Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά στην.321 Δεν τρώει στην αναμονή σχεδόν καθόλου. Μόνο 5% σε 13 ώρες! Σε σερφινγκ περίπου 8% την ώρα. Νομίζω λίγο καλύτερα από την .221 εμένα ειναι αρκετα παραπάνω η κατανάλωση,αλλα συνήθως το βλέπω σε 2-3 μέρες απο την ημέρα ενημέρωσης. για πρωτη μέρα πάντως ηταν αρκετα ικανοποιητικα. φαντάζομαι καταναλώνει παραπάνω λόγω 2 σιμ. Ειμαι στο 84% απο τις 9 παρα το πρωι,εχω μιλήσει στο τηλ κανενα 15λεπτο,εχω στειλει 10 μηνύματα και γυρω στα 10λεπτα ανοιχτά δεδομένα + ενημέρωση του store απο δίκτυο κινητής.
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ εδώ και μέρες περιμένω το L640XL από το service της Microsoft αλλά είμαι σε σοβαρές σκέψεις να κάνω το jump σε L950XL, μου προτείνετε να το πάρω η να περιμένω να πάρει κατήφορο η τιμή του HP ELITE X3; (Απο θέμα cameras χαλαρά το πρώτο και από θέμα σχεδιασμού το δεύτερο)
tasos-e Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τόσο όσο έχει πάει το πολύ καλό 950 δεν νομίζω να πέσει το elite x3 Εάν μπορούσα χαλαρά θα έπαιρνα το 950 τώρα. 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Η HP δεν τα πάει καλά με τις τιμές. Τα έχει όλα super πανάκριβα. Έχει φάει τρελό κράξιμο. Δεν θα είχα πολλές ελπίδες να πέσει... Άσε που για μένα η κάμερα, λόγω παιδιών, είναι το α και το ω. Αν΄είναι και για σένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών... 2
conjure Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 anamenos, αν χρησιμοποιείς single sim, μπορείς να έχεις 950xl πολυ φτηνά τωρα. Πραγματικά αξίζει. Να ξέρεις όμως θα το νιώθεις πιο ζεστό στο χέρι ορισμένες φορες. 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια ανοίγω τα data ,για δεκα λεπτά βαριά και ελενχω μετά ποσα ξόδεψα και βλέπω κάπου στα 30μβ που δεν είμαι λογικό γιατί δεν είδα βίντεο και τέτοια πράγματα ,σε αντίστοιχη χρήση σε αντροιντ το πολύ να χαλούσε 10μβ έχει κανεις καμια λύση να μην ξεπαραδιαζόμαστε και κάτι ακόμα βλέπω ορισμένες φορες ότι ψάχνει για gps ενώ εγώ το Έχω απενεργοποίηση τελείως ,Έχει κάνεις καμια λυση 1
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγώ εδώ και μέρες περιμένω το L640XL από το service της Microsoft αλλά είμαι σε σοβαρές σκέψεις να κάνω το jump σε L950XL, μου προτείνετε να το πάρω η να περιμένω να πάρει κατήφορο η τιμή του HP ELITE X3; (Απο θέμα cameras χαλαρά το πρώτο και από θέμα σχεδιασμού το δεύτερο) Κανενα, ο μονος λογος για να πας σε lumia ειναι μονο αν εισαι κολλημενος..δεν υπαρχει πλεον καποιο πλεονεκτημα της πλατφορμας εναντι των αλλων..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ΧΑ,και εκει που έλεγα ολα πανε καλα σημερα έχει πέσει ησυχια,γυρνάω σπίτι και βλέπω και ειδοποιήσεις στο messenger και στο FB και στο Viber και κλασσικά δεν είχε χτυπήσει καμία στο τηλέφωνο. εφαγε 2 soft reset και τις έδειξε μετά. Αψογο ξεκίνημα.
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κανενα, ο μονος λογος για να πας σε lumia ειναι μονο αν εισαι κολλημενος..δεν υπαρχει πλεον καποιο πλεονεκτημα της πλατφορμας εναντι των αλλων.. Βρε και το HP windows είναι Εκτός και αν πλατφόρμα εννοείς την σειρά lumia.. 1
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βρε και το HP windows είναι Εκτός και αν πλατφόρμα εννοείς την σειρά lumia.. Βρε συ τι μας περασες για ασχετους??ΧΑΧΑΧΑ Λεγοντας πλατφορμα εννοω τα windows 10 mobile διοτι με το αβεβαιο μελλον τους, την σταση ΣΙΩΠΗΣ της ms, καθως και το οτι πλεον μονο μειονεκτηματα εχει εναντι των αλλων λειτουργικων(μεχρι και οι εφαρμογες της ms που ηταν Λογοι αγορας για wp, πλεον σε android και ios λειτουργουν το ιδιο και καλυτερα-Αβυσσος η ψυχη της ms για το τελευταιο) Και δεν ανεφερα καν το hp elite χ3 και ειπα μονο Lumia διοτι στην τιμη που πωλειται ειναι κλεψια-ξεφτιλα (φαντασου πως σε βιντεακια που ειδα ηταν ποιο αργο και απο lumia 950 - Αρα εχουμε μηδενικη εκμεταλλευση του ισχυροτερου hardware απο το λειτουργικο, για μενα απαραδεκτο) Σε καλυψα τωρα? 2
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βρε μου διώχνεις τους υποψήφιους πελάτες και δεν έχουν μείνει και πολύ 2
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βρε μου διώχνεις τους υποψήφιους πελάτες και δεν έχουν μείνει και πολύ Για να ειμαι αντικειμενικος ομως...το lumia 950 σαν συσκευη ειναι μπαρουτι απο ολες τις αποψες.. Και επισης ολοι προσεξτε πως 3 εφαρμογες Ελληνων ειναι απο τις 5 αγαπημενες μου σε ολο το μαρκετ πλεον. Η δικια σου Retro, η οποια ανοιγει ποιο γρηγορα και απο την native,πως το καταφερες ρε μαν αυτο μου λες? Και εχει και του κοσμου τις επιλογες πλεον..Μαγκες ολοι τρεχατε!! Το best player του faasf, o καλυτερος player εκει εξω, συγχαρητηρια στο παλικαρι, καταπληκυικη δουλεια με updates ακομα... Και πλεον και το ελληνικο ραδιοφωνακι... Αχ πως το ζαχαρωνω το 950 στα 250 αλλα χωρις μελλον τι να το κανω, που το σταματα απο την παραγωγη πριν περασει ενας χρονος, ποτε ξαναεγινε αυτο μου λετε ?(μην πεταχτει κανενας για το Note 7 γιατι δεν αντεχω αλλ trolling για την sammy, ηδη μπηκαν μεσα τοσα δις οσα ηταν η περσινη δοση της Ελλαδας. Χωρις να βγαινει αυτη η Ms και να μιλησει στα ισια για να ξερουμε τι μας γινεται? Μονο για οθονη και καμερα δεν νομιζω ρε μαγκες.. 2
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τέρμα ασύγχρονο και multithreaded programming με offloading του ui thread. Υπόψιν άλλο το ασύγχρονο και αλλο το multithreaded. 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τέρμα ασύγχρονο και multithreaded programming με offloading του ui thread. Υπόψιν άλλο το ασύγχρονο και αλλο το multithreaded. Η αντίδρασή μου όταν το διάβασα https://www.youtube.com/watch?v=VQZLHC-FXaw 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα