cameranek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγώ έχω ακόμη της ms και δουλεύει άψογα. δοκιμασε το slim social και θα δεις... μόνο 1μβ ειναι ρετρο πως μπορω να στειλω ενα lumia για σερβις, χωρις χρεωση, γιατι το Nokia care στην κορινθο ειναι ΓΤΠ ?
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ενναλακτική καλη για φβ ειναι το slim social και μετα απο edge. οι επισημες εφαρμογες της facebook ειναι ΓΤΠ. (Για Τον .ούτσο) το slim social πολύ κάλο μου φενεται για λίγο που το δουλεψα σε ευχαριστώ φίλε
cameranek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 το slim social πολύ κάλο μου φενεται για λίγο που το δουλεψα σε ευχαριστώ φίλεΈχει και επιλογή να βλέπεις τα πιο πρόσφατα κλπ. Πάντως είναι πολύ ελαφρύ. 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι Φίλε εγώ θα έπαιρνα Microsoft κατευθείαν και θα τους έλεγα ότι δεν εμπιστεύομαι τον συγκεκριμένο αλλά ούτε και είμαι διατεθειμένος να πληρώσω μεταφορικά για τηλ. που είναι στην εγγύηση. Είναι πάρα πολύ πιθανό ότι θα τον δεχτούν. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Retromaniac
Retromaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Στείλε pm στον paramedic που μίλησε πρόσφατα μαζί τους. 1
cameranek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 μιλησα με Microsoft και μου εδωσε την λιστα με τα καταστηματα ωστε να επιλεξω πιο με βολευει δεν ηταν μεσα η arvato. Οπως και να εχει ομως μια χαρα εξυπηρετηθηκα απο τους ανθρωπους και ακριβως στον χρονο που μου ειχαν αναφερει απο την αρχη.Έχεις κάποιο τηλέφωνο; Γιατί θέλω και εγώ να στείλω ένα κινητό στο σέρβις.
KwstasXt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το ειδατε το νεο build της redstone 2; Βαλανε την επιλογη να κανεις την σταρτ σκριν οπως στα windows mobile. Νομιζω οτι κατι μας ετοιμαζει η Ms θετικο. Video https://www.youtube.com/watch?v=D6F0Ye44OeA 1
Centurion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχουμε κάποιο λινκ για το slim social γιατί δεν την βρίσκω; Στο google μου βγάζει μόνο για adroid. 1
κουξκουκ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Slim social for Facebook λέγεται ψαξτην στο windows store 2
Centurion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Slim social for Facebook λέγεται ψαξτην στο windows store Ευχαριστώ. Βλακεία μου νόμιζα πως ήταν και για 8.1 και έψαχνα εκεί. 1
κουξκουκ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ. Βλακεία μου νόμιζα πως ήταν και για 8.1 και έψαχνα εκεί.δεν έχω δουλέψει 8.1 αλλα καλυτερη δεν έχω χρησιμοποίηση στα 10ρια ακόμα γρήγορη εύκολη
Retromaniac Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εδω και μερικές μέρες η μπαταρία έφευγε νερό και το κινητό ζεστενοταν σε ακυρες στιγμές. Τελικά κοίταξα τα apps στο battery για να δω ποια τρώει στο background και ανακαλύπτω ότι η εφαρμογή του mspoweruser είχε την μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταριας και μάλιστα στο background. Για τσεκάρετε και εσείς αν την έχετε. Εγώ την έβγαλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα