olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως μέσα σ'αυτή την κατρακύλα, αποφάσισα τελικά να αποχωριστώ το 930 μου και σήμερα παρήγγειλα το 950DS. Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. Μεγειές αδερφέ να το χαίρεσαι!! ✔ 1
κουξκουκ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως μέσα σ'αυτή την κατρακύλα, αποφάσισα τελικά να αποχωριστώ το 930 μου και σήμερα παρήγγειλα το 950DS. Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. Πολύ σκληρός καλορίζικο φιλε να το χαρείς 1
salida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 είναι καλή στιγμή για αγορά windows phone λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ χαμηλές τιμές. σε καινούρια και μεταχειρισμένα!!! 1
κουξκουκ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχεις όμως αβέβαιο μέλλον ,και εγώ πριν ένα μήνα σχεδόν το πήρα και ερχόμουν από αντροιντ
Retromaniac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 είναι καλή στιγμή για αγορά windows phone λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ χαμηλές τιμές. σε καινούρια και μεταχειρισμένα!!! Το σκέφτομαι να πάρω στην γυναίκα μου το 950DS. Τώρα έχει το 735. 1
teo20net Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 είναι καλή στιγμή για αγορά windows phone λαμβάνοντας υπόψη τις πολύ χαμηλές τιμές. σε καινούρια και μεταχειρισμένα!!! Ακριβώς, έχω την εντύπωση ότι παρακάτω δεν πάει σε θέμα τιμής. Έχεις όμως αβέβαιο μέλλον ,και εγώ πριν ένα μήνα σχεδόν το πήρα και ερχόμουν από αντροιντ Δεν νομίζω ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Το λειτουργικό είναι δεδομένο, εκεί που είναι όπως είναι. Για όποιον το έχει συνηθίσει και του κάνει τη δουλειά, είναι μια χαρά (με όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να έχει και είναι κι αυτά δεδομένα). Κι εμένα κάποια πραγματάκια με ενοχλούν σ'όλη αυτήν την ιστορία "Windows Phone" αλλά υπάρχουν κι άλλα που ισορροπούν κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση. Και χειρότερα δεν νομίζω ότι πρόκειται να πάει το πράγμα. Πάντως τέτοια κάμερα με 250 ευρώ (που για εμένα η κάμερα μετράει πάρα πολύ) δεν νομίζω να υπάρχει αλλού. Και πατώντας εκεί, το 950 ήταν μονόδρομος σαν επιλογή. 1
κουξκουκ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ακριβώς, έχω την εντύπωση ότι παρακάτω δεν πάει σε θέμα τιμής. Δεν νομίζω ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Το λειτουργικό είναι δεδομένο, εκεί που είναι όπως είναι. Για όποιον το έχει συνηθίσει και του κάνει τη δουλειά, είναι μια χαρά (με όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να έχει και είναι κι αυτά δεδομένα). Κι εμένα κάποια πραγματάκια με ενοχλούν σ'όλη αυτήν την ιστορία "Windows Phone" αλλά υπάρχουν κι άλλα που ισορροπούν κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση. Και χειρότερα δεν νομίζω ότι πρόκειται να πάει το πράγμα. Πάντως τέτοια κάμερα με 250 ευρώ (που για εμένα η κάμερα μετράει πάρα πολύ) δεν νομίζω να υπάρχει αλλού. Και πατώντας εκεί, το 950 ήταν μονόδρομος σαν επιλογή. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά,ναι το λειτουργικό θα ειναι εδώ με το θέμα των εφαρμογών ειναι αβεβαιο ,όντως σαν κινητό δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα μιας και το hardware ειναι τρελα δυνατό ,όπως είπα και πριν ήμουν σε αντροιντ ναυαρχίδα (LG g4) και ήρθα εδώ με Lumia 650 γιατί και εμενα μου αρέσει το λειτουργικό αν και δεν παρέλαβα από αυτο που περίμενα 2
Centurion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παίδες στο Messenger για windows 10 PC έχουν βάλει κλήσεις και βιντεοκλήσεις και δουλεύουν κανονικά, τις δοκίμασα μόλις τώρα. Ετοιμαστείτε και για τα κινητά σιγά σιγά...
privateer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 οντως τωρα τ ειδα και εγω. Ας φτιαξουν πρωτα βεβαια το touch problem και μετα βλέπουμε για Video κλησεις. 1
teo20net Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Να προσθέσω ότι η εφαρμογή Ebay σταμάτησε να υποστηρίζεται. Όταν δοκιμάζεις να την ανοίξεις, σε προτρέπει πλέον να χρησιμοποιήσεις τον browser.
salida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 πως σας έχει φανεί η δυνατότητα του skype να διαχειρίζεται τα sms ? προσωπικά αν εξαιρέσουμε ότι αργεί λίγο να ανοιξει είναι ωραία ιδέα 1
Retromaniac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει αν το κάνουν να ανοίγει σφαίρα οκ. Εγώ πάλι ανοίγω το messaging. Απλά μου αρέσει που είναι συγκεντρωμένα στο skype... 1
salida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παίδες στο Messenger για windows 10 PC έχουν βάλει κλήσεις και βιντεοκλήσεις και δουλεύουν κανονικά, τις δοκίμασα μόλις τώρα. Ετοιμαστείτε και για τα κινητά σιγά σιγά...Τι ring και τι έκδοση το messenger? εμένα τα εικονίδιο είναι γκρι - ανενεργά Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη τι παίζει με τα location απο weather και calendar.... εδώ η αντιπαραβολή βγάζει μάτια. δείχνω απο το pc χάρη ευκολίας, είναι τα ίδια και στο κινητό
Centurion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τι ring και τι έκδοση το messenger? εμένα τα εικονίδιο είναι γκρι - ανενεργά Κανονική τελευταία έκδοση χωρίς insider. Τώρα την έκδοση του messenger δεν μπορώ να την βρω στο store γιατί δεν φαίνεται (στην εφαρμογή δεν ξέρω που το γράφει).
Retromaniac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 offtopic αλλά για να μην κοροιδεύουμε μόνο τους εαυτούς μας 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα