κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Όπως όλες οι αναβαθμίσεις της μς είναι Κίντερ έκπληξη. Θα δούμε αύριο...μολις την πέρασα και εγώ για να δούμε
G1O Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ακομα δεν βαρεθηκε η ms να δοκιμαζει τους πελατες της με αυτο τον τροπο;ενημερωσεις στις ενημερωσεις ενα φτιαχνει 5 χαλαει,διαβαζοντας τοσα αρνητικα σχολια κανονικα πρεπει να αποζμιωσει τους κατοχους και να το τερματισει οσο ειναι νωρις το Mobile τμημα,απο οσο εχω δει παντως οτι εφαρμογες βγηκαν (universal)δεν ενημερωθηκαν ξανα,οποτε δεν υπαρχει καμια προοδος,κατεμε κοντα ειναι η επισημη τοποθετηση της οτι θα δακοψει πληρως την υποστηριξη σε αυτο το τμημα και ειναι αδικο για πελατες που αγορασαν τα 950 που οσο να πεις εχουν ενα χ κοστος,βγαζεις μια ενημερωση καθολικη,το φιλτρο κλησεων εχει φυγει,η καμερα το ιδιο,ποιος ο λογος να υπαρχουν ενημερωσεις σε μια αρχιτεκτονικη και ενα τοσο μεγαλο λιφτινγκ να υπαρχουν προεγκατεστημενες;και αφου ειναι προεγκατεστημενες ενημερωνονται 2-3 φορες και στο τελος σου βγαζουν μηνυμα οτι δεν λειτουργουν,αυτη η λογικη και στα windows(pc) ειναι παραλογη βγαζεις 5 ενημερωσεις που απαιτουν επανεκκινηση αλλαζει ριζικα ολο αυτο,υπαρχει λογος να μην αφαιρεσεις εφαρμογες που δεν υποστηριζονται 1 χρονο τουλαχιστον; συνοπτικα καταφερε να κανει τα τηλεφωνα πιο αργα κατα 50% και να πεσει το ποσοστο της κατω του 0,7 τοις εκατο . δεν ξερω τι κανουν οι μηχανικοι λογισμικου στην εταιρεια αλλα προφανως πινουν καφεδες ολη μερα ενω θα μπορουσαν να κανουν θαυματα
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ακομα δεν βαρεθηκε η ms να δοκιμαζει τους πελατες της με αυτο τον τροπο;ενημερωσεις στις ενημερωσεις ενα φτιαχνει 5 χαλαει,διαβαζοντας τοσα αρνητικα σχολια κανονικα πρεπει να αποζμιωσει τους κατοχους και να το τερματισει οσο ειναι νωρις το Mobile τμημα,απο οσο εχω δει παντως οτι εφαρμογες βγηκαν (universal)δεν ενημερωθηκαν ξανα,οποτε δεν υπαρχει καμια προοδος,κατεμε κοντα ειναι η επισημη τοποθετηση της οτι θα δακοψει πληρως την υποστηριξη σε αυτο το τμημα και ειναι αδικο για πελατες που αγορασαν τα 950 που οσο να πεις εχουν ενα χ κοστος,βγαζεις μια ενημερωση καθολικη,το φιλτρο κλησεων εχει φυγει,η καμερα το ιδιο,ποιος ο λογος να υπαρχουν ενημερωσεις σε μια αρχιτεκτονικη και ενα τοσο μεγαλο λιφτινγκ να υπαρχουν προεγκατεστημενες;και αφου ειναι προεγκατεστημενες ενημερωνονται 2-3 φορες και στο τελος σου βγαζουν μηνυμα οτι δεν λειτουργουν,αυτη η λογικη και στα windows(pc) ειναι παραλογη βγαζεις 5 ενημερωσεις που απαιτουν επανεκκινηση αλλαζει ριζικα ολο αυτο,υπαρχει λογος να μην αφαιρεσεις εφαρμογες που δεν υποστηριζονται 1 χρονο τουλαχιστον; συνοπτικα καταφερε να κανει τα τηλεφωνα πιο αργα κατα 50% και να πεσει το ποσοστο της κατω του 0,7 τοις εκατο . δεν ξερω τι κανουν οι μηχανικοι λογισμικου στην εταιρεια αλλα προφανως πινουν καφεδες ολη μερα ενω θα μπορουσαν να κανουν θαυματα πολύ πυκρα έβγαλες φιλε ποια συσκευή είχες και απογοητευτικές τόσο ,εγώ λογικό το βλέπω να μην αντέξει ποιο πολύ εδώ η νοκια με αλλα ποσοστά το έβαλε λουκέτο το μαγαζί 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί το σεντόνι με ένα update που είχε καιρό να βγει και μόνο διορθώσεις φέρνει. Ποιος ο λόγος; 2
salida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) μόλις κατεβάζω το update .321 σε release preview ring, κάνανε sync μάλλον. Edit: για download & update έφαγε 50% μπαταρία... κάτι παίχτηκε Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από salida 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μόλις κατεβάζω το update .321 σε release preview ring, κάνανε sync μάλλον. Edit: για download & update έφαγε 50% μπαταρία... κάτι παίχτηκε εμενα 10% 650,lumia
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μόλις κατεβάζω το update .321 σε release preview ring, κάνανε sync μάλλον. Edit: για download & update έφαγε 50% μπαταρία... κάτι παίχτηκε Εμένα 7% από 50% σε 43%.
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εμένα 7% από 50% σε 43%.το ίδιο και σε μένα εκεί κοντά παίζει ρόλο και τι μπαταρία έχεις στο κινητό γι αυτό είπα και μοντέλο Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. ςγω μιλάω κανονικά με ακουστικά δεν έχω πρόβλημα παίρνω με αυτά και ο άλλος με ακούει μια χαρά,έχω κάτι ακουστικά lg
panos9553 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το ίδιο και σε μένα εκεί κοντά παίζει ρόλο και τι μπαταρία έχεις στο κινητό γι αυτό είπα και μοντέλο ςγω μιλάω κανονικά με ακουστικά δεν έχω πρόβλημα παίρνω με αυτά και ο άλλος με ακούει μια χαρά,έχω κάτι ακουστικά lg Δεν καταλαβες τι εννοω.. Ενω μιλας με καποιιον χωρις ακουστικα, αποφασιζεις να τα βαλεις(ενω μιλας τονιζω). Εαν βαλεις τα ακουστικα δεν σε ακουει ο αλλος, καταλαβες τωρα? Δεν λεω γενικα αν λειτουργουν τα ακουστικα..αν ειναι συνδεδεμενα πριν την κληση λειτουργουν κανονικα..
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβες τι εννοω.. Ενω μιλας με καποιιον χωρις ακουστικα, αποφασιζεις να τα βαλεις(ενω μιλας τονιζω). Εαν βαλεις τα ακουστικα δεν σε ακουει ο αλλος, καταλαβες τωρα? Δεν λεω γενικα αν λειτουργουν τα ακουστικα..αν ειναι συνδεδεμενα πριν την κληση λειτουργουν κανονικα.. τώρα κατάλαβα θα το τσεκάρω και θα σου απαντήσω
salida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. ισχύει την έχω πάθει και εγώ έτσι... όχι μόνο σε κανονική κλήση αλλά και σε viber κλήση 1
aris 4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γειά κ χαρά σε όσους κάνουν χρήση αυτού του συστήματος σαν κ μένα.Εγω από το ταπεινό 532. Λοιπόν ο λόγος που έκανα εγγραφή είναι μόνο κ μόνο για για να πω τα εξής Πρώτα να λύσω εν μέρει πως βάζουμε ακουστικά αφού έχει αρχίσει η κλήση. Πατάς ενεργοποίηση ηχείου κ πάλι πίσω σε ακουστικά. Κ το γενικότερο μου σχόλιο - συνεισφορά σε συζητήσεις . Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από χρήση τηλεφώνου. Είχε μετά την αλλαγή σε 10 από 8'θεματακια αλλά λυθηκαν μόνιμα με hard reset. Εκτοτε όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται ανελλιπώς κ αν εξερεθει θέμα πιο γρήγορης αποφόρτισης μπαταρίας όλα είναι ομαλά κ καλά . Κλειδί κατά την άποψη μου είναι ότι δεν έχω μπει σε φάση ποτε 'δοκιμαστή ".Μόνο επίσημα,updates κ όχι μέσα έξω σε insider κλπ . Επίσης έχω την αποψη ότι η συνεχής χρήση του τηλεφώνου χωρίς άσκοπα On off ,προσφέρουν ομαλότητα χρήσης. Σορι αν κούρασα,ελπίζω να βοηθήσει μήνυμα σε σκέψεις . 6
cameranek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά στην.321 Δεν τρώει στην αναμονή σχεδόν καθόλου. Μόνο 5% σε 13 ώρες! Σε σερφινγκ περίπου 8% την ώρα. Νομίζω λίγο καλύτερα από την .221 1
gesamgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια...930 εδω....ποιο ειναι το τελευταιο επισημο Update ? εχω μια version Που λεει 010!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα