teo20net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Χρησταρα προφανώς το κινητό σου έχει πρόβλημα και θέλει σέρβις, δεν δικαιολογείται τόσα προβλήματα. Ναι ώρες ώρες...τα βλέπω και δεν πιστεύω ότι είναι τόσο άτυχος. Πολλά μαζεμένα.
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρετρό αυτοί που θαβουν το wp θέλουν να ρίξουν τις τιμές, να τα πάρουν πιο φτηνά. Γ' αυτό ασχολούνται με μας τους 5-6 που έχουμε Windows Phone . 2
Xristaras12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Χρησταρα προφανώς το κινητό σου έχει πρόβλημα και θέλει σέρβις, δεν δικαιολογείται τόσα προβλήματα. μέχρι και την 10586.454 ηταν άψογο. απο την 14393 και μετά μαμιέται. 1
cameranek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και την 10586.454 ηταν άψογο. απο την 14393 και μετά μαμιέται. Ξαναλέω αν μετά από hard reset συνεχίζεις να έχεις κολλήματα , τότε έχει πρόβλημα η συσκευή. Έχω στείλει ένα 532 για σέρβις γιατί μου έβγαζε μια μαύρη κάθετη γραμμή, και θέλω να στείλω ένα 435 με πρόβλημα οθόνη και αφή. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ξαναλέω αν μετά από hard reset συνεχίζεις να έχεις κολλήματα , τότε έχει πρόβλημα η συσκευή. Έχω στείλει ένα 532 για σέρβις γιατί μου έβγαζε μια μαύρη κάθετη γραμμή, και θέλω να στείλω ένα 435 με πρόβλημα οθόνη και αφή. Μαυρη καθετη γραμμη μου βγαζει και μενα οποτε του καπνισει...κανω ενα restart και ερχεται στα ισια τ! (στα 10 γινεται μονο αυτο, στα 8 δεν το χω συναντησει!) Τωρα για 435 το εχει η μανα μου και δεν εχει προβλημα με touch!
teo20net Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Στο 930 μου το έκανε καμμιά φορά πολύ randomly όταν πήγαινα να βγάλω καμμιά φωτογραφία. Σπανιότατα όμως ενώ στην φωτογραφία δεν φαινόταν τελικά. Επίσης κάποιες φορές και στο viber. 1
cameranek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μαυρη καθετη γραμμη μου βγαζει και μενα οποτε του καπνισει...κανω ενα restart και ερχεται στα ισια τ! (στα 10 γινεται μονο αυτο, στα 8 δεν το χω συναντησει!) Τωρα για 435 το εχει η μανα μου και δεν εχει προβλημα με touch! Είναι πρόβλημα οθόνης, όσο είναι στην εγγύηση το αλλάζουμε , με 10-15 μέρες αναμονή. Το έστειλα 5/10 .Δεν είναι θέμα 8 ή 10 , είναι θέμα οθόνης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το μοναδικό bug που εχω στην συσκευη ειναι οτι στην λιστα notifications and actions μια απο τις εφαρμογες που κανεις on off για ειδοποιησεις την αναφερει αντι με το ονομα της με το registry key. Πολυ πιο σπανια μπορει να πετυχεις διπλοεγγραφη και στην λιστα των background apps. Ξερω οτι το ψειριζω το θεμα αλλα απο την στιγμη που δεν βρισκω καποιο αλλο σημαντικοτερο κουσουρι στην συσκευη μου εχω αρχισει και τσεκαρω τετοιες λεπτομερειες.
cameranek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 tui αν μπορεις να λες και πιο κινητο ειναι και πια εκδοση των windows
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 535 με την τελευταια επισημη. Πριν την επετειακη η cortana καμια φορα εκλεινε πριν ολοκληρωσει την λειτουργια που την εβαζες να κανει αλλα μετα την επετειακή μου λυθηκε αυτο και παρεμειναν οι δυο λεπτομερειες που ανεφερα.
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) απευθυνομαι σε σενα που μου φαινεσαι ο πιο μετριοπαθης κ με αρκετη αντικειμενικοτητα αλλα κατα βαση θελω να μιλησω για τα windows mobile-phone k την σταση του κοσμου εδω μεσα λοιπον τα πραγματακια δεν ειναι οπως ακριβως τα παρουσιαζεις ομορφα κ στρογγυλεμενα αλλα δεν σου προσαπτω δολο ακουγαμε λοιπον ολοι τις υποσχεσεις της ms (ενω ξεραμε οτι στο παρελθον ειχε πουλησει στεγνα τον κοσμο της με τα 7.χ), διαβαζαμε τα εγκωμιαστικα σχολια για την πλατφορμα κ την εμπιστευτηκαμε ,ξεκαθαριζω καπου εδω οτι εχω ενα lumia 735 ,εξαιρετικο κινητο για τα λεφτα του κ θα ελεγα ο ορισμος του καλου vfm κινητου ,χαιρομουν να το δουλευω στα 8.1 πηρε λοιπον αργα μα πολυ αργα επισημη αναβαθμιση στα 10 κ καπου εκει επειδη η εμπειρια με τα αψεγαδιαστα 8,1 ηταν νωπη αρχισαν να λενε πολλοι δειλα δειλα ωπα τι γινεται εδω βροχη να τους την πεφτουν οι υπολοιποι χρηστες (διαβασε πισω το θρεντ αν κ ξερω οτι τα ξερεις οσα λεω γιατι συμμετεχεις ενεργα κ τακτικα εδω) οκ λεγαμε ολοι καινουργιο λειτουργικο ειναι θα το στρωσουν κ περναγαν τα update k δωσε hard reset k δωσε καθαρα περασματα και τα κουλα προβληματα επεμεναν η αλλαζαν κ ερχομαι στο ζουμι τωρα οσοι λοιπον (κ ειναι αρκετοι στο παρων θρεντ) δεν μαιμουδιζαν τα αβανταδορικα λογια του αρχηγου ρετρο κ ελεγαν τα πραγματα με το ονομα τους τους βγαζατε τρελους η αχρηστους που δεν ξερουν να περνανε το λειτουργικο ολα ηταν τελεια στα 10 αυτα λεγατε πολλοι εδω μεσα κ συνεχιζαν τα ατελειωτα updates κ λυνοταν ενα θεμα ,προσθεταν κ 5 χαζομαρουλες πολλα απο αυτα αχρειαστα κ χαλαγαν 10 ,οτι γινεται ακομα κ τωρα αφαιρουσαν σταδιακα κ χρησιμα χαρακτηριστικα σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα οποιος λοιπον επαναστατουσε κ ελεγε ωπα ρε τι γινεται εδω,συνεχιζατε να τον βγαζετε τρελο οκ ο ρετρο εχει κολλημα η θελει πελατεια οι υπολοιποι με ποια λογικη κατηγορουσατε συναδελφους χρηστες κ κανατε το μαυρο ασπρο ενω τα ιδια βιωνατε κ εσεις κ τα βιωνετε ακομα κ τωρα? πολλοι δε ακομα προτεινουν στον κοσμο να αγορασει windows phone, για ποιο διεστραμμενο λογο οδηγειτε συμφορουμιτες στο χαντακωμα? τι θα καταφερετε ακριβως? θα αυξηθει η βαση με τετοιες αστειες συμπεριφορες κ θα προσεξει η ms την πλατφορμα της προσωπικα το 735 το γυρισα στα 8,1 κ το χαιρομαι ακομα ως μπακαπ ,κανει 10 πραγματα αλλα τα κανει απειρως καλυτερα κ ποιο αξιοπιστα απο τα 10ρια που με λυσσα ακομα υποστηριζετε καποιοι αγορασα κ ενα xiaomi (κ εγω δεν το λεω development) φτηνο αλλα αρκετα γρηγορο κ ποιοτικο κ μια χαρα , μετα απο καιρο χαιρομαι ξανα παλι κινητο ,αυτο δεν σημαινει οτι εγινα μετοχος ουτε οτι δεν ξερω οτι καποια σπαγανε σαν γκοφρετες ,αυριο μπορει να αγορασω apple ,οτιδηποτε θεωρω οτι μου κανει την δεδομενη στιγμη, χωρις παρωπιδες ,χωρις fanboyισμους κ τετοιες βλακιες καταληγω λοιπον οτι οι χρηστες εδω θα ειμαστε ,οι εταιρειες θα κανουν την δουλεια τους κ θα βγαζουν λεφτακια, αλλα καποιοι θα ειμαστε αναξιοπιστοι Για το λειτουργικο Windows 7.xx δεν ειχα και το δεν εχω δει καθολου οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη...Απτα Windows 8 και 10 μπορω να πω τη γνωμη μου...Τωρα το οτι πηραν αργα update σε 10ρια σαυτο φταιει η M$ αργησε το ξερουμε,αν και πιστευω οτι εννοεις κατι αλλο, και το οτι δεν εβγαλε το Pokemon Go οπου ηταν η καταλληλη ευκαιρια της για να ανακαμψει το λειτουργικο(διοτι τοτε οταν ατομα εψαχναν κινητο κατω απο 100 ευρω για ποκεμον θα μπορουσαν να πανε σε Windows phone) δεν το κανε και εχασε και απο κει...(παλι σφαλμα της) Τωρα οταν περνας τα 10 πρεπει οντως να γινει reset διοτι μενουν κομματακια απτα 8...οταν ηταν νωρις το λειτουργικο ηταν λογικο να γινει η εμπειρια χρησης κατωτερη σε σχεση με τα 8(τωρα πια εχει ωριμασει σε σχεση με πρωτα)...Τωρα, οταν ησουν στα 10 και ειχες καπου προβλημα και εχεις δοκιμασει ολες τις δυνατες λυσεις ε η τελευταια δυστυχως φυσικα και θα ηταν reset..(οπου για καποιο λογο πετυχαινε το reset ωστε να διορθωσει το ταδε προβλημα) Τωρα αυτο το μαϊμουδισμα και αβανταδορικα λογια που λες δεν το καταλαβα, εξηγησε το αν θες(και οχι δεν ειρωνευομαι),επισης ποιους βγαλαμε τρελους;;(δωσε μηνυματα ποιους βγαλαμε τρελους να δουμε αν οντως εγινε αυτο) και ποτε ειπαμε εμεις σε καποιον αα φιλε ξες κατι; δεν περασες σωστα το λειτουργικο! (αλλο αν ηταν Android,πιστευω δλδ οτι εχει σχεση) Δεν ειχαμε πει κατι τετοιο ισα ισα λεγαμε κανε ενα reset(αν η περιπτωση ηταν αυτη 'δεν ειχε περαστει σωστα το λειτουργικο').... Τωρα για το 'οι υπολοιποι με ποια λογικη.....μεχρι και το τα βιωνετε ακομα κ τωρα' που λες τουλαχιστον για μενα ισχυει σε μερικα θεματακια που ειχαν τα 10! Τωρα για τον κοσμο που προτεινουμε να αγορασει Windows Phone..ανοιγει θεμα ο ταδε και λεει θελω κινητο απο Ελλαδα μεχρι 100 ευρω...για βρες μου εσυ 100 ευρω κινητο Android ΠΟΥ να μην κολλαει...απο Ελλαδα ομως οχι απο κινα....γιαυτο τοτε του προτεινουμε Windows Phone διοτι δεν υπαρχει ενα android της προκοπης που να μην κολλαει! Τωρα οσοι λεμε να παρουν Windows Phone δε παει 'χαμενο' εστω και 5-10 ατομα πελατεια(οταν σε threads ειχαμε προτεινει Windows Phone) Γυρισες το 735 σου στα 8.1 μεγεια σου να το χαρεις υπαρχει και αυτη η λυση(και αν το θεωρεις, και κατωτερη.) Πηρες και XIaomi μεγεια σου και χαρα σου...ηρθαμε να σου πουμε αα κοιτα ο ταδε πηρε lagdroid aka android αα θα του κολλαει(καλα οχι οτι κολλαει το Xiaomi, να χουμε να λεμε τρ) δεν σου ειπαμε....αυτη ειναι η διαφορα με μας(οτι δεν κραζουμε σε σας που παιρνετε android, για μενα τουλαχιστον) Ο καθενας με το budget του και τη χρηση του παιρνει οτι κινητο θελει!!! Αυτα τα ολιγα! Μην αναλωνομαστε αλλο σε παπαριες(που δεν φταιμε και εμεις στο κατω κατω) και τεελος! Να χετε μια καλη νυχτα! Οσο για το που ειμαι μετριοπαθης και αντικειμενικοτητα τα λεω οπως ειναι χωρις υπερβολες και τετοια...(offtopic: Γενικως λεω αληθειες, δεν θελω να λεω ψεματα διοτι δεν μαρεσει να λεω(ετσι με εχουν μαθει και οι γονεις μου),και δεν θα σε εμπιστευονται ατομα μετα....μπορει σε καποιους να ειναι πικρο που θα λες αληθειες(πχ ο ταδε εχει τετοιο προβλημα υγειας, θα στεναχωρηθει ο αλλος ισχυει αλλα τουλαχιστον θα ξερει την αληθεια και δεν θα χει διπλα του 'ψευτικα' ατομα που θα του λενε και καλα αληθειες, κατι τετοιο τελοςπαντων!(δεν το εθεσα και σωστα, οκ) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2016 από olimpiakos 7 3
teo20net Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το ότι το Pokemon Go θα μπορούσε να βοηθήσει να καθιερωθεί ένα λειτουργικό, με ξεπερνά. Καληνύχτα. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το ότι το Pokemon Go θα μπορούσε να βοηθήσει να καθιερωθεί ένα λειτουργικό, με ξεπερνά. Καληνύχτα. Βασικα τεο το ειπα διοτι κατι 15χρονα εψαχναν κινητο μονο και μονο για pokemon go(τοτε που ηταν μοδα) θα μπορουσαν να πανε σε Windows!! Γιαυτο το ειπα!! χαχαχαχα!! *εμμ εστω και αυτοοο το λιγο ποσοστο χρηστών και αν! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Το windows 10 για arm συσκευες ειναι ενα επιπλεον εργαλειο για να πουλησει υπηρεσιες η microsoft. Τι εννοω, https://mspoweruser.com/nypd-looking-to-upgrade-36000-phones-to-windows-10-mobile/ 6 εξειδικευμενες εφαρμογες, σερβερς, τεχνικη υποστηριξη, προσαρμογη του λειτουργικου στις απαιτησεις ασφαλειας του πελατη. Για εμας που εχουμε ενα windows phone και καλυπτομαστε εχει καλως, αλλιως δεν θα πολυνοιαστουν αν ανοιγεις το office με iphone ή windows phone γιατι ετσι και αλλιως την ιδια συνδρομη office 365 θα εχεις πληρωσει αν εισαι πελατης τους. Γι αυτο το λογο και δεν σκανε φραγκα για να φερει καποιος στην πλατφορμα το pokemon go κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα