Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε εσύ γράφτηκες 5 σεπτ. Πότε τα διαπίστωσες όλα αυτά και γιατί τέτοιο θυμό μαζί μου; Ποιος ήσουν πριν σε μπαναρουν; εκατσε και διάβασε 150 σελίδες 2
filter_bubble Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εκατσε και διάβασε 150 σελίδες δεν χρειαζεται να εισαι γραμμενος στο φορουμ για να διαβαζεις ,οκ?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δεν χρειαζεται να εισαι γραμμενος στο φορουμ για να διαβαζεις ,οκ? ναι μαν μου πάω να ξανακρεμαστώ απ τα τέτοια του ρετρο παλι. Δε φτάνει που τον βοηθήσαμε να βγάλει μια εφαρμογή την οποιά μας την έδωσε και δωρεαν, κατα τα άλλα προσπαθεί να βγάλει χρήματα απο μας! 6
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ναι μαν μου πάω να ξανακρεμαστώ απ τα τέτοια του ρετρο παλι.Χαχαχαχα κλαίω παλι 2
teo20net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε εσύ γράφτηκες 5 σεπτ. Πότε τα διαπίστωσες όλα αυτά και γιατί τέτοιο θυμό μαζί μου; Ποιος ήσουν πριν σε μπαναρουν; τωρα σοβαρα? ειναι απαντηση αυτη? δεν τα εκανες αυτα που λεω? το θρεντ υπαρχει κ οποιος θελει μπορει να το διαβασει κ να δει τι σταση σου εδω μεσα κ να βγαλει τα συμπερασματα του τα υπολοιπα για το ποιος ειμαι τα προσπερναω ,ουτε μενος ουτε τπτ ,λεω τα πραγματα οπως τα εχουν πει κ αλλοι Ο φίλος filter έχει μια άποψη και είναι απόλυτα σεβαστή. Την άποψή του μοιράζονται πολλοί ακόμη συμφορουμίτες. Οπότε προτείνω Retro να μην μπείς σε αντιπαράθεση, έχει χάσει πια το νόημά του αυτό το πράγμα. Filter το μόνο που έχω να σου πώ, είναι ότι προσωπικά δέχομαι την άποψή σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα. Σε κάποια σημεία έχεις δίκιο. Σου προτείνω απλά να ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες και να διαβάσεις τις απαντήσεις των "οπαδών" (αν θέλει κανείς να μας αποκαλεί έτσι) των WP, σε post που πολλάκις έχουν γίνει στον ίδιο τόνο και ύφος με το παραπάνω δικό σου. Στο μόνο που θα απαντήσω συγκεκριμένα, είναι το σημείο που λές : "πολλοι δε ακομα προτεινουν στον κοσμο να αγορασει windows phone, για ποιο διεστραμμενο λογο οδηγειτε συμφορουμιτες στο χαντακωμα?". Δεν ξέρω τίνος τι νοημοσύνη αμφισβητούμε εδώ μέσα. Παρόλα αυτά, ο καθένας έχει μια Α νοημοσύνη και κρίση. Και σίγουρα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει όφελος με το να προσπαθεί να παραπλανήσει κόσμο για λόγους διεστραμένους. Αν τώρα νομίζει ο καθένας ότι (επι προσωπικού) ο Retro έχει κέρδος και εμείς ζητοκραυγάζουμε για τον ανεβάσουμε, ειλικρινά χάνω τα λόγια μου. Σε όσους έχουν προταθεί τα WP πάντως, απο όσο έχω δεί, έχουν τονιστεί όλα τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας. Δόλο δεν διέκρινα ποτέ. Για την ιστορία είχα περίπου ένα χρόνο το 930 και χθες αγόρασα το 950. Θαρρώ πως όπως κι εγώ, υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου, έστω και απειροελάχιστο, που μας κάνει τη δουλειά που θέλουμε με το κόστος που θέλουμε. Απο εκεί και πέρα, ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του κι ας λήξουμε άλλη μια αντιπαράθεση 4-5 σελίδων. 2
tasos-e Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θα ήταν σωστά τα λόγια σου αν δεν θεωρούσες αναξιόπιστους όσους γράφουμε ας πούμε καλά λόγια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γκρινιάζω για κάτι που εμένα με βολεύει και κάνω τη δουλεία μου,για εμένα είναι καλύτερα τα 10 δεν έχω κολλήματα και τσουλάει καλά,έχει πρόβλημα που δεν έχει εφαρμογές (αναλόγως τη ζητάει ο καθένας)και ότι η ms δεν ξέρει τη θέλει να κάνει αλλά τουλάχιστον το προσπαθεί και αφού δεν έχω κόλλημα παίρνω συνέχεια ενημερώσεις βλέπουμε στην πορεία. Το τηλέφωνο 640 για τα 95€ άψογο. Γιατί λοιπόν θεωρούμε αναξιόπιστος από την στιγμή που γράφω σε θέμα μόνο για wp και δεν προσπαθώ αλλάξω το μυαλό κανενός; 1
conjure Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχω 730 dual sim και δουλεύει μια χαρά με 10.
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν filter_bubble, δεν είμαι αρχηγός κανενός, δεν με νοιάζει αν θα πάρει κάποιος android ή όχι, αν νομίζεις ότι εδώ μπαίνω για να βγάλω λεφτά κάνεις πλάκα και το μόνο που κάνω είναι να λέω μόνο την γνώμη μου. Άλλα ούτε έχω μπει πότε στο android thread και αν θα έμπαινα δεν θα το έκανα για να μηδενίζω τις επιλογές τους ή να τους βρίσω. 3
teo20net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν filter_bubble, δεν είμαι αρχηγός κανενός, δεν με νοιάζει αν θα πάρει κάποιος android ή όχι, αν νομίζεις ότι εδώ μπαίνω για να βγάλω λεφτά κάνεις πλάκα και το μόνο που κάνω είναι να λέω μόνο την γνώμη μου. Άλλα ούτε έχω μπει πότε στο android thread και αν θα έμπαινα δεν θα το έκανα για να μηδενίζω τις επιλογές τους ή να τους βρίσω. Retro το μερίδιό μου μην ξεχάσεις να μου στείλεις απο τα έσοδα της εφαρμογής. Ότι κανονίσαμε φίλε, μέχρι αύριο το πρωί θέλω το 15% στο Paypal μου. Μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ, πρέπει να πληρώσω το γραμμάτιο της Mercedes. 2
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ο τεο έχει δίκιο. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνει κάποιος εδώ και μας βάζει σε αντιπαράθεση χωρίς νόημα. Οπότε σταματώ οποιαδήποτε συζήτηση εδώ. Εδώ μέσα όλα τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα και έχουν πολύ καλή αντίληψη και νοημοσύνη για να καταλάβουν ποιος τους λέει ψέματα και ποιος είναι γνησιος καθως και τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενα του καθένα. Retro το μερίδιό μου μην ξεχάσεις να μου στείλεις απο τα έσοδα της εφαρμογής. Ότι κανονίσαμε φίλε, μέχρι αύριο το πρωί θέλω το 15% στο Paypal μου. Μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ, πρέπει να πληρώσω το γραμμάτιο της Mercedes.Τεο θα σου δώσω τα μισά από τα 8.5 ευρώ που έχω βγάλει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ. Να πληρώσεις κατευθείαν!! 2
teo20net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τεο θα σου δώσω τα μισά από τα 8.5 ευρώ που έχω βγάλει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ. Να πληρώσεις κατευθείαν!! Μη λές νούμερα, μίλα με ποσοστά. Δεν τα έχω δηλωμένα Ελλάδα, τα βάζω στην Off Shore στο Μεξικό κι αν με μπαγλαρώσουν, την έκατσα. Edit: Τον άλλο μήνα που θα πάω στο πατρικό μου, θα αγοράσω την εφαρμογή για το κινητό της μάνας μου οπότε (επενδυτικά το αναφέρω) μπορείς να υπολογίζεις ότι θα έχεις σίγουρα 1.99 ευρώ απο εμένα. Το λέω απλά για να ξέρεις τα έσοδά σου και να κανονίσεις τα επιχειρηματικά σου πλάνα για το Β Εξάμηνο του '16. 2
conjure Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παρεμπιπτόντως κάνα δυο μέρες τωρα με την 321, σημαντικοτατη βελτίωση με το double tap για όσους το χρησιμοποιούν. Επίσης μπαταρία στα ίδια επίπεδα και λίγο καλύτερα και τέλος καλυτερη ακόμα συμπεριφορά του μπλουτουθ στο αυτοκίνητο.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παρεμπιπτόντως κάνα δυο μέρες τωρα με την 321, σημαντικοτατη βελτίωση με το double tap για όσους το χρησιμοποιούν. Επίσης μπαταρία στα ίδια επίπεδα και λίγο καλύτερα και τέλος καλυτερη ακόμα συμπεριφορά του μπλουτουθ στο αυτοκίνητο. εμενα η μπαταρία με βίασε σήμερα. ειχε κολλήσει κλασσικα η Lock screen και σε 3 ώρες έφαγε 38%. ευτυχως το πήρα χαμπάρι
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μη λές νούμερα, μίλα με ποσοστά. Δεν τα έχω δηλωμένα Ελλάδα, τα βάζω στην Off Shore στο Μεξικό κι αν με μπαγλαρώσουν, την έκατσα. Edit: Τον άλλο μήνα που θα πάω στο πατρικό μου, θα αγοράσω την εφαρμογή για το κινητό της μάνας μου οπότε (επενδυτικά το αναφέρω) μπορείς να υπολογίζεις ότι θα έχεις σίγουρα 1.99 ευρώ απο εμένα. Το λέω απλά για να ξέρεις τα έσοδά σου και να κανονίσεις τα επιχειρηματικά σου πλάνα για το Β Εξάμηνο του '16. χαχαχα πάλι καλά που μου το πες! Έχω να δώσω και προκαταβολή φπα!!!Παρεμπιπτόντως κάνα δυο μέρες τωρα με την 321, σημαντικοτατη βελτίωση με το double tap για όσους το χρησιμοποιούν. Επίσης μπαταρία στα ίδια επίπεδα και λίγο καλύτερα και τέλος καλυτερη ακόμα συμπεριφορά του μπλουτουθ στο αυτοκίνητο.Έχεις δίκιο για το double tap! Μόλις το δοκίμασα που το έγραψες. Επιτέλους έγινε χρηστικό! Έκανα 5-6 προσπάθειες πριν.
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εμενα η μπαταρία με βίασε σήμερα. ειχε κολλήσει κλασσικα η Lock screen και σε 3 ώρες έφαγε 38%. ευτυχως το πήρα χαμπάρι Χρησταρα προφανώς το κινητό σου έχει πρόβλημα και θέλει σέρβις, δεν δικαιολογείται τόσα προβλήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα