cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τέρμα ασύγχρονο και multithreaded programming με offloading του ui thread. Υπόψιν άλλο το ασύγχρονο και αλλο το multithreaded. Μετάφραση Google Τέρμα ασύγχρονο και πολυνηματική με τον προγραμματισμό το νήμα εκφόρτωση του UI. Υπόψιν άλλο το ασύγχρονο και αλλο το πολυνηματική. πιστευω χρισταρα να καταλαβες τωρα 3
tasos-e Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φοβερή μετάφραση..... Που το βρήκες Χριστάρα χαχα 1
conjure Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Panos, γιατί πανικοβάλεις τον κόσμο για το χωρίς μέλλον. Μια χαρά αναβαθμίσεις γίνονται και το λειτουργικό βελτιώνεται. Το 950/950xl ειναι εξαιρετικό εργαλείο, δουλεύει όλη μέρα απροβλημάτιστα και αξίζει η αγορά του στην τιμή που έχει σήμερα σίγουρα. Μια συσκευή σε άλλη πλατφόρμα δηλαδή τι μέλλον έχει? Θα έχει προφανώς μια έκδοση λειτουργικού, θα πάρει αναβαθμίσεις μέχρι ένα χρονικό διάστημα και από κει και πέρα οι εφαρμογές που βγαίνουν κάποια στιγμή σταματανε να υποστηρίζουν παλιοτερες εκδόσεις. Πχ kodi17. 2
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά δεν πάει πουθενά το mobile, μην ξεχνάμε ότι και οι εφαρμογές που βγαίνουν και στο XBOX ONE , προϋπήρχαν στο windows 10 mobile. (Πχ VLC και torrex pro που είναι άψογες) Η μια πλατφόρμα κρατάει στην ζωή την άλλη, είτε αρέσει σε κάποιους αυτό είτε οχι. Αν καταφέρει η Microsoft να δώσει notifications από τον browser (οπως UC με το facebook στο android ) το πρόβλημά των εφαρμογών λύνεται κατά ένα τεράστιο ποσοστό. 3
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχει δώσει ήδη στο desktop. Περιμένουμε extensions και Notifications. Αλλά το βλέπω να αργεί... Έχω χεστεί στα λεφτά πάντως από το store. 8.5 ευρώ από αγορές μέχρι τώρα... Λογικό αφού την άνοιξα για να παίξω διαφημίσεις. Αμ δε. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις για να μοιραστούν στα προγράμματα. Με αποτέλεσμα να παίζω με κενό banner... 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχει δώσει ήδη στο desktop. Περιμένουμε extensions και Notifications. Αλλά το βλέπω να αργεί... Έχω χεστεί στα λεφτά πάντως από το store. 8.5 ευρώ από αγορές μέχρι τώρα... Λογικό αφού την άνοιξα για να παίξω διαφημίσεις. Αμ δε. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις για να μοιραστούν στα προγράμματα. Με αποτέλεσμα να παίζω με κενό banner... εντωμεταξύ αυτό ηθελα να το ρωτήσω και γω,δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ τιποτα στο κενό
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εντωμεταξύ αυτό ηθελα να το ρωτήσω και γω,δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ τιποτα στο κενό Κάτι λίγες έφερε στην αρχή, μετά παύση. Άνοιξα θέμα στο support γιατί με κόψανε... Αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει κανείς... EDIT: Τώρα που το κοίταξα, άρχισαν να έρχονται πάλι. Όλος τυχαίος σήμερα που άνοιξα το thread μου. Και αυτοί πίεση θέλουν. Χρήστο για τσέκαρε αν σου έρχονται. Και επίσης τελικά σου στείλω κωδικό;
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ρετρο τα οικονομισες βλεπω,,, κερνάς τσιχλες μεταχειρισμενες... 4
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχω ήδη σκάψει θεμέλια και ρίχνω μπετά. Πάω για τριώροφη... Κάπου πρέπει να τα επενδύσω αλλιώς χάνουν την αξία τους Πάντως αυτό με "νευριάζει" λίγο με τους χρήστες. Βάλε δωρεάν με διαφημίσεις κράζουν συνέχεια. Μόνο αν φτιάξεις κανά flappy bird βγάζεις από διαφημίσεις... 4
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Που πας να φτιάξεις σπίτι; το χαράτσι το σκέφτηκες; 4
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το τετράγωνο κάτω, που είναι άδειο, τι είναι;
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχω 1 σιμ σε 5 κινητά. Και αυτή χωρίς μονάδες... Κατέβασα την εφαρμογή από το απραιζιν ,για να γράψει κλικ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα