xl δεν το καλύπτει. Αλλά η κάμερα και ο αισθητήρας είναι από την ίδια μεριά...

• Like 1
Δημοσ.

Βρέθηκε λύση. Τι σκέφτηκα πάλι, ώρες ώρες με θαυμάζω.  :-D

Το πρώτο glass που έβαλα ήταν με τη συσκευή σβηστή. Σκέφτηκα μήπως κατα το άνοιγμα κάνουν κάποιο είδος calibation οι αισθητήρες και γι'αυτό το νέο δεν δουλεύει. Τελικά δεν ξέρω αν είναι όπως το σκέφτηκα, πάντως έβγαλα το glass, έσβησα τη συσκευή, έβαλα το glass και μετά άνοιξα τη συσκευή. Βουαλά. Όλα λειτουργούν άψογα.

(Καλα Retro με πέθανες με τις λύσεις και του κοψίματος αλλά και του βιβλιοπωλείου. Χαχαχαχαχα)

Με την ευκαιρία να πετάξω κι ένα tip. Πολύ ωραία συσκευή το 950 σε όλα του. Αλλά μετά απο 2 μέρες με το 950 ένα έχω να πώ. Το 930 θα μου λείψει. Η Nokia είναι Nokia και στα σημεία, φαίνεται.

• Like 3
Δημοσ.

Με την ευκαιρία να πετάξω κι ένα tip. Πολύ ωραία συσκευή το 950 σε όλα του. Αλλά μετά απο 2 μέρες με το 950 ένα έχω να πώ. Το 930 θα μου λείψει. Η Nokia είναι Nokia και στα σημεία, φαίνεται.

Ενδιαφέρον, για πες, για πες

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον, για πες, για πες

Είναι πολλά, τόσα πολλά που σκέφτομαι να γράψω αναλυτικό review/συγκριτικό. Εν ολίγοις, το 950 είναι πιο ελαφρύ και κομψό και απειροελάχιστα πιο γρήγορο. Το 930 όμως φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ" ή έστω "Ημουν ναυαρχίδα...".

Σχεδόν σε όλα. Απο το πιάσιμο, ποιότητα οθόνης (ακόμη και με χαμηλότερη ανάλυση, το 930 υπερέχει σαν εμπειρία), απόκριση του touch, ακόμη και τα κουμπάκια στο πλάι που στο 930 "παίζουν", ακόμη κι αυτά είναι πιο ποιοτικά.

• Like 2
Δημοσ.

Η οθόνη του 950 και 950 xl δεν είναι καλή σχετικά με το 930. Το βλέπω και εγώ, κακή γωνία, φτωχά χρώματα... Το 735 της γυναίκας (amoled) έχει καλύτερα χρώματα και γωνία θέασης...

• Like 1
Δημοσ.

Η οθόνη του 950 και 950 xl δεν είναι καλή σχετικά με το 930. Το βλέπω και εγώ, κακή γωνία, φτωχά χρώματα... Το 735 της γυναίκας (amoled) έχει καλύτερα χρώματα και γωνία θέασης...

Η οθόνη του 930 είναι αριστούργημα. Τις βάζω δίπλα δίπλα με την ίδια εικόνα και εντάξει...το καημένο το 950 δείχνει τόσο φτηνό.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά για να μην παρεξηγηθώ...μιλάω συγκριτικά. Σαφώς και η οθόνη του 950 είναι πολύ καλή. Απλα του 930 είναι "άλλη φάση".

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος που να ειναι  fast insider με Lumia 950-950xl+ continum να μας πει αν άλλαξε κάτι στην εμπειρία του continum... διάβασα ότι ήδη αρχισε να δίνει κάποια μέσα χαρακτηριστικά ( διπλα παράθυρα ... κλπ ) ! αν κάποιος το δοκιμάσει ας μας πει!

Δημοσ.

Απλά για να μην παρεξηγηθώ...μιλάω συγκριτικά. Σαφώς και η οθόνη του 950 είναι πολύ καλή. Απλα του 930 είναι "άλλη φάση".

όχι δεν είναι.  H οθονη του 930 εμφανιζει ghosting όταν κανεις scroll γρηγορα. Όταν πηγα από το 920 με το 60hz puremotion screen σε αυτή του 930 με ξενερωσε το συγκεκριμενο. Και φυσικα η μεγαλυτερη αναλυση βοηθαει στο θεμα pentile όπως και ότι δεν υποστηριζει glance screen.  Ισως στο απειρο ματι να φαινεται πιο εντυπωσιακη η οθονη του 930 αλλα καλυτερη είναι του 950

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Best Player & TV αναβάθμιση έκδοση 4.9.2

1. Καλύτερη διαχείριση m3u λιστών

α) αναβαθμίστηκε η λειτουργία parsing έτσι ώστε να θεωρούνται έγκυρες και λίστες που έχουν τα προβληματάκια τους όσον αφορά την εγκυρότητα του φορμά.(π.χ. έχουν παραλειφθεί κόμματα).

β) προστέθηκε λειτουργία επικόλλησης, η οποία σύντομα θα αναβαθμιστεί περαιτέρω έτσι ώστε η επικόλληση λιστών να γίνεται και από browser (Και τώρα γίνεται, αλλά δεν αναγνωρίζεται η αλλαγή γραμμής)

2. *Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων από συμβατούς εξυπηρετητές αρχείων πολυμέσων(media servers). Προτεινόμενος media sever: ο ενσωματωμένος στα Windows 10.
*Σημείωση: Το παραπάνω χαρακτηριστικό βρίσκεται σε beta έκδοση και μόνο για την desktop έκδοση. Σε mobile δεν υποστηρίζεται προς το παρόν, ενώ το mobile κομμάτι θα πάρει αναβάθμιση play to(casting), καθώς το ενσωματωμένο στα Windows παρουσιάζει αρκετά λειτουργικά προβλήματα.

υ.γ. Αν υπάρχει κάποιος/α που έχει και Χbox οne και κατεβάσει την εφαρμογή και εκεί, παρακαλώ ας στείλει ένα μήνυμα σχετικά με το πώς συμπεριφέρεται η εφαρμογή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...