olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω πρεπει να κατεβασεις το recovery tool ωστε να μπουν οι drivers....αλλα οπως και να χε επρεπε να το αναγνωρισει!! 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω πρεπει να κατεβασεις το recovery tool ωστε να μπουν οι drivers....αλλα οπως και να χε επρεπε να το αναγνωρισει!! Recovery tool γιατί αφού δε θέλω να κάνω κάτι με το tool
Retromaniac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Recovery tool γιατί αφού δε θέλω να κάνω κάτι με το tool Ναι κατέβασέ το και απλά κάνε Install. Έχει μαζί drivers. Μην το χρησιμοποιήσεις... 1
salida Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ξερει καποιος ρε παιδια γιατι το pc δε μπορει να διαβασει τα 950 και 950xl και γραφει driver error? εχω δοκιμασει με δυο καλωδια και σε ολες τις θυρες άμα γράφει driver error απλά έχει χαλάσει ο driver. ενώ είναι συνδεμένο το κινητό πάνε στο device manager κάνε διαγραφή συσκευής και θα σε ρωτήσει αν θες να διαγράψεις και τον driver. βάλε το τικ και πάτησε οκ. μετά ξαναβάζεις driver από την αρχή!!
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι κατέβασέ το και απλά κάνε Install. Έχει μαζί drivers. Μην το χρησιμοποιήσεις... το ειχα εκανα και την ενημερωση ποθ ηθελε αλλα τιποτα άμα γράφει driver error απλά έχει χαλάσει ο driver. ενώ είναι συνδεμένο το κινητό πάνε στο device manager κάνε διαγραφή συσκευής και θα σε ρωτήσει αν θες να διαγράψεις και τον driver. βάλε το τικ και πάτησε οκ. μετά ξαναβάζεις driver από την αρχή!! εκανα διαγραφη αλλα δε με ρωτησε τιπτα για drivers.. μια απο τα ιδια
flogerakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά στην 14393.189 στην εφαρμογή Επαφές έκδοση 11903.0 λειτουργεί το Live Tile στην έναρξη? Εμένα δεν κάνει τπτ.... το ειχα εκανα και την ενημερωση ποθ ηθελε αλλα τιποτα εκανα διαγραφη αλλα δε με ρωτησε τιπτα για drivers.. μια απο τα ιδια Φίλε δοκίμασε να περάσεις αυτούς τους drivers: https://docs.google.com/uc?export=download&id=0By3Ium1BI074cTRfaXJvRzBOT2M http://www.mediafire.com/download/f3nzuml0gr5zln7/WinUSB+Driver.rar
dimitrisdim14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια να ξέρετε ότι μέχρι τέλος του μήνα η mozo έχει προσφορά στις θήκες και με αυτο το κωδικό mozo-ship09fww1 κάνει δώρο τα μεταφορικά... Ειναι κάνα 10€ οποτε οποιος θέλει ειναι ευκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα ... Ειναι επισημες οι θήκες mozo για τα Lumia αφού υπάρχει συνεργασία με την Microsoft .
salida Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά στην 14393.189 στην εφαρμογή Επαφές έκδοση 11903.0 λειτουργεί το Live Tile στην έναρξη? Εμένα δεν κάνει τπτ.... την είχα πάθει και εγώ έτσι, μάλλον από bug... μπες στο battery saver -> battery usage by app και δες το microsoft people μήπως από "managed by windows" έχει πάει σε "never allowed in background"
privateer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια να ξέρετε ότι μέχρι τέλος του μήνα η mozo έχει προσφορά στις θήκες και με αυτο το κωδικό mozo-ship09fww1 κάνει δώρο τα μεταφορικά... Ειναι κάνα 10€ οποτε οποιος θέλει ειναι ευκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα ... Ειναι επισημες οι θήκες mozo για τα Lumia αφού υπάρχει συνεργασία με την Microsoft . Εννοείς 10€ γλιτώνεις; Γιατί ακόμη και με τις εκπτώσεις ο τιμές τους είναι φωτιά. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι για τα μεταφορικά λέω ότι ειναι 10€ ... Ειναι λιγο τσιμπημένες οι τιμές αλλα αντίστοιχες δεν υπάρχουν πουθενά ! 1
Retromaniac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οι δερμάτινες θήκες είναι τέλειες. Αν το χρώμιο ήταν πραγματικό αλουμινιο και όχι πλαστικό, ίσως επερνα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά δεν χρειάστηκε να κατεβάσω το stop music app για να κλείνω τελείως την μουσική, μιας και υπάρχει το εν λόγω app στην εφαρμογή insider κάτι που δεν είχα δει εξαρχής, πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή : https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/insider/9wzdncrfj3rz Επίσης είμαι πλέον στην έκδοση 10.0.14393.189, όλα κυλούν ομαλά, ούτε κολλήματα ούτε ιδιοτροπίες στην συμπεριφορά του κινητού, μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά νομίζω ότι πλέον η διαχείριση της μπαταρίας είναι καλύτερη. 2
cameranek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι καλή έκδοση η 189 στάβλος και στην μπαταρία.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) παιδια θελω και παλι τη βοηθεια σας...βαζω καινουργια sd se 950xl και ενω φαινεται να τη διαβαζει , δηλαδη λεει στο χωρο αποθηκυσης καρτα sd τοσα gb ελευθερα, δε μπορω με τιποτα να δω τισ φωτο που εχω βαλει!!! κανεις καμμια ιδεα?? ευχαριστω@!!!! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ 10586... μπηκα release preview να παρω anniversary και ακομα λεει οτι ειναι ενημερωμενο!!!! παιδια βοηθηστε γιατι θα φυγει απο τον 5ο οροφο.....και οποιος το πιασει. το εχουνε παραχε@@@ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από mitsarasdiamantidis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα