Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κανείς ιδέα πως αλλάζουμε την περιοχή που μας δείχνει τον καιρό μέσα στο calendar.

Νομιζω σου δειχνει τον καιρο της τοποθεσιας που εχεις ορισει ως κυρια στο weather app

Δημοσ.

Νομιζω σου δειχνει τον καιρο της τοποθεσιας που εχεις ορισει ως κυρια στο weather app

όχι... τουλάχιστον σε εμένα δείχνει άλλη περιοχή.

κάντε κλικ πάνω στο εικονιδιακι του καιρού μεσα στο calendar. μετα θα ανοίξει ο edge να δείτε και εσείς σε τι περιοχή είστε

Δημοσ.

όχι... τουλάχιστον σε εμένα δείχνει άλλη περιοχή.

κάντε κλικ πάνω στο εικονιδιακι του καιρού μεσα στο calendar. μετα θα ανοίξει ο edge να δείτε και εσείς σε τι περιοχή είστε

μπαίνεις στο https://www.msn.com και κάνεις σύνδεση με τον λογαριασμό windows που έχεις.

Μετα πας εδώ και πατάς το μολυβάκι:

post-202726-0-47690600-1475681688_thumb.png

Και εδω αλλάζεις την τοποθεσία σου:

post-202726-0-84315100-1475681690_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα!Έχω εν νέο πρόβλημα,ξαφνικά μου ενεργοποιήθηκε η είσοδος μου σαν windows insider.Όταν σύνδεσα το τηλέφωνό στο wifi μου ήρθε μήνυμα πως πρέπει να αδειάσω χώρο για να δεχτώ τις ενημερώσεις windows insider και μπαίνω από το μενού των ρυθμίσεων στην επιλογή windows insider και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση για να πάρω τις ενημερώσεις..Τι ακριβώς έγινε?πως μπορώ να το ακυρώσω?

• Like 1
Δημοσ.

Μπουρδέλο και το dev center.

Οκ για το windows phone δεν νοιάζονται. Αλλά το dev center είναι για όλα...

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/Windowsapps/en-US/02a1aeac-d97a-46ba-9717-5d30e2a3dc58/why-have-ms-broken-the-dev-centre-dashboard-yet-again?forum=wppayout

Κριμα, πολυ κριμα…ελπιζω πλεον να γινει κανενα θαυμα, να ερθουν στα συγκαλα τους και να δωσουν στην πλατφορμα της προσοχη που της αξιζει…

• Like 1
Δημοσ.

όταν βλέπουμε ότι αρχές του 14 το market share ήταν 8%-10% και τώρα είναι υπό του μηδενός μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τι σημαίνει βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας...

• Like 3
Δημοσ.

όταν βλέπουμε ότι αρχές του 14 το market share ήταν 8%-10% και τώρα είναι υπό του μηδενός μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τι σημαίνει βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας...

Η πλατφορμα δεν επεσε στα καλα καθουμενα..ειχε μια μικρη αλλα γερη βαση ωστε να πατησει σε αυτη και να αρχισει να βελτιωνεται..ειτε απο εμας τους καλους της πελατες ειτε απο ενα σταθεροτατο λειτουργικο.

Αντιθετα η MS, η οποια αποδειχτηκε τρομερα αναξιοπιστη και καθολου σοβαρη εταιρεια (ας ειναι κολοσσος), τα εκανε μανταρα..αντε καληνυχτα τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα μετα απο 2 εβδομαδες πηρα το 640XL μου πισω απο το service. Δεν ανοιγε ετσι στα καλα καθουμενα αν θυμαστε. Εγινε αντικατασταση πλακετας οποτε ουτε οι ιδιοι μπορεσαν να επισκευασουν οτι ειχε και ποτε δεν θα μαθουμε τι ειχε κιολας!

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα μετα απο 2 εβδομαδες πηρα το 640XL μου πισω απο το service. Δεν ανοιγε ετσι στα καλα καθουμενα αν θυμαστε. Εγινε αντικατασταση πλακετας οποτε ουτε οι ιδιοι μπορεσαν να επισκευασουν οτι ειχε και ποτε δεν θα μαθουμε τι ειχε κιολας!

μπορει να ηταν και η μπαταρια που ειχε το προβλημα

Δημοσ.

Μπαταρια δεν κρατανε στο service.Την συσκευη εδωσα μονο χωρις καν το καπακι πισω. Εγινε αλλαγη της πλακετας και τωρα εχω και νεο IMEI για να καταλαβεις.

Δημοσ.

Τότε οκ. Γιατί εγώ έδωσα στο Nokia care στην κορινθο ένα που δεν άνοιγε, μαζί με την μπαταρία, και μου είπε υγρασία στην πλακέτα και θέλει 55€ για αλλαγή, ενώ είναι μέσα στην εγγύηση. Πήρα ένα άλλο 532 και δοκίμασα την μπαταρία την νέα, και άνοιξε αλλά έχει πρόβλημα στην οθόνη. Που το πηγές εσύ για σέρβις;

• Like 1
Δημοσ.

Σε ενα επισημο στο Αιγαλεω. Ουτε καν ζητησαν αποδειξη αγορας για να πιστοποιησουν αν εχει ακομα εγγυηση η αληθεια ειναι. Και με πλητοφορησαν εξ αρχης οτι θα ειναι ολα δωρεαν εκτος αν εβρισκαν κατι σπασμενο μεσα οποτε θα με χρεωναν 7.5€. Αλλα φυσικα δεν βρηκαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...