Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έβγαλα καινούργιο Update. Το loading έγινε τόσο γρήγορο που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για όλες τις κλήσεις σας αντί για το Phone!

http://appraisin.com/article/18687/new-update-with-drastic-performance-improvements

Retro βάλε ακομα ένα tab για favorite contacts, ανεξάρτητα αν είναι pined ή όχι... και δε νομίζω να ξανά δουλέψω το phone της MS

• Like 2
Δημοσ.

Σωστός! Μέσα στην εβδομάδα... Επίσης και history tab.

Λοιπόν ετοιμάζω σύνδεση με cortana (πχ. call pin george), καθώς και κλήση από PC με το ίδιο account, δηλαδή θα pinareis contacts στο start menu των windows και όταν το πατάς θα παίρνει τηλ από το κινητό!!

• Like 10
Δημοσ.

Γεια χαρα σας. θα ηθελα τα φωτο σας μιας και δεν εχω καμια ιδεα απο windows mobile.
μια φιλη εχει το Nokia Lumia 530. τον τελευταιο καιρο κανει εντελως περιεργα πραγματα με την μπαταρια. ο μαμα φορτιστής εχει χαλασει. με 2-3 αλλους φορτιστες που εχει βρει φορτίζει 2-3 φορες και μετα ενω φτανει μεχρι το 50% σταματαει. ουτε ξερω τι να υποθεσω πια για να τς προτεινω μια λυση. απο το λαπτοπ φορτιζει αργα μεν αλλα δεν κανει τετοια τσαλιμια. απο την μια πιστευω οτι θα πρεπει να γινει με καποιο τροπο ελεγχος στην μπαταρια. απο την αλλη δεν ξερω εαν ισως βοηθουσε μια αναβαθμηση η κατι αλλο σχετικο με λειτουργικο του τηλεφωνου. εχει κανεις καμια ιδεα ??

Δημοσ.

Γεια χαρα σας. θα ηθελα τα φωτο σας μιας και δεν εχω καμια ιδεα απο windows mobile.

μια φιλη εχει το Nokia Lumia 530. τον τελευταιο καιρο κανει εντελως περιεργα πραγματα με την μπαταρια. ο μαμα φορτιστής εχει χαλασει. με 2-3 αλλους φορτιστες που εχει βρει φορτίζει 2-3 φορες και μετα ενω φτανει μεχρι το 50% σταματαει. ουτε ξερω τι να υποθεσω πια για να τς προτεινω μια λυση. απο το λαπτοπ φορτιζει αργα μεν αλλα δεν κανει τετοια τσαλιμια. απο την μια πιστευω οτι θα πρεπει να γινει με καποιο τροπο ελεγχος στην μπαταρια. απο την αλλη δεν ξερω εαν ισως βοηθουσε μια αναβαθμηση η κατι αλλο σχετικο με λειτουργικο του τηλεφωνου. εχει κανεις καμια ιδεα ??

Αν από το λαπτοπ φορτίζει κανονικά η συσκευή (έστω και αργά) τότε φταίνε οι φορτιστές που χρησιμοποιεί. Πρέπει να κοιτάξει τα χαρακτηριστικά του κανονικού φορτιστή και να αγοράσει έναν αντίστοιχο (υποθέτω ότι αυτοί που έχει δοκιμάσει είναι του ενός ευρώ, το πολύ 2). Αν δεν καλνω λάθος, πρέπει να έχει 5volt και 1.5Α output.

Αν συνεχίσει με "διάφορους" φορτιστές, δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει η μπαταρία.

Δημοσ.

Σωστός! Μέσα στην εβδομάδα... Επίσης και history tab.

Λοιπόν ετοιμάζω σύνδεση με cortana (πχ. call pin george), καθώς και κλήση από PC με το ίδιο account, δηλαδή θα pinareis contacts στο start menu των windows και όταν το πατάς θα παίρνει τηλ από το κινητό!!

φιλε φανταζομαι οτι ολες αυτες τις επιλογες προγραμματισμου στις δινουν τα 10αρια ετσι? ή και στα 8αρια θα ησουν τοσο "ανετος"?

Δημοσ.

Αν από το λαπτοπ φορτίζει κανονικά η συσκευή (έστω και αργά) τότε φταίνε οι φορτιστές που χρησιμοποιεί. Πρέπει να κοιτάξει τα χαρακτηριστικά του κανονικού φορτιστή και να αγοράσει έναν αντίστοιχο (υποθέτω ότι αυτοί που έχει δοκιμάσει είναι του ενός ευρώ, το πολύ 2). Αν δεν καλνω λάθος, πρέπει να έχει 5volt και 1.5Α output.

Αν συνεχίσει με "διάφορους" φορτιστές, δεν ξέρω τι μέλλον θα έχει η μπαταρία.

ολους τους φορτιστες τους χω δωσει εγω και ειναι ολοι απο κινητα. μαλιστα ενας ειναι απο ενα HTC που ειχα και ειναι πολυ καλης ποιοτητας. βεβαια σχετικα με τα χαρακτηριστικα που λες εχεις δικιο, απλα πιστετα οτι πανω κατω μιας και ολοι ειναι φορτιστες απο κινητα δεν θα υπηρχε προβλημα

Δημοσ.

φιλε φανταζομαι οτι ολες αυτες τις επιλογες προγραμματισμου στις δινουν τα 10αρια ετσι? ή και στα 8αρια θα ησουν τοσο "ανετος"?

Μερικά από αυτά υπάρχουν στο 8, μερικά δεν υπάρχουν και ούτε υπήρχε περίπτωση για workarounds...

Αλλά ναι τα 10ρια είναι εκπληκτικά για development. Η χαρά του προγραμματιστή!

• Like 1
Δημοσ.

έχουμε καμιά ιδέα για το πότε θα βγει καμιά ενημέρωση;

είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τον τελευταιο καιρό.

παράδειγμα.

Ανοίγω δεδομένα,ενημερώνεται το Live tile του καιρού. Το πατάω για να δω και άλλες πληροφορίες και αφού βγώ απ την εφαρμογή δεν δείχνει τίποτα.

Τα tiles του outlook και του ημερολογίου ακόμα κολλημένα.

όταν έρχεται ειδοποίηση για sms και κατεβάσεις την μπάρα να απαντήσεις χωρίς να το ξεκλειδώσεις,αν χρειαστείς πάνω απο 2 γραμμές δεν κάνει αυτόματη προσαρμογή ώστε να κατέβει οπότε και πρέπει να συρεις το κουτάκι προς τα κάτω για να βλέπεις τι πατάς και φυσικά πολλές φορές έχω γράψει 2-4 γραμμές και τραβάω παρακάτω και το πανέξυπνο τηλέφωνο νομίζει οτι θέλω να κάνω κάτι άλλο οπότε κλείνει την γρήγορη απάντηση του sms.

Αν σκάσουν πολλές ειδοποιήσεις στο FB(επίσημη εφαρμογή)100% το live tile θα κολλήσει και θα δείχνει πράγματα που έχω δει για αρκετό καιρό μέχρι να έρθει επόμενη ειδοποίηση οπότε παίρνει πρέφα να αλλάξει.Ευτυχώς το messenger λειτουργεί όπως πρέπει.

Δημοσ.

Βλεπω κατι βιντεο για να βαλεις εφαρμογες αντροιντ σε κινητα Windows, μπορει να γινει ή τσαμπα χασιμο χρονου.

Δημοσ.

Βλεπω κατι βιντεο για να βαλεις εφαρμογες αντροιντ σε κινητα Windows, μπορει να γινει ή τσαμπα χασιμο χρονου.

τσάμπα χάσιμο χρόνου,παλαιότερα πήγαινε να γίνει μια κίνηση αλλα την κόψανε.

Δημοσ.

Χρήστο, μόνο στην insider βγάζουν προς το παρόν...

με έχουν μαμήσει ρε σύ,πραγματικά.

Τουλάχιστον εκεί έχουν διορθώσει τίποτα η να ξηλώσω τα πάντα και να το λειτουργώ ως βασικό κινητό απλά; :-(

εντωμεταξύ μαμήσανε και την εφαρμογή του taxibeat και εδώ και καμιά εβδομάδα+ δεν ανοίγει,μου απάντησαν οτι το διόρθωσαν και να βγει σε μερικές μέρες.Ενα πράμα δουλευε σωστά πάει και αυτό :-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως μέσα σ'αυτή την κατρακύλα, αποφάσισα τελικά να αποχωριστώ το 930 μου και σήμερα παρήγγειλα το 950DS.

Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. :)

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάντως μέσα σ'αυτή την κατρακύλα, αποφάσισα τελικά να αποχωριστώ το 930 μου και σήμερα παρήγγειλα το 950DS.

Μυαλό δεν βάζουμε μου φαίνεται. :)

χαχαχαχα ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...