teo20net Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βασικα τεο το ειπα διοτι κατι 15χρονα εψαχναν κινητο μονο και μονο για pokemon go(τοτε που ηταν μοδα) θα μπορουσαν να πανε σε Windows!! Γιαυτο το ειπα!! χαχαχαχα!! *εμμ εστω και αυτοοο το λιγο ποσοστο χρηστών και αν! Το post μου ήταν γενικό, δεν ήταν απάντηση σ' αυτά που είπες. Απλά σκέφτομαι πόσοι κατά καιρούς το έχουν αναφέρει και κάτι με πιάνει. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Είναι πρόβλημα οθόνης, όσο είναι στην εγγύηση το αλλάζουμε , με 10-15 μέρες αναμονή. Το έστειλα 5/10 . Δεν είναι θέμα 8 ή 10 , είναι θέμα οθόνης. Αν ειναι προβλημα οθονης τοτε γιατι λυνεται με restart? Το κανει αραιά που!
cameranek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν ειναι προβλημα οθονης τοτε γιατι λυνεται με restart? Το κανει αραιά που! μεχρι ποτε εχεις εγγυηση? και μενα αραια και που ξικινησε... και μετα συνεχεια. Αφου εχει εγγυηση και θα το αλλαξουν, γιατι να σκαω? εχω αλλα κινητα να κανω δουλεια μεχρι να ερθει απο σερβις (και ειναι και ανθεκτικο, αφου αντεξε αρκετα βαρβατα χτυπηματα στο τοιχο με την πλατη, καθε φορα που τοκανε)
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον filter bubble... Δεν γοσυσταρει ας μην πάρει .... Ο ρετρο δεν ψάχνει πελάτες εμας γιατί μας έδωσε δωρεάν την εφσρμογξ του ... Οποτε καταλαβαίνεις filter bub le ότι λες ασυναρτησίες ... Επίσης αν εισαι τόσο ξενερωμένος ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗ MICROSOFT ... Και άντε γεια ... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτό με τα λεφτά είναι όντως τελείως άκυρο. Ακόμα και μόνο δυο βδομάδες να φας για να φτιάξεις μια εφαρμογή σιγά μην περιμένεις να κονομήσεις από τα άτομα που γράφουμε εδώ μέσα. Γενικά δεν υπάρχει και εύκολη κονόμα σε κανένα store εκτός αν πάρεις έργο για κάποιο τρίτο οργανισμό (πχ τράπεζα) ή αν κάνεις την σούπερ επιτυχία (ένα διάσημο παιχνίδι) με εκκατομύρια downloads. ΥΓ Βγάλανε σήμερα το Instagram και για PC windows 10.
Retromaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι ποτέ δυνατόν. Αν ήταν να βγάζεις λεφτά από 20 άτομα θα ήμασταν όλοι οι devs πλούσιοι. Προτιμώ (και γουστάρω) να το δώσω σε όλους δωρεάν εδώ μέσα. Και χωρίς πλάκα τώρα, αν το ένα κίνητρο που φτιάχνεις εφαρμογή είναι τα λεφτά, που ρεαλιστικά μιλώντας ξέρεις ότι δεν έχεις πολλές ελπίδες, το άλλο είναι αυτό Και επισης ολοι προσεξτε πως 3 εφαρμογες Ελληνων ειναι απο τις 5 αγαπημενες μου σε ολο το μαρκετ πλεον. Η δικια σου Retro, η οποια ανοιγει ποιο γρηγορα και απο την native,πως το καταφερες ρε μαν αυτο μου λες? Και εχει και του κοσμου τις επιλογες πλεον..Μαγκες ολοι τρεχατε!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση ακόμη και αν δεν βγάλεις φράγκο. 2
cameranek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ρετρό... Τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν δεν έχεις μια; 2
tasos-e Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Retro καταλαβαίνω τη νιώθεις φίλε μου,όταν από τον pano9553 έχεις τόσο καλή κριτική είναι η μεγαλύτερη χαρά ????. Να χαλαρώσουμε και λίγο... 1
aris 4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αν ειναι προβλημα οθονης τοτε γιατι λυνεται με restart? Το κανει αραιά που! Κ εγώ το έχω "πάθει" στο 532 ,εμφανίζεται μετά από updates ή απενεργοποιήσεις που κ που .Εξαφανίζεται επίσης μετά από απενεργοποίηση ( αφού έκανε εμφάνιση) ή σε ακραία φάση soft reset. Εννοείται ότι δεν το θεωρώ πρόβλημα ικανό για να πάει σε service,ειδικά όταν δεν κολλάει πουθενά αλλού ποτέ. Πρώτη εκτίμηση για νέα ενημέρωση,βελτίωσε το μόνο θέμα μου που ήταν αποφόρτιση μπαταρίας σε ανοιχτά δεδομένα ( στο WiFi είχε κ έχει νορμάλ απώλεια). 1
anamenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με τον filter bubble... Δεν γοσυσταρει ας μην πάρει .... Ο ρετρο δεν ψάχνει πελάτες εμας γιατί μας έδωσε δωρεάν την εφσρμογξ του ... Οποτε καταλαβαίνεις filter bub le ότι λες ασυναρτησίες ... Επίσης αν εισαι τόσο ξενερωμένος ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗ MICROSOFT ... Και άντε γεια ... έγραψες φιλε, ο άνθρωπος μας το έδωσε σε όλους free χωρίς καμία υποχρέωση και έρχεται ο καθένας άκυρος και τον κατηγορεί. 3
teo20net Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μια ερώτηση παίδες. Μαζί με το 950 πήρα και tempered glass. Όπως και κάθε άλλη φορά όμως, το tempered glass μου ήρθε σπασμένο. Το κατάστημα ωστόσο με εξυπηρέτησε άμεσα και σήμερα μου παρέλαβα το καινούριο. Έστω και σπασμένο, το προηγούμενο το πέρασα προσωρινά απλά για να μην έχω εκτεθειμένη την οθόνη και ήταν μια χαρά. Τώρα που έβαλα το καινούριο, όταν κάνω κλήση, επηρεάζει τον proximity sensor και με το που πατάω κλήση, μου σβήνει η οθόνη γιατί καταλαβαίνει ότι το έχω στο αυτί. Για να σας προλάβω, είχα φάει παλιότερα τον κόσμο όταν το είχα πάθει και με το 930 μου, μέχρι να βρώ τι έφταιγε. Τα προηγούμενο (σπασμένο) και το καινούριο tempered glass είναι ακριβώς τα ίδια. Απλά χθές με το σπασμένο δεν είχα θέμα, τώρα όμως έχω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο; 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι εγώ θοδωρή. Το είχα πάθει στην αρχή με το 950. Πολλά γυαλάκια για το 950 έχουν λάθος προδιαγραφές και καλύπτουν τον proximity sensor. Μια έρευνα στα ξένα forums και θα καταλάβες ότι είναι πολλά αυτά. Είναι καθαρά τυχαίο και οριακό αν το γυαλί θα κάνει τον proximity να κολάει. Για αυτό πρέπει να βρεις γυαλάκι που δεν το καλύπτει. Μπορώ να σου πω μία μάρκα τώρα που δεν το καλύπτει και άλλη μία όταν πάω σπίτι... Blue Star Tempered Glass 1
teo20net Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι εγώ θοδωρή. Το είχα πάθει στην αρχή με το 950. Πολλά γυαλάκια για το 950 έχουν λάθος προδιαγραφές και καλύπτουν τον proximity sensor. Μια έρευνα στα ξένα forums και θα καταλάβες ότι είναι πολλά αυτά. Είναι καθαρά τυχαίο και οριακό αν το γυαλί θα κάνει τον proximity να κολάει. Για αυτό πρέπει να βρεις γυαλάκι που δεν το καλύπτει. Μπορώ να σου πω μία μάρκα τώρα που δεν το καλύπτει και άλλη μία όταν πάω σπίτι... Blue Star Tempered Glass Το ίδιο tempered glass χθές δούλευε κανονικά...να υποθέσω ότι έτυχε; Στείλε μου σε pm τι να πάρω για να μην την ξαναπατήσω (δώσε κατευθείαν link απο skroutz) Retro. Δεν το φαντάστηκα ότι screen protector για το 950 μπορεί τελικά να μην κάνει για το 950. (facepalm x 5) Δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα αν μείνει πάνω λίγες μέρες έτσι ε; Edit: Δοκίμασα να το βγάλω και χωρίς το tempered glass δουλεύει κανονικά ο proximity sensor. Το έβγαλα και το έβαλα 4-5 φορές σε λίγο διαφορετική θέση αλλά τα ίδια μου κάνει. 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Να δες στο πρώτο link πως είναι φτιαγμένο για να μην το καλύπτει... http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1880 http://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=Blue+Star+Tempered+Glass+lumia+950 https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=192509 Εγώ όταν την πάτησα με το πρώτο γυαλάκι, έψαξα τα forums και μόλις είδα τι παίζει το πήγα πίσω και το δέκτηκε! Μου έδωσε τα λεφτά και πήρα άλλο από αλλού... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα