Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνος ένας είναι για την Microsoft παιδιά, η arvato και η οποία τα στέλνει Ουγγαρία. Και αυτοί που πήγατε arvato τα στείλανε και αυτοί με την σειρά τους Ουγγαρία.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμαμαι που το ειχατε αναφερει εδω μεσα αλλα οταν μιλησα με Microsoft και μου εδωσε την λιστα με τα καταστηματα ωστε να επιλεξω πιο με βολευει δεν ηταν μεσα η arvato. Οπως και να εχει ομως μια χαρα εξυπηρετηθηκα απο τους ανθρωπους και ακριβως στον χρονο που μου ειχαν αναφερει απο την αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη στο appraisin. Μερικοί από εσάς (ξέρετε ποιοι :) ) έχετε γίνει οι καλύτεροι διαφημιστές μου!

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια μου το κάνει πολύ συχνά να μου κολλάει το μεσσενγκερ και να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να χριαζεται εππαν το κινητό τουλάχιστον δυο φορές στην εβδομάδα ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Παιδια μου το κάνει πολύ συχνά να μου κολλάει το μεσσενγκερ και να μην μπορώ να κάνω τίποτα και να χριαζεται εππαν το κινητό τουλάχιστον δυο φορές στην εβδομάδα ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

H εφαρμογη ειναι για τα μπαζα κουξκουκ..περα απο το οτι κανει ποση ωρα να ανοιξει,λαγγαρει κιολας..και αλλες φορες κολλαει το πληκτρολογιο σε καποια επαφη και θελει επανεκινηση η συσκευη...τα λογια ειναι περιττα..

• Like 1
Δημοσ.

H εφαρμογη ειναι για τα μπαζα κουξκουκ..περα απο το οτι κανει ποση ωρα να ανοιξει,λαγγαρει κιολας..και αλλες φορες κολλαει το πληκτρολογιο σε καποια επαφη και θελει επανεκινηση η συσκευη...τα λογια ειναι περιττα..

Μακάρι να είχαμε άλλη ενναλακτική,κάτι γίνεται και στακαρι γιατί το έπαθε και το fb μετα
Δημοσ.

Είναι κλασσικό bug των fb apps. Το παθαινουν ταυτοχρονα ολα μαζι. Δεν μπορείς να κάνεις κατι εκτός reboot.

• Like 1
Δημοσ.

ενναλακτική καλη για φβ ειναι το slim social και μετα απο edge.

οι επισημες εφαρμογες της facebook ειναι ΓΤΠ. (Για Τον .ούτσο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...