Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θοδωρή, δεν ήξερα ότι υπάρχει πιο clean install από το hard reset. Τι κάνει το lumia test εκτός από έλεγχο, κάποιο format;

Εννοώ επαναφορά σε 8.1 και εκ νέου εγκατάσταση Win 10. Ξέρω, ίσως είναι υπερβολικό αλλά λέω να το κάνω.

Δημοσ.

ααα το nokia recovery tool θες. Αλλά ρε συ τσάμπα μπλέξιμο. Το hard reset κάνει clean instal τα windows 10 από το recovery partition. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς...

• Like 1
Δημοσ.

ααα το nokia recovery tool θες. Αλλά ρε συ τσάμπα μπλέξιμο. Το hard reset κάνει clean instal τα windows 10 από το recovery partition. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς...

Το Lumia Recovery κατέβασα, αυτό βρήκα πιο γρήγορα. Απλά δεν θέλω να κάνει επαναφορά απο το αντίγραφο ασφαλείας μου και format τα πάντα. Να μην μείνει κάτι δικό μου μέσα.

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα Xiaomi MI Max SD 650 3GB 32GB 6.44" Android 6 179euros!!! Για Android Dev...

Ωραίος.

Αν βγάλεις καμιά εφαρμογή για android... ρίξε σύρμα... :D

• Like 2
Δημοσ.

Θα βγει το phone pins, ίσως με άλλο όνομα γιατί δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις pin προραμματιστικά στο android, και ένα παιχνιδί που το έχω έτοιμο από AI, Gameplay κτλ και θέλω μόνο γραφικά. Θα είναι για Android/windows 10/windows 10 mobile. Το ψάχνω αν γίνεται να το κάνω και σε xbox με kinnect... (χωρίς kinnect δεν έχει νόημα)

• Like 4
Δημοσ.

Μεγιες Retro! Να υποθεσω το εκανες σε VS με xamarin;

Ημερα αναβαθμισεων σημερα. Περασα redstone στο ταπεινο 820, εβαλα appraisin κ phone pins (ωραια δουλεια, μπραβο)

Φαινεται να δουλευει πιο γρηγορα απο την προηγουμενη εκδοση 10586,

αλλα προσεξα οτι δεν δουλευει το εικονιδιο του bluetooth στο notification center. Φαινεται παντα αναμενο

• Like 1
Δημοσ.

Ημερα αναβαθμισεων σημερα. Περασα redstone στο ταπεινο 820, εβαλα appraisin κ phone pins (ωραια δουλεια, μπραβο)

αλλα προσεξα οτι δεν δουλευει το εικονιδιο του bluetooth στο notification center. Φαινεται παντα αναμενο

Το ίδιο πρόβλημα είχα στο 930. Υπάρχει πιθανότητα όταν παίρνεις ή σε περνούν τηλέφωνο, να σου πετάει την κλήση σε ακουστικό κατευθείαν ενώ δεν έχεις συνδεμένο τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες μου έσπαγε τα .... νεύρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έκανα ακόμη, αλλά ναι με xamarin!

• Like 1
Δημοσ.

Ωχχ ωχχχ ωχχ.. παιδια μην αρχισουμε παλι τα ιδια ετσι;; τα χουμε πει και τα ξαναλεμε ποσες φορες....Ηλια, αν δεν εχεις καταλαβει, τοση ωρα κανουμε χαβαλε μην νευριαζεσαι τοσο χαλαρωσε!! :-)  :-) Αρπαζομαστε με το παραμικρο...τωρα για το isheep θα διαφωνησω λιγακι...σαν ios μ'αρεσει το λειτουργικο ελαφρυ και χωρις πολλα πολλα...απλα ειναι πανακριβα που ψιλοδικαιολογειται(οποιος εχει money τα σκαει)... τωρα για τα lagdroid aka android δυστυχως σε μερικα κινητα ισχυει(σε samsung κυριως)...(εκτος απο moto g και τετοια οπου εχουν στοκ android και ειναι οκ(πιστευω, δεν εχω πιασει στα χερια μου ομως) Δε κρυβω κιολας οτι ναι μεν θα ηθελα να αποκτησω ενα android (moto g πχ) αλλα απο θεμα χρηματων τοσο ψηλα δενν.. και γι'αυτο προτιμω Windows Phone(αξιοπιστα, δεν εχει βγει off μητρικη πλακετα ξερω γω και τετοια παρα μονο το usb port(που παιζει να γινε απο δικια μου βλακεια, μου το καλυψαν μεσω εγγυησης),επιδοσεις/ταχυτητα(στα 8 ναι σφαιρατα, στα 10ρια νταξει ειναι κοντα στα 8), οικονομικα(κατω απο 100 ευρω), απλοϊκα για το χρηστη και αλλα..αα και ενα τελευταιο τουλαχιστον σημαντικο για μενα οτι δεν προκειται να κολλησει και θα πρεπει να το κανω root για να βγαλω το bloatware ή θα πρεπει να περασω αλλη rom επειδη κολλησε ιο (και πηγε μεσα στη rom,δεν εχω ορεξη ρε παιδακι μου, υποτιθεται οτι πηρα ενα κινητο που απλα να δουλευει σωστα out of the box υποτιθεται!)..

Peace!  B)

(τωρα κακα τα ψεμματα το οτι μας γραφει λιγο η M$ στα παπαρια της δυστυχως εχει μια δοσούλα αληθειας!)  :huh:  :mellow:  :unsure:

απευθυνομαι σε σενα που μου φαινεσαι ο πιο μετριοπαθης κ με αρκετη αντικειμενικοτητα αλλα κατα βαση θελω να μιλησω για τα windows mobile-phone k την σταση του κοσμου εδω μεσα

λοιπον τα πραγματακια δεν ειναι οπως ακριβως τα παρουσιαζεις ομορφα κ στρογγυλεμενα αλλα δεν σου προσαπτω δολο

ακουγαμε λοιπον ολοι τις υποσχεσεις της ms (ενω ξεραμε οτι στο παρελθον ειχε πουλησει στεγνα τον κοσμο της με τα 7.χ), διαβαζαμε τα εγκωμιαστικα σχολια για την πλατφορμα κ την εμπιστευτηκαμε ,ξεκαθαριζω καπου εδω οτι εχω ενα lumia 735 ,εξαιρετικο κινητο για τα λεφτα του κ θα ελεγα ο ορισμος του καλου vfm κινητου ,χαιρομουν να το δουλευω στα 8.1

πηρε λοιπον αργα μα πολυ αργα επισημη αναβαθμιση στα 10 κ καπου εκει επειδη η εμπειρια με τα αψεγαδιαστα 8,1 ηταν νωπη αρχισαν να λενε πολλοι δειλα δειλα ωπα τι γινεται εδω 

βροχη να τους την πεφτουν οι υπολοιποι χρηστες (διαβασε πισω το θρεντ αν κ ξερω οτι τα ξερεις οσα λεω γιατι συμμετεχεις ενεργα κ τακτικα εδω)

οκ λεγαμε ολοι καινουργιο λειτουργικο ειναι θα το στρωσουν 

κ περναγαν τα update k δωσε hard reset k δωσε καθαρα περασματα και τα κουλα προβληματα επεμεναν η αλλαζαν 

κ ερχομαι στο ζουμι τωρα

οσοι λοιπον (κ ειναι αρκετοι στο παρων θρεντ) δεν μαιμουδιζαν τα αβανταδορικα λογια του αρχηγου ρετρο κ ελεγαν τα πραγματα με το ονομα τους τους βγαζατε τρελους η αχρηστους που δεν ξερουν να περνανε το λειτουργικο

ολα ηταν τελεια στα 10 αυτα λεγατε πολλοι εδω μεσα

κ συνεχιζαν τα ατελειωτα updates κ λυνοταν ενα θεμα ,προσθεταν κ 5 χαζομαρουλες πολλα απο αυτα αχρειαστα κ χαλαγαν 10 ,οτι γινεται ακομα κ τωρα

αφαιρουσαν σταδιακα κ χρησιμα χαρακτηριστικα σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα

οποιος λοιπον επαναστατουσε κ ελεγε ωπα ρε τι γινεται εδω,συνεχιζατε να τον βγαζετε τρελο

οκ ο ρετρο εχει κολλημα η θελει πελατεια

οι υπολοιποι με ποια λογικη κατηγορουσατε συναδελφους χρηστες κ κανατε το μαυρο ασπρο ενω τα ιδια βιωνατε κ εσεις κ τα βιωνετε ακομα κ τωρα?

πολλοι δε ακομα προτεινουν στον κοσμο να αγορασει windows phone, για ποιο διεστραμμενο λογο οδηγειτε συμφορουμιτες στο χαντακωμα?

τι θα καταφερετε ακριβως? θα αυξηθει η βαση με τετοιες αστειες συμπεριφορες κ θα προσεξει η ms την πλατφορμα της

προσωπικα το 735 το γυρισα στα 8,1 κ το χαιρομαι ακομα ως μπακαπ ,κανει 10 πραγματα αλλα τα κανει απειρως καλυτερα κ ποιο αξιοπιστα απο τα 10ρια που με λυσσα ακομα υποστηριζετε καποιοι

αγορασα κ ενα xiaomi (κ εγω δεν το λεω development) φτηνο αλλα αρκετα γρηγορο κ ποιοτικο κ μια χαρα , μετα απο καιρο χαιρομαι ξανα παλι κινητο ,αυτο δεν σημαινει οτι εγινα μετοχος ουτε οτι δεν ξερω οτι καποια σπαγανε σαν γκοφρετες ,αυριο μπορει να αγορασω apple ,οτιδηποτε θεωρω οτι μου κανει την δεδομενη στιγμη, χωρις παρωπιδες ,χωρις fanboyισμους κ τετοιες βλακιες

καταληγω λοιπον οτι οι χρηστες εδω θα ειμαστε ,οι εταιρειες θα κανουν την δουλεια τους κ θα βγαζουν λεφτακια, αλλα καποιοι θα ειμαστε αναξιοπιστοι 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε εσύ γράφτηκες 5 σεπτ. Πότε τα διαπίστωσες όλα αυτά και γιατί τέτοιο θυμό μαζί μου; Ποιος ήσουν πριν σε μπαναρουν;

Δημοσ.

τωρα σοβαρα? ειναι απαντηση αυτη?

δεν τα εκανες αυτα που λεω? 

το θρεντ υπαρχει κ οποιος θελει μπορει να το διαβασει κ να δει τι σταση σου εδω μεσα κ να βγαλει τα συμπερασματα του

τα υπολοιπα για το ποιος ειμαι τα προσπερναω ,ουτε μενος ουτε τπτ ,λεω τα πραγματα οπως τα εχουν πει κ αλλοι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...