Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οκ, το appraisin έβαλε το phone pins. Θα την βρείτε στα latest η με search. Οποιος θέλει ας την κάνει raise! http://appraisin.com/article/18516/phone-pins-now-available-for-windows-mobile 3
salida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 όλο καινούρια κόλπα είσαι ρετρο... τι καινούρια κουμπάκια είναι αυτά δίπλα από το pin ?? τηλέφωνο και μήνυμα μήπως ?? 2
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Raised και από εμένα και commented.Thanx!Πάει πολύ καλά, από το πουθενά σκαρφάλωσε στην 1η εξαδα στα raising. Γιατί αυτό κοιτάει ποσο γρήγορα γίνετε raise μια Εφαρμογή! 3
pntzamilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αν και δεν υποστηρίζει το 630 που έχω πάτησα download στο appraisin... με την ελπίδα να συνεισφέρω και εγώ στη διάδοση της εφαρμογής... Μπράβο στον Retromaniac! Πολύ θα ήθελα κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά... 2
eliasjuve Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με το Viber τι γίνεται ,έστρωσε καθόλου με τα 10άρια ή είναι το χάλι των 8.1;
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με το Viber τι γίνεται ,έστρωσε καθόλου με τα 10άρια ή είναι το χάλι των 8.1;Μια χαρα ειναι στα 10.. οι ειδοποιησεις είναι οκ και έχουν βάλει και βιντεοκλήση! 3
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αν και δεν υποστηρίζει το 630 που έχω πάτησα download στο appraisin... με την ελπίδα να συνεισφέρω και εγώ στη διάδοση της εφαρμογής... Μπράβο στον Retromaniac! Πολύ θα ήθελα κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά... Να σαι καλά! Μακάρι να μπορούσα να το βγάλω για windows 8.1 που είναι το 90% των χρηστών. Αλλά δεν υποστηρίζουν αυτά που χρειάζεται η εφαρμογή
salida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Thanx! Πάει πολύ καλά, από το πουθενά σκαρφάλωσε στην 1η εξαδα στα raising. Γιατί αυτό κοιτάει ποσο γρήγορα γίνετε raise μια Εφαρμογή! δε μας είχες πει για τους κολλητούς σου, τους ινδούς προγραμματιστές που σε κέρασαν τα raise τους... 1
κουξκουκ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια raise πως κάνουμε μιας καινδεν πολύ νιώθω
salida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδια raise πως κάνουμε μιας καινδεν πολύ νιώθω πρέπει να βάλεις την εφαρμογή appraisin απο το store και μετά αν θέλεις να κάνεις raise την εφαρμογή του retro μπες εδω http://appraisin.com/article/18516/phone-pins-now-available-for-windows-mobile 1
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δε μας είχες πει για τους κολλητούς σου, τους ινδούς προγραμματιστές που σε κέρασαν τα raise τους... χαχαχα στην πραγματικότητα είμαι εργολάβος, παίρνω έργα και τα δίνω σε μικρότερη τιμή σε ινδούς 3
salida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 χαχαχα στην πραγματικότητα είμαι εργολάβος, παίρνω έργα και τα δίνω σε μικρότερη σε ινδούς xaxaxaa Άσχετο, Έχεις καμια σελίδα facebook ή twitter με την εφαρμογή να κάνουμε share ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα