G1O Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί το σεντόνι με ένα update που είχε καιρό να βγει και μόνο διορθώσεις φέρνει. Ποιος ο λόγος; ποιες διορθωσεις ;εισαι με τα καλα σου;διαβαζεις ξενα φορουμ'ς που ειναι ειδικα στο moblile κομματι της εταιρειας; για τι σεντονι αναφερεσαι;ειπα κατι που δεν ισχυει; βλεπεις ενημερωσεις εφαρμογων και παροτρυνεις σχεδον με τα λεγομενα σου ανθρωπους να πεσουν στα win mobile και να τους καψεις;! πες μου εφαρμογες που χρησιμοποιουνται κατα 95 τοις εκατο ,viber,messenger,whatsapp,facebook σε τι σταδιο ειναι;να παρει ενας τηλεφωνο και να μη μπορει να κανει κλησεις;αντε και κανει κλησεις μεσω viber οταν σε καλει καποιος οποτε θελει σε ειδοποιει,και η καραμελα με την διαχειριση στην μπαταρια και εξαιρεσεις ειναι αστεια πραγματα. ειχε μια ελπιδα να κανει κατι να βγαλει το ποκεμον για τα παιδια και ουτε αυτο καταφερε μηπως και κρατουσε λιγο κοσμο ακομα. απλα δεν καταλαβα το ''σεντονι''στο σχολιο σου,δημοκρατια εχουμε σχολιαζουμε,σαφως και θα ηταν καλο να υπηρχε ανταγωνισμος με την ms στο παιχνιδι,εσυ καθισες και δημιουργησες μια εφαρμογη που απο οσο καταλαβα εχεις τη δουλεια σου την οικογενεια,παραυτα ασχοληθηκες ,με μια τεραστια περιουσια η ms τι εκανε ;ξερεις πανω απο 200 χιλιαδες ευρω δεν θα χρειαζονταν να πληρωσει προγραμματιστες σε συνεργασια με fb,wapp,viber κοντα στα δις που εχει,αλλα φαινεται οτι σκοτωνει το λειτουργικο της. να αναφερθω και στο desktop κομματι,ποσους γνωριζεις που ειναι συνδεδεμενοι με λογαριασμο στην ms?εγω στα 100 ατομα να ειδα εναν,οι αλλοι προχωρουν σε τοπικο. το ξαναλεω ο ανταγωνισμος ειναι καλος για εμας αλλα πλεον εμεινε το android με 95 % αν δεν κανω λαθος και το ios,οπου ios πανακριβα και σχεδον τα παντα επι πληρωμη στο marκet της. ουτε η ιδια εταιρεια δεν ξερει τι να κανει πλεον. στην εφαρμογη που δημιουργησες με τον χρονο και τον κοπο σου θα εχεις απολαβες; στην εφαρμογη που θα δημιουργουσες σε αλλη πλατφορμα θα ηξερες οτι ναι θα ειχες,10 εκατομμυρια κοσμος στο ενα 1,5 δις στο αλλο Αυτό το τετράγωνο κάτω, που είναι άδειο, τι είναι; ειναι bug...
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον τα Windows Phones δεν είναι εκρηκτικά όπως τα lagroid και τα isheep 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον τα Windows Phones δεν είναι εκρηκτικά όπως τα lagroid και τα isheep Χαχαχαχαχα πολυυ κακο αυτο που ειπες τωρα...θα θιχτουν πολλα ατομα απτο 'αλλο' στρατοπεδο!
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ξέρεις τι είναι να δίνεις 1000€ για βόμβες; Ενώ με 100€ δεν σε νοιάζει... 1
hliastsek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ξέρεις τι είναι να δίνεις 1000€ για βόμβες; Ενώ με 100€ δεν σε νοιάζει... Τι σχεση εχει το hardware του note 7 με το android? Χαχαχαχαχα πολυυ κακο αυτο που ειπες τωρα...θα θιχτουν πολλα ατομα απτο 'αλλο' στρατοπεδο! Μαν ο μονος που θα θιχτεί απο 'αλλο΄στρατοπεδο ειναι κανενας καθυστερημενος. Ξεκολλάτε το μυαλο σας, δεν ζουμε στο 2009-2010 που κινητα των 150 ευρω κολλούσαν. Ειδαμε και τα window phone ποσο σφαιρα πανε.... και τι φοβερο support εχουνε...NOT Μου αρεσει που ολοι οι χρηστες των windows phone (μαζι και με μενα μεσα) κραζαμε και κραζαμε και κραζαμε... και lag.. και το ενα... και το αλλο. Μεχρι που πιασαμε στα χερια μας κινητο απο αλλη πλατφορμα... Δεν ηρθα να κραξω, ουτε για τιποτα, αλλα μην γραφουμε και οτι ναναι... 1
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τι σχεση εχει το hardware του note 7 με το android?Αφού το χέσαμε το θέμα, να μην γράψω και εγώ μια βλακεία;Δεν ήρθες να κράξεις, αλλά κράζεις. Εμείς είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε, εσύ τι ζόρι τραβάς; Σου θίξαμε την εταιρεία; Είμαστε 5-6 που γουστάρουμε τα Windows Phones , και εσείς που είσαστε χιλιάδες, ασχοληστε με μας. Όπως λέει και ο ποιητής... Κράζεις; θαυμάζεις. 2
hliastsek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αφού το χέσαμε το θέμα, να μην γράψω και εγώ μια βλακεία; Δεν ήρθες να κράξεις, αλλά κράζεις. Εμείς είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε, εσύ τι ζόρι τραβάς; Σου θίξαμε την εταιρεία; Είμαστε 5-6 που γουστάρουμε τα Windows Phones , και εσείς που είσαστε χιλιάδες, ασχοληστε με μας. Όπως λέει και ο ποιητής... Κράζεις; θαυμάζεις. Για ποιο πραγμα μιλας? Μιλησα για συγκεκριμενη εταιρια? Καλα κανεις και γουσταρεις, οπως γουσταρα και εγω... Για ποιους εμας μιλας? Μιλησα για συγκεκριμενη πλατφορμα? Δεν ηρθα εδω αντιπροσωπεύοντας κανεναν, ηρθα γιατι εχω και εγω window phone... και δεν εκραξα, το μονο που ειπα ειναι να μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα.... Ειναι αυτο που εγραψα και παραπανω, το μονο που ξερουμε ειναι να κραζουμε τους αλλους, ενω την Microsoft που μας εχει γραφει στα @@ της.. τιποτα
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ωχχ ωχχχ ωχχ.. παιδια μην αρχισουμε παλι τα ιδια ετσι;; τα χουμε πει και τα ξαναλεμε ποσες φορες....Ηλια, αν δεν εχεις καταλαβει, τοση ωρα κανουμε χαβαλε μην νευριαζεσαι τοσο χαλαρωσε!! Αρπαζομαστε με το παραμικρο...τωρα για το isheep θα διαφωνησω λιγακι...σαν ios μ'αρεσει το λειτουργικο ελαφρυ και χωρις πολλα πολλα...απλα ειναι πανακριβα που ψιλοδικαιολογειται(οποιος εχει money τα σκαει)... τωρα για τα lagdroid aka android δυστυχως σε μερικα κινητα ισχυει(σε samsung κυριως)...(εκτος απο moto g και τετοια οπου εχουν στοκ android και ειναι οκ(πιστευω, δεν εχω πιασει στα χερια μου ομως) Δε κρυβω κιολας οτι ναι μεν θα ηθελα να αποκτησω ενα android (moto g πχ) αλλα απο θεμα χρηματων τοσο ψηλα δενν.. και γι'αυτο προτιμω Windows Phone(αξιοπιστα, δεν εχει βγει off μητρικη πλακετα ξερω γω και τετοια παρα μονο το usb port(που παιζει να γινε απο δικια μου βλακεια, μου το καλυψαν μεσω εγγυησης),επιδοσεις/ταχυτητα(στα 8 ναι σφαιρατα, στα 10ρια νταξει ειναι κοντα στα 8), οικονομικα(κατω απο 100 ευρω), απλοϊκα για το χρηστη και αλλα..αα και ενα τελευταιο τουλαχιστον σημαντικο για μενα οτι δεν προκειται να κολλησει και θα πρεπει να το κανω root για να βγαλω το bloatware ή θα πρεπει να περασω αλλη rom επειδη κολλησε ιο (και πηγε μεσα στη rom,δεν εχω ορεξη ρε παιδακι μου, υποτιθεται οτι πηρα ενα κινητο που απλα να δουλευει σωστα out of the box υποτιθεται!).. Peace! (τωρα κακα τα ψεμματα το οτι μας γραφει λιγο η M$ στα παπαρια της δυστυχως εχει μια δοσούλα αληθειας!) 2
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια Η Microsoft είναι σαν τη Κίντερ έκπληξη, γ' αυτό και αγαπάμε να μισούμε Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πάρεις κινητό. Εγώ γουστάρω και κάνω συλλογή. Αν δεν γουστάρεις πας αλλού. Απλά πράγματα. Αν θες να κράξεις, τράβα στη σελίδα της μς Θρύλε θεέ... Όλες οι εταιρείες μας έχουν γραμμένους... Απλά στην μικρό μαλακή είμαστε λίγοι και φαινόμαστε 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τωρα οσοι λετε οτι η M$ ειναι στο 0,1%, ακομα αγοραζετε Windows Phone, εχει πεθανει η πλατφορμα,θα πρεπει να καταλαβετε αυτο το ποσοστο ειμαστε εμεις οι 10-15 στο συγκεκριμενο thread οπου επιτηδες(και αληθεια ετσι; ) την υποστηριζουμε τοσο 'φανατικα' μπας και ανακαμψει (με τις μαλα** που εκανε και αργησε πολυ γενικοτερα με τα 10ρια και ολα αυτα) ωστε να υπαρχει και ενας τριτος ανταγωνιστης αναμεσα στο android και ios... ουφ φορτωσα λιγο αποψε,(λιγακι ε!) τα λεω και οπως να ναι....Αυτα απο μενα! Peace και μην λεμε ιδια και τα ιδια.... *αν περασει κανας mod απο δω ας καθαρισει οτι συζητηση ειναι περιττη μιας και βγηκαμε offtopic... 3
panos9553 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαγκες πισω ο Θρυλος ξεσπαθωσε αποψε!!! Χαχαχα..πλακιτσα φιλε ετσι? Ολοι δικιο εχουμε ρε παιδια..αλλοι κραζουν παραπανω αλλοι λιγο αλλοι καθολου..για ολα αυτα δεν φταιμε εμεις ομως αλλα μονο η ms, μην της χαιδευετε τα αυτια τουλαχιστον.. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θα πεσει ξυλο....! χαχαχαχα Εμαα ρε συ! Στο κατω κατω ας τα παρατησει ολα η M$ να κλεισει και το μαγαζακι... θα μου πεις ομως...(που θα βρεις κινητο με 100 ευρω μετα;; χαχα ελα ντε!) Sorry for offtopic... 2
cameranek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάνο ποιο κινητό έχεις; Δεν υπάρχει νομίζω μια εταιρεία που να είναι 100% εντάξει. Όλες έχουν κάποιο πρόβλημα. Απλά η μς είναι η πιο οικονομική γ' αυτό που προσφέρει. Προσωπική άποψη μου. Γ' αυτό κάνω συλλογή τώρα που βρισκω, γιατί το σέρβις είναι γτπ . Τα ανταλλακτικά κάνουνε πιο ακριβά από την συσκευή. 2
teo20net Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, βρήκα λίγο χρόνο και κάθισα να στήσω το 950 που μου ήρθε χθές. Επειδή το παλιό μου 930 θα το δώσω, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω πριν το δώσω, πέραν της επαναφοράς; Σκέφτομαι να του κάνω ένα clean clean install σε Windows 10, ώστε να είναι όσο πιο ΟΚ γίνεται. Με το Lumia Test Application γίνεται αυτό αν θυμάμαι καλά, σωστά;
Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θοδωρή, δεν ήξερα ότι υπάρχει πιο clean install από το hard reset. Τι κάνει το lumia test εκτός από έλεγχο, κάποιο format;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα